КОРПОРАЦІЯ “ДЕТАЛЬ ВАГОН ГРУП” – це динамічно розвиванна група компаній, яка є постачальником послуг з ремонту спеціалізованих, вантажних залізничних вагонів, продажу запасних частин і комплектуючих. Будучи учасником вагонноремонтной діяльності, ми завоювали своїх постійних клієнтів і партнерів, якими є великі промислові підприємства України і країн СНД. Відгуки про роботу в Деталь Вагон Групп, зарплати, вакансії
Бухгалтер Дніпро (Дніпропетровськ) • 1 зарплата 11 000 грн Менеджер Дніпро (Дніпропетровськ) • 1 зарплата 11 500 грн Додайте зарплату в компанії Деталь Вагон ГруппДодати відгук Оцініть роботодавця Деталь Вагон Групп: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Деталь Вагон Групп Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

@Андрей, Платят тем и ценят тех, кто профессионал! И за 8 лет рассчитываются в полном объеме за выполненую работу! а просиживающим штаны в кресле – не платят! и начальство неугодное! Задумайтесь о своем отношении к работе!
А второй раз – у директора принцип, не принимает! уйти можно только один раз))
Кидалово полное. Пока нужен – платят, но постоянно ищут на чем срезать. Последний месяц можете не работать – денег не увидите!!! ОЧЕНЬ ХИТРОПОПЫЙ ДИРЕКТОР.
Работаю в компании 2 года, притензии к директору: неадекватен, мания величия! средняя заработная плата, странный рабочий день с 9.30 до 18.30….по факту до 20.00. Да и зарплата официалка минимум, остальное нал!
Второй раз сюда не вернусь!