СЕМФ-Ексклюзивний консалтинг — сучасна консалтингова компанія, яка надає комплексні послуги для бізнесу по всій Україні. Ми допомагаємо нашим клієнтам зосередитися на головному — розвитку своєї справи — беручи на себе весь спектр супровідних завдань: бухгалтерський облік, юридичне консультування, кадрове адміністрування, інженерний супровід та інші професійні сервіси. Відгуки про роботу в СЕМФ-Ексклюзивний консалтинг, зарплати, вакансії
Додайте зарплату в компанії СЕМФ-Ексклюзивний консалтингДодати відгук Оцініть роботодавця СЕМФ-Ексклюзивний консалтинг: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію СЕМФ-Ексклюзивний консалтинг Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

Це взагалі якийся дурдом. Це афірісти які дурять державу і своїх працівників. Декілька будівельних компаній які постійно міняють і рееструють нові товки де працювати то взагалі неможливо так як на цих фірмах немає правил а все відбувається як скаже Марк Кізіменко. На гроші навіть не розраховуйте, ви там нічого не заробите крім головної болі та постій них непорозумінь. Ваш безпосередній керівник нічого не вирішує, обіцяють одне на ділі брехня. ЗП не підвищують але постійно обіцяють.