Pomodoro

Pomodoro

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
5.0 / 5 (1)
comment 1 відгук

Мережа ресторанів «Помодоро» — ідеальне поєднання бездоганної кухні, душевної, сімейної атмосфери та якісного обслуговування. Ресторани зручно розташувалися у Київському, Приморському, Суворівському районах міста.
У « Помодоро » комфортно проводити ділові та дружні зустрічі, а також сімейні обіди та вечері. У всіх ресторанах мережі працюють дитячі ігрові майданчики з уважними та дбайливими няньками.
Насамперед — ми команда, кожен із нас завжди готовий підставити плече колезі, якщо цього вимагає ситуація. Ми цінуємо професійне ставлення до справи, прагнення саморозвитку та роботу в колективі. Ми любимо свою роботу, дуже серйозно ставимося до виконання взятих на себе обов’язків і докладаємо максимум зусиль для досягнення спільних цілей.

Відгуки про роботу в Pomodoro, зарплати, вакансії

1. Виктор
    7 Сер 2025

Я работал поваром в этом месте около года. Работать в целом нормально: коллектив дружный, кухня оснащена всем необходимым, можно было проявлять креативность в блюдах. Однако, есть моменты, которые стоило бы изменить: слишком плотный график и недостаток отдыха между сменами, что сказывается на усталости. Долго в таком ритме не проработаешь. Также не всегда хватает четкой организации процесса на кухне, из-за этого бывает путаница и стресс в пиковые часы. Если эти моменты улучшить, станет намного комфортнее и эффективнее.

Додайте зарплату в компанії Pomodoro

Додати відгук Оцініть роботодавця Pomodoro: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.