Study.ua

0.0 / 5 (0)
comment 1 відгук
location_on ,
Додати відгук Додати зарплату 🔔  Підписатися

Компанія STUDY.UA — лідер українського ринку з організації освіти за кордоном вже понад 20 років. Наші партнери — університети, коледжі та школи Великої Британії, США, Канади та Європейського Союзу. Разом ми допомагаємо нашим клієнтам досягати їхньої мети — отримувати престижну англомовну освіту за кордоном, подорожувати світом та будувати кар’єру.
Ми працюємо надійно і якість наших послуг підтверджено тисячами клієнтів, які щорічно звертаються до нас. Ми впевнені, що серед них є і ваші друзі!

Відгуки про роботу в Study.ua, зарплати, вакансії

1. 27 Лис 2025

Маю досвід взаємодії з рекрутеркою Anna (Key.study) і вважаю за необхідне попередити інших кандидатів.

У процесі комунікації я зіткнувся з низкою моментів, які, на мою думку, свідчать про низький рівень рекрутингової культури. Зокрема, під час онлайн-зустрічі ініціатива ввімкнути запис була озвучена вже після початку розмови, без попереднього погодження. Коли я повідомив, що не даю згоди, у відповідь прозвучало питання: «А чому ви проти запису?». Подібна поведінка, на мою суб’єктивну думку, є неприпустимою для С-level найму та не відповідає стандартам професійної етики й GDPR-вимогам.

Також звернув увагу на відсутність чіткої та узгодженої комунікації щодо ролі, функцій і деталей вакансії, що створює непрофесійну атмосферу й підриває довіру до процесу.

Публікую цей відгук виключно як власну думку, щоб кандидати були уважнішими при взаємодії та завжди вимагали дотримання етичних норм і прозорих процедур.

Дистанційно
120 000 – 150 000 грн
Київ
40 000 – 45 000 грн
Київ
40 000 – 45 000 грн

Додайте зарплату в компанії Study.ua

Дякуємо! Зарплату додано.

Додати відгук Оцініть роботодавця Study.ua: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.