Світ Лайф.Юа

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
1.4 / 5 (5)

Компанія «Світ Лайф.Юа» — молода та перспективна компанія яка займається виготовленням кондитерських виробів. В основному це цукерки різних типів (сухофрукти, грильяжна група, помадкові цукерки).

Відгуки про роботу в Світ Лайф.Юа, зарплати, вакансії

17 Бер 2023

Логіст, який працює на даній фірмі на дане число (17.03.23), веде себе не коректно по відношенню до експедиторів. Прошу керівництво прийняти міри і уважніше дивитися за тим, яких *** ви береже на роботу!

2. Володимир
    26 Гру 2021

Таке враження, що ” дирехтор” сам собі написав, та сам собі подякував.
    То мабуть нехай сам і працює, та сам себе в зарплатні на*обує.
    Маю думку, людина ( директор) займає ланку в житті, яку йому нав’язали батьки.
    Свого розуму не нажив.
    Тому і не має поняття, як потрібно поводитись з працівниками.

11 Тра 2020

Позитивные отзывы наверное написал директор и бухгалтер. Даже не думайте идти туда работать, просто потратите время и нервы, неадекваты полные.

29 Лют 2020

Виплата зарплати 3 рази в місяць. Та ще й премії дають за виконану роботу. Ті хто хоче працювати, ті працюють. В них є люди, які працюють вже 8 місяців,тобто з самого початку фірми. Керівництво адекватне http://www.vnutri.org/svit-layf-yua/

29 Лют 2020

Компанія молода, вони вроді з 2019 працюють. Керівництво адекватне. Зарплати платять вчасно, та ще й з преміями. Директор Олег Володимирович, ще такого директора не зустрічали. Молодий, амбіційний, впевнений, справедливий. Завжди допоможе і піде на зустріч в любій ситуації. Особисто я дуже вдячний цій людині, він мені дуже допоміг. http://www.vnutri.org/svit-layf-yua/comment-page-1/#comment-715175

27 Гру 2019

Шарашкіна кантора,обіцяють одне платять друге а що бти незнав то є офіційна неофіційна і аванс, амортизацію ти х*й бачиш обіцяють 10тис а платять з виконаним планом і поставленими задачами 6тис ((( ДУЖЕ НЕРЕКОМЕНДУЮ ЦЕ ПІДПРИЄМСВО НЕХАЙ ЦІ *** САМІ РОБЛЯТЬ

12 Чер 2019

Не розраховуються за виконану роботу.

Додайте зарплату в компанії Світ Лайф.Юа

Додати відгук Оцініть роботодавця Світ Лайф.Юа: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.