Еліт Форс Полтава
Відгуки про роботодавців ПолтаваЕліт Форс ПолтаваПП “ЕЛІТ ФОРС ПОЛТАВА” є підрядною організацією ПАТ “Укртелеком” має досвід роботи з провайдерами та операторами зв’язку. Підприємство займається будівництвом ліній-зв’язку. ВТЛ ТрансТранспортно-експедиційна компанія «ВТЛ Транс» працює на ринку логістики з 2015 року. Ми є зв’язуючою ланкою між вантажовласниками та перевізниками, забезпечуючи чітке диспетчерування та експедирування, прозорі умови співпраці та постійне завантаження для транспорту. Наші головні цінності у взаємодії з партнерами — чесність, оперативність у розрахунках та підтримка водіїв на кожному етапі маршруту. Ми цінуємо довгострокові відносини […] ProfBITМы предоставляем услуги по созданию Web-сайтов с нуля, поддержке существующих проектов, разработке систем учета любой сложности. БФ АСТРАБагатопрофільна Фірма «Астра» була заснована в 1992 році, як постачальник імпортних будматеріалів на український ринок. За ці роки ми пройшли шлях від невеликого підприємства роздрібної торгівлі до фірми, що займається оптовою торгівлею будматеріалами. |