Галекспрес

Галекспрес

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
0.0 / 5 (0)
Транспорт

Приватне підприємство «ГАЛЕКСПРЕС» – транспортно-експедиційна компанія , яка надає послуги транспортного експедування з організації автомобільних вантажних перевезень . Основною метою компанії завжди є якісне перевезення і доставка вантажів у вказане місце та у точно визначений термін. Пунктуальність, збереження, конфіденційність – критерії нашої роботи. Ми не обмежуємося тільки автоперевезеннями. Ми прагнемо звільнити своїх клієнтів від всіх турбот, пов’язаних з вантажними перевезеннями. Співробітники компанії ПП «ГАЛЕКСПРЕС» – це висококваліфіковані фахівці, що володіють достатнім досвідом роботи у сфері надання транспортно-експедиційних послуг . Один з найважливіших принципів сучасного бізнесу – індивідуальний підхід до кожного клієнта, а в умовах зростаючої конкуренції, професіоналізм – один з ключових чинників успіху. Будь-які завдання, пов’язані з вантажними перевезеннями, які ставлять перед нами клієнти, ми вирішуємо ефективно і в визначений термін. Основні складові нашої роботи – це оптимізація логістичних схем .

Відгуки про роботу в Галекспрес, зарплати, вакансії

Додайте зарплату в компанії Галекспрес

Додати відгук Оцініть роботодавця Галекспрес: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.