Будівельна компанія, що активно розвивається. Відгуки про роботу в Саб Ентерпрайз, зарплати, вакансії40 000 UAH 30 000 UAH 50 000 UAH
Додайте зарплату в компанії Саб ЕнтерпрайзДодати відгук Оцініть роботодавця Саб Ентерпрайз: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Саб Ентерпрайз Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

Категорично не рекомендую компанію до співпраці! Фінансовий шантаж та непорядність.
Викликали на об’єкт зварювальника за безготівковим розрахунком. Вартість виїзду погодили одразу, а фінальну вартість робіт (12500 грн) озвучили на місці після оцінки об’єкту. Механік компанії з сумою погодився і дав повне добро на виконання робіт. Майстер зробив усе якісно та оперативно.
Проте на етапі оплати керівництво компанії вирішило «зекономити» заднім числом. Директор заявив, що раз роботу виконали швидко, то платити повну суму за безготівкою вони не будуть. Поставили ультиматум: або перевиставляйте рахунок на 8000 грн, або взагалі нічого не заплатимо. Щоб не лишитися без нічого, довелося погодитися на їхні умови. Фірма абсолютно не поважає партнерів, порушує домовленості та займається шантажем. Обходьте їх стороною.
Працював на цій фірмі,кинули на 75000 грн мене і по 25 днів зі мною працювали ще люди їх теж кинули.будьте мудрими вчиться на чужих помилках.не йдіть працювати на цю фірму будете жаліти
Самая тупорылая компания в какой я либо работал , денег у компании нету , все *** еще до начала стройки обьекта , директор *** который не платит деньги , не советую там работать
Кидают на деньги , работал полтора месяца не заплатили ни копейки из того что обещали , лучше не связываться с этой контрой
За місяць роботи не заплатили ні копійки. Офіційно оформили не одразу, аргументуючи тим що доведеться за не повний місяць платити податки. Обʼєкти не добудували і кинули, люди позвільнялись, але вони вже наймають інших, і скоріш за все їм теж не заплатять.
HR веде себе не етично, ділового мовлення немає. Керівник обрав непрофесійного HR. Імені свого не називає, використовує ім’я пошукача.
Працювала півтора місяці, за повний місяць роботи не заплатили ні копійки. Керівники шахраї. Умови роботи жахливі, дуже холодно у всій будівлі. Найгірше місце, де довелось працювати!!
Умов для роботи немає зовсім. Зарплата зовсім низька також можуть зовсім не заплатити. Торгівля становищем та обман. Керівники шахраї та злодії.