hr intelligent people

comment 1 відгук
Рекрутинг

Відгуки про роботу в hr intelligent people, зарплати, вакансії

1. Кандидат
    13 Лип 2026

відсутність професійної етики
    ​Хочу поділитися своїми враженнями від співбесіди, яка залишила вкрай двоякий, радше негативний осад. Моїм інтерв’юером був власник компанії, і, чесно кажучи, рівень професіоналізму цієї людини не витримує жодної критики.
    ​Що саме викликало відторгнення:
    ​Зневажлива манера спілкування: На початку розмова виглядала адекватною, проте вже в середині інтерв’ю поведінка власника змінилася на неприпустиму. Він дозволяв собі сидіти в розслабленій, майже зухвалій позі, що створювало враження, ніби я прийшла не на професійну зустріч, а на «аудієнцію» до вельможі.
    ​Недоречна поведінка: Рекрутер дозволяв собі безпричинні та некоректні смішки протягом розмови. Така поведінка виглядала як прояв невпевненості або, навпаки, невиправданої зверхності.
    ​Дисбаланс ролей: Склалося враження, що людина не розуміє суті формату інтерв’ю. Замість конструктивного діалогу це виглядало як звіт кандидата перед кимось, хто вирішив «похизуватися» своєю владою.
    ​Висновок:
    Хоча запитання по суті були нормальними, манера їх подачі та поведінка власника відбили будь-яке бажання продовжувати спілкування з цією компанією. Здається, деякі засновники забувають, що співбесіда — це двосторонній процес, де повага є базовою вимогою.
    ​Якщо власник не володіє навичками ділового етикету та не вміє будувати діалог на рівних, йому варто найняти професійного рекрутера, який розуміє, як гідно представляти компанію, а не намагатися самоствердитися за рахунок кандидатів.

Додайте зарплату в компанії hr intelligent people

Додати відгук Оцініть роботодавця hr intelligent people: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.