Дочірнє підприємство «Премєр Експо» (Premier Expo) — єдиний міжнародний виставковий оператор в Україні. Відгуки про роботу в Прем’єр Експо, зарплати, вакансії
Додайте зарплату в компанії Прем'єр ЕкспоДодати відгук Оцініть роботодавця Прем’єр Експо: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Прем’єр Експо Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

Попрацювала тут 2 місяці у відділі маркетингу. Сказали, що не пройшла випробовувальний термін. Для мене це було дивно, бо завжди пунктуальна, завдання виконую чітко і дедлайнів не порушую. Навіть потоваришувала з кількома колегами. Керівниця відділу сказала, що моя швидкість недостатня для них. Коли я запитала, чи можу я це покращити, отримала негативну відповідь. Рішення про моє звільнення приймалося одноосібно: не було опитувань від колег, директора виставок, також не чула жодної критики про свою роботу до того. Думаю, багато хто був здивований таким рішенням. Хочу застерегти людей, які планують йти сюди працювати: просіть, щоб на випробоувальний термін прописували задачі. Можливо, хоч так зможете себе трохи підстрахувати.
Плюси компанії: мені переважно зустрічалися позитивні і привітні люди; офіційне працевлаштування, 7-годинний робочий день + година обіду.
Мінуси компанії: немає дистанційного формату роботи, офіс open-space (кому як, але для мене це мінус).