Expla

Expla

comment 1 відгук
Додати відгук Додати зарплату 🔔  Підписатися

expla — це performance marketing компанія, що з 2015 року розвиває ІТ-бізнеси партнерів з усього світу.
Ми тут, щоб показати що таке справжній growth!
Основою нашої діяльності є рішення для залучення користувачів у різних напрямках: social media advertising, affiliate network і comparison websites у різних вертикалях за допомогою органічного трафіку (SEO) та контекстної реклами (SEM).
Ми не співпрацюємо з ринками рф і білорусі. Головним та найважливішим активом нашої компанії є люди. Тому в умовах повномасштабного вторгнення ми робимо все можливе, щоб забезпечити наших співробітників комфортом та безпекою.

Відгуки про роботу в Expla, зарплати, вакансії

1. Любов
    1 Тра 2026

Я приєдналася до expla на позицію Junior Creative Marketing Specialist близько пів року тому, і чесно — мій досвід з самого початку дуже позитивний.

Онбординг був дуже швидким, але водночас комфортним. Я не відчувала себе розгубленою чи перевантаженою — все пояснювали зрозуміло, і я досить швидко включилася в роботу та почала приносити результат.

Один із найбільших плюсів для мене — це мій менеджер. Комунікація легка, природна і підтримуюча. Немає якогось негативного тиску — навпаки, відчувається, що ми працюємо разом на спільний результат, і це дуже впливає на щоденний комфорт у роботі.

Команда теж супер. Колеги завжди готові допомогти, підказати або підхопити, якщо потрібно.

Окремо хочу відзначити корпоративну культуру. У expla реально цінують людей — є постійні святкування досягнення цілей, корпоративи, і загалом дуже позитивна атмосфера. Відчувається, що компанія дбає про мотивацію та настрій команди.

Також приємний бонус — це плюшки від офісу: завжди є солодощі, снеки, перекуси, сніданки, обіди і тд. Вони реально роблять робочий день приємнішим.

Загалом, за ці пів року можу сказати, що я щиро задоволена роботою в expla. Це місце, де можна розвиватися, відчувати підтримку і при цьому кайфувати від процесу.

Додайте зарплату в компанії Expla

Дякуємо! Зарплату додано.

Додати відгук Оцініть роботодавця Expla: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.