Administrative, Operations Coordinator
Другие страны
Компанія STUDY.UA — лідер українського ринку з організації освіти за кордоном вже понад 20 років. Наші партнери — університети, коледжі та школи Великої Британії, США, Канади та Європейського Союзу. Разом ми допомагаємо нашим клієнтам досягати їхньої мети — отримувати престижну англомовну освіту за кордоном, подорожувати світом та будувати кар’єру. Отзывы о работе в Study.ua, зарплаты, вакансииДобавьте зарплату в компании Study.uaДобавить отзыв о работодателе Study.ua Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Study.ua?

Маю досвід взаємодії з рекрутеркою Anna (Key.study) і вважаю за необхідне попередити інших кандидатів.
У процесі комунікації я зіткнувся з низкою моментів, які, на мою думку, свідчать про низький рівень рекрутингової культури. Зокрема, під час онлайн-зустрічі ініціатива ввімкнути запис була озвучена вже після початку розмови, без попереднього погодження. Коли я повідомив, що не даю згоди, у відповідь прозвучало питання: «А чому ви проти запису?». Подібна поведінка, на мою суб’єктивну думку, є неприпустимою для С-level найму та не відповідає стандартам професійної етики й GDPR-вимогам.
Також звернув увагу на відсутність чіткої та узгодженої комунікації щодо ролі, функцій і деталей вакансії, що створює непрофесійну атмосферу й підриває довіру до процесу.
Публікую цей відгук виключно як власну думку, щоб кандидати були уважнішими при взаємодії та завжди вимагали дотримання етичних норм і прозорих процедур.