ExoGroup – міжнародна рекрутингова компанія, що займається наймом співробітників з України, Білорусі та Польщі для роботодавців зі всієї Європи. Відгуки про роботу в Exo Group, зарплати, вакансії
Додайте зарплату в компанії Exo GroupДодати відгук Оцініть роботодавця Exo Group: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Exo Group Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

Не советую эту фирму. У них какие то мутные клиенты-поляки, которым даная фирма поставляет работников. Мне попался вообще неадекват. Найдите что нибудь другое. Сэкономите время и деньги. Пишу для того, что бы вы люди не повторяли моих ошибок.
Крайне благодарен за помощь!!! Рекомендую компанию EXO Group как со стороны профессионализма так и порядочности при работе с клиентами. Спасибо!!!
Работа попалась легкая и с нормальной получкой. Работал сначала на окнах, затем в супермаркете. Очень доволен. Буду ехать еще раз через EXO Group . Ребята находят хорошие вакансии!!!