Promodo — маркетингова агенція повного циклу, заснована у 2004 в Україні. В штаті працює понад 450 фахівців у 5 представництвах по всьому світу (Україна, США, Велика Британія, Естонія, Казахстан). Відгуки про роботу в Promodo, зарплати, вакансіїРабота и зарплата в компании:Promodo — це маркетингова агенція, яка спеціалізується на performance-маркетингу і має значний досвід на ринку з 2004 року. Компанія пропонує різноманітні послуги в сфері цифрового маркетингу, включаючи SEO, контекстну рекламу, SMM та аналітику.
Додайте зарплату в компанії PromodoДодати відгук Оцініть роботодавця Promodo: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Promodo Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

Працюю в компанії вже 4 роки і за цей час пройшов шлях від менеджера до Enterprise Team Lead. Напевно, це найкраще описує можливість професійно зростати й розвиватися разом із бізнесом.
Встиг попрацювати з дуже різними партнерами та складними digital-проєктами, багато чому навчився і як спеціаліст, і як керівник. Команда – ядро мотивації: люди, з якими цікаво працювати, відпочивати й у яких постійно є чому повчитися.
Дуже радий, що свого часу сюди прийшов, і досі бачу для себе можливості зростати разом із компанією й надалі.
Працюю в Promodo вже більше пів року в команді маркетингу. Можу сказати точно, що тут класне середовище для зростання та чудові люди.
Коли йшла сюди на роботу, побоювалася, чи не буде тут токсичної атмосфери,оскільки часто бачила подібне в компаніях, де у команди дуже висока експертиза (простіше кажучи, хвилювалася, чи люди тут не з зірочкою в лобі). Але була приємно здивована, бо хоча колеги й часто заклопотані, бо це все таки агенція, а не робота в продукті — всі уважні одне до одного та дуже людяне ставлення.
Співбесіда проходила суперкомфортно, як на мене, і по термінам виконання тестового завдання мені без проблем назустріч пішли (я тоді у відпустку мала їхати і просила відтермінувати трохи). Онбординг був чіткий і структурований. Окрема подяка також піпл-партнерам за допомогу в адаптації та просто можливість виговоритися за потреби, коли нагрібає від новин і обстрілів.
Зарплати чисті, не “у конвертах”, класні корпоративні плюшки, здорова комунікація. Словом, всім, хто хоче рости як професіонал і працювати з брендами-лідерами українського ринку — можу радити Promodo.
Проходила співбесіду в цій компанії на позицію HRPP. На жаль, залишився неприємний осад від спілкування з тімлідом.
Під час розмови мене постійно перебивали, робили недоречні зауваження і зневажливо коментували мої запитання про компанію (називаючи їх «типовими»). Вважаю, що на етапі інтерв’ю важливо вибудовувати партнерський діалог, а не створювати атмосферу зверхності. Сподіваюся, компанія зверне увагу на розвиток soft skills своїх керівників».
Собирают компромат на своих клиентов и устраивают им “веселую жизнь” с налоговой и прочими прелестями