Відкрите акціонерне товариство «Укртелеком» — сучасне підприємство з розвиненою інфраструктурою, що займає лідируючі позиції на ринку послуг фіксованого телефонного зв’язку України. Компанія охоплює близько 71% ринку послуг місцевого телефонного зв’язку та 83% ринку послуг міжміського та міжнародного телефонного зв’язку. Відгуки про роботу в Укртелеком, зарплати, вакансії
Адміністратор Харків • 1 зарплата 9 000 грн Інженер Київ • 1 зарплата 12 000 грн Кабельник Одеса • 1 зарплата 9 100 грн Кабельник 4 розряду 1 зарплата 5 300 грн Оператор абонентського відділу Кропивницький • 1 зарплата 700 грн Спеціаліст з продажу Харків • 1 зарплата 8 000 грн Електромонтер Шахтёрск • 1 зарплата 4 000 грн Додайте зарплату в компанії УкртелекомДодати відгук Оцініть роботодавця Укртелеком: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Укртелеком Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

@ Герой анонім ,
Якщо маєте питання до СБ то треба їх задавати безпосередньо керівнику СБ Макрорегіна, як мінімум, а краще до профільної служби в КЦ. Навіть не обов’язково в публіцистичному стилі!
Не знаю як працює СБ в ЖФ, скільки разів, за 10 років, стикався з СБ в КМФ, подібних питань не виникало, хоча не всі зустрічі були приємними!
Видно підгорає відчувається почерк, якогось керівника. Буде оптимізація і мене подадуть на скорочення, візьму свої оклади тоді і будуть докази, документи, прізвища, можливо станете зірками телебачення. А я візьму антоненка за руку і підемо з телекому через відділ кадрів.
Хоча на сьогодні тільки сліпий не бачить, як працюють керівники ЖФ, разом з регіональною безпекою
А поки не хочу повторити долю ‘неугодних’ щоб на мене цькували СБ і пресували на нарадах в стилі ЖФ.
Доказові база накопичується щодня документи, фото, записи розмов, тощо.
Во 1 я не тов. Лопушняк. Во 2.Я имел ввиду написать письмо ни одной бригаде А всем, кто работает тут не покладая рук. ВСЕМ. Всем и подписаться. И когда начнут спрашивать, не отнекиваться. Тогда что-то и будет меняться. А пока 2 возмущаются , а все остальные молчат – ничего не поменяется. Ну впрочем, большинство опять промолчит! Так что взялись за весла и гребем на ГАЛЕРАХ ДАЛЕЕ!!!
@ Гость ,.@ Гость , ай молодець. Такий герой. Прізвища корупціонерів видає. Всю правду знає. Докази напевно є? А сказати як не анонім боїться. Дулю в кишені тримати завжди легко. І бути героєм якого не бачать дуже просто.
Ви візьміть … в кулак і покажіть як повинно бути. Покажіть що ви не такий як всі ми, які бояться говорити в голос :)
@ Гость , слышь, тов. Лопушняк, ты тут не прикрывайся лозунгами и не подначивай коллективными письмами и жалобами на ел. почту Курмазу, засланный ты наш козачек! Обычных роботяг (на которых всё и держится) никто слушать и разбираться не будет, просто скажут пиши заяву и все! А начальство и так про себя всё хорошо знает, у них задача только другая – не заработать, а хапнуть побольше и удержаться подольше в своем кресле! А главное, что всех объединяет – отсутствие каких-либо радужных перспектив!
А почему просто тогда не написать коллективное письмо от всей смены . Написать на руководство в Киеве и т д. Слабо ? Вот в этом все и дело. Не хотим отстаивать свою точку зрения Я тоже предлагал, давайте напишем мол , письмо . Так все сразу , ” ну зачем ” , ” не все так и плохо” … Вот и думайте.
Так і заробить не дають в Житомирській філії для економічного бронювання, ми з районів їздимо в Житомир будувати, всі роботи закривають на підрядника, а кошти до роботяг не доходять. Як каже наш начальник Мізернюк, ви будуєте під час роботи ви за це отримаєте свій оклад.
Зрозуміло, що підрядник розраховується з директором це знають всі. Ось так і працюємо підшукуючи собі роботу за межами Укртелекомі. Такого краху за всі мої роки роботи в компанії не було, як за останніх 2 роки. Риба гниє з голови. А те що пишуть то правильно роблять, хоча толку з цього мало. Була б державна компанія, вже керівниками ЖФ давно займалися слідчі органи ДБР. А поки рука, руку миє потрібно терпіти і надіятися на зміни на краще, хоча це вже не реально.
@ Гость ,
Я точно не с тех которые решают.
Но постоянное нытье сжечь просто напрягает.
Я не понимаю зачем сюда приходить и расказавыть про коррупцию? Это реально не конструктивно. Если есть тут сотрудники которые что то конкретно знают – говорите. Вы же понимаете что это все читают :)
Но все выглядит так что сюда приходят просто поныть и поплакать. Мне реально это все смешно.
@ Гость , Очень удобная позиция — назвать всех «ноющими», чтобы не разбираться в сути.
Люди пишут анонимно не потому, что им «нечем заняться», а потому что в реальности за правду можно получить проблемы — от давления до увольнения. Анонимные площадки как раз и появляются не потому, что «люди любят плакать», а потому что у них нет безопасного способа говорить открыто.
Да, там могут быть преувеличения — как и везде в интернете. Но если по одной и той же компании регулярно пишут одно и то же, это уже повод задуматься, а не просто списывать всё на «нытьё». Если в компании всё честно и нормально — ей нечего бояться отзывов. А если одинаковые истории повторяются снова и снова, проблема точно не в людях, которые «слишком много пишут».
Так что дело не в площадках. Дело в том, что кому-то неприятно читать правду.
@ Гость ,
Тут все зрозуміло. Всі хто тут плаче в коментах, просто придумує речі в яких не розбирається. І головне, що лист на керівництво буде зрозуміло від кого. А тут можна видумовувати все що хочеш і тобі за це нічого не буде.
Тому реагувати на людей які в межах роботи мають багато часу писати, замість того щоб працювати не бачу ніякого змісту.
Піпл знайшов площадку де можна просто поплакати.
Не розумію чому залишати відгуки про свавілля керівництва.
Пишіть на електронну пошту:
Курмаз Юрій Павлович
[email protected]
Потімко Микола Григорович Заступник Генерального директора з корпоративної безпеки [email protected]
Лопушняк Володимир Миколайович Директор Депратаменту внутрішньої безпеки
[email protected]
Чиста правда.
Чому не виконуються показник по проекту “Мідь” НЗА?
Тому що підрядна організація демонтує в свій карман під прикриттям менеджера з безпеки (антоненка руслана), більш всього, що в долі…
В ЖФ на сайті Work.ua є вакансія
Інженер-енергетика,яку не рекомендую розглядати для працевлаштування. Великі обіцянки які не відповідають реаліями на сьогоднішній день компанії Укртелеком.Світ змінюються швидко, але так як змінюються Житомирська філія в найгіршу сторону,це жах на ринку праці,про що не соромиться говорити начальник технічної служби”патріот”. На даний час, щоб влаштовуватись в ЖФ на будь яку посаду потрібно себе не поважати. Директор вам пообіцяє гарні умови, які будуть продовжуватись до місяця часу, згодом вас забронюють, за що вам потрібно буде розрахуватись готівкою в директора в кабінеті, він не брезгує.Цифра буде одеська. Умови праці, як в збанкрутілому колгоспі. Охорона праці на 0.Навчання та перевірка знань відсутні, як і все інше.Працівників тримають за бидло не боючись це озвучувати на оперативних нарадах,це мої раби.Давно не було анонімної анкети опитування про керівництво. В порівняні з минулою це був би поворот на 180.
Поважайте себе при виборі компанії.
Наближаються зміни в ЖФ.
Наш новий начальник Сашко Мізернюк проговорився, директор ЖФ готується на Південний макрорегіон, після закінчення демонтажу міді.
Сашко як завжди пристроївся,
нас всіх в безкоштовне відрядження в Житомир,а сам “вирішувати стратегічні” задачі з ПО “Клуб Т2” за рахунок Укртелекому.Людей відправив день вільний.
В Житомирі знову дожали спеціаліста, ел.механіка з підключень-звільнився за власним бажанням.
Розглядати вакансії в ЖФ Укртелеком не рекомендовано,до зміни керівництва. Можливо хтось має інформацію про оптимізацію, щоб взяти оклади.
Господа, я все понимаю. Но зачему тут писать про коррупцию и т д. Откуда Вы знаете, что доход идет прямо директору в карман? Я не защищаю руководство . но и писать такую ерунду можно в отношении гос. корпораций. Укртелеком таковой уже давно не является. Хотите делать ноги , делайте, только вот куда?. тут писали, что есть много работа с бронью. Применительно к Харькову я скажу так , НИФИГА тут не много работ с бронью- это факт . Минусов в работе – просто БЕЗДНА…Но, придя в любую другую контору Вы встретитесь с одним и теми же правилами. Руководство всегда очень не бедно живет . Так ВЕЗДЕ!
Плюсів в організації Укртелеком та у відношенні до людей немає. Верхи жирують у відкриту. Демонтаж НЗ майже безконтрольний, демонтовують навіть чужи кабелі прокладені в т.к.,демонтаж 50/50.1/2 готівкою директору в кишеню,СБ в долі закриває на все очі. Потрібно шукати роботу, поки не зробили цапом відбувайлом
Щодо бронювання,хто рахував який обсяг робіт треба виконувати кожного місяця щоб тобі залишили статус? Вже з Києва направили десант в Черкаси щоб переключати абонентів на gpon
Потрібно брати оклади і на цьому кінець.Укртелеком прошитий корупцією на рівні директорів та служби безпеки.Монтерам життя не буде.
Що чути за наступне скорочення? Можливо хтось підкаже коли?
Хотелось бы, чтобы КЦ наконец обратил внимание на кадровою ситуацию в одесском филиале. Особенно это касается деятельности ДПБ, где прозрачность решений и управленческих процессов вызывает серьёзные сомнения.
Дивує наш новий начальник Мізернюк,не може він підключитись,цей ділок до наради,ну не дається йому цей Teams.Не думав він що прийдеться думати ще й робити роботу.Не все так просто.Рєшали посаду порєшали ,а робити нема кому.
Робіт с бронюванням предостатньо, да і зарплати далеко не телекомовські.
Привичка гибла справа, витянуть мідь залишиться керовникі без підлеглих. Професіонали зв’язківці обезцінені в УКТ до мінімальної зарплати. Тримайте марку, ви себе на смітнику не знайшли.
Зарплати мізерні, відношення хамське. Управління: стій там іди сюди.
В Житомирсьуій філії просто “безпрєдел”. Пресинг,залякування скороченням, в нач.ТС працівників це ішаки або на “бронепоїзді”.Всі роботи за підрядника виконуються за рахунок працівників Укртелеком за копійкі, які ще потрібно,як жебраку випросити. Вся “казна” в директора, а копійкі роздає в
нач.тех.служби,його девіз:”Найбільший гріх не платити людині зароблені гроші”тикне якихось 500грн за місяць роботи день у день на підрядника, а кінці місяця обвинять чому не займалися підключенями абонентів, хоча пряма вказівка будівництво об’єкті, хоум пасів,тощо.
А тут ще в цю компашку примазався наш новий начальник Мізернюк Сашко.Сашко це брихун #1 в ЖФ.Є спеціаліст який =0,а це -1.Завжди хвалиться знайомствам у ЦМР та КЦ, ногами двері він там відкриває. Розказуючи,що він вирішує кого скоротити. Якщо розкажеш де є мідь необлікована, щоб потянуть, то тебе залишимо працювати.
Ось такі у нас справи в ЖФ,шукаємо роботу.
Ну я и говорю о наболевшем. Думаете ,я не понимаю, что компания пользуется тем, что людям нужна бронь и по этому люди тут вроде рабов на галерах. Что руководство слегка *** . Когда интересуешься , а будет ли бронь в другой организации , если скажем написать завтра заяву по собственном , то говорят так, мол, да у нас есть бронь, но количественно ситуация может изменится, и человек вдруг останется без бронирования. Поэтому я пишу то, что считаю нужным. Да, я топлю за бронь, у меня мать одна, родственники все далеко отсюда, и Слава БОГУ, но это и возвращает нас к вопросу о бронировании при всех НЕМАЛЫХ минусах – есть большой плюс. Далее, каждый решает сам!
Мне одному кажется, что этот Пуговкин казачек засланный.Так за бронь топит, за то что б заткнулись и молча терпели произвол в край офигевшего руководства, пользующегося ситуацией.И ладно б там на аварии, на устранение повреждений гнали.Но им подключки, план, медь.О своих премиях переживают..И этот пост через пост про окопы..Достал.Нравится поджать хвост- вперед, тут народ пар спустить и о наболевшем поговорить.
Ядро работает и там не только пенсионеры есть и ” свежие ” ребята + дамы присоединилсь. Кому нужна бронь, тот работает. Выбора то особо нет. Из последнего скажу – был тут уволившийся . С пластиной в голове. Говорил, что ему не страшно. 3 месяца как мобилизировали. Лично меня такое не устраивает. Пусть тяжелая, но возвращаться домой лучше чем сидеть в казарме или в окопе.
Ну вы немного не правы бригады которые пашут по суботам и сверх урочку много и там дествительно большие доплаты. Но часто цена этого всего выгорания и шантажи с бронью. У нас тоже пытались нас подвести к такому режиму роботы, но перестарались с сокращениям. В доступе не осталось людей с правами чтобы буть мобильными, а ядро и дпм не сильно то хотят роботать по выходным и сверх урочные, и шатажировать их нечем там все пинсеонеры. Кароче заглохло все.
Не знаю как у Вас. А у меня вместо выходных доп смены. И это сухой факт! Я бы не стал писать того, чего нет. Вот и все!!
@ Гость , Ой да не грузите. Никто по выходным , или после работы не работает.Просто кто то получает доплату, кто то нет. При одинаковом объеме работы.Такая вот политика укртелекома.
Всем доброго дня! С праздниками ! Вообще тут все очень просто с экономическим бронированием. Ты прсто соглашается на доп обязанности и делаешь их в ущерб своим выходным . За это у тебя бронь. Не хочешь…. как говорится фронт всех примет!!
@ Гость , Так оптимизируют вроде бы должности, ну или штатные единицы.Но не личности.И потерять работу , и бронь может для кого то и очень страшно.
а оптимизация это страшно? Я просил чтобы меня оптимизировали и меня не тронули, а колегу якый мовчав убралы.
Цікаво, а що по зарплаті? Ті, хто по економічному заброньовані, терер до 22 майже дотягуватимуть.А усім іншим болт?Не премії,ні підвищення?Тільке оптимізацією лякають.
Коллеги. Желаю всем мира , высоких зарплат , процветания. Чтобы начальство наконец-то поняло, что люди без выходных работать тоже не могут. И пора бы уже обращать на это внимание!
Колеги всіх вітаю з прийдешнім Новим роком!!!І бажаю миру нам всім в новому році!!!!!Щиро вітаю з Новим роком та бажаю всіх земних благ. Нехай же 2026-й рік подарує найголовніше – перемогу та мир.
В ці святкові дні хочу подякувати керівництву Укртелекому за велику допомогу надану співробітникам, які на даний час військові та захищають країну під ***.
Укртелеком це компанія яка складається з двух частин: 1) це керівнитство, яке існує у віртуальній реальності, у них там все добре; плани, розвиток, та головне зарплатня. 2) це працівники на місцях, які ще залишилися з майже мінімальною зарплатнею, які намагаються якось вижити в складних умовах та надавати послуги населенню, яких стає все меньше з кожним роком.
Ну по поводу гигабита , думаю что не все так катастрофично. К примеру, у абона порт на 100 мб, и если он вдруг будет обрашщаться по поводу жалоб что , скорость у него не гигабит , а скажем только 300 мб , то никаких инцидентов в работу не брать , так как ему и так бесплатно дают больше чем у него есть! То есть, будет просто так , у кого получился гигабит , ок, прекрасно, + абону надо намекнуть, что гигабит – это кабель, который надо купить, у большинства стоит 4 жильные , так что вряд ли там гигабит + могу сказать, что меня конкретно задолбали эти роутеры ,купленные на каком-нибудь сайте на подешевке. Как там недавно заявил абон… ” он почти новый, его владелец включал всего 2 раза” . В остальном – все как всегда работы дофига, начальства дофига, но я предлагаю класть болт и делат ьминимум!
Стосовно гігабіта то явно заява профана, який не розуміє структуру і пропускну спроможність мережі. З цієї заяви більше буде гімору від абонентів ніж користі.
Цікаво хто і з яким обладнанням це забезпечить, але дайошь гігабіт в кожну хату! Головне зробити потужну заяву, а там якось пропетляєм.
Ложите болт как и многие ,делайте что успеете. Мы пару дней назад вообще целый день мимасики смотрели . Банально потому что машина под демонтаж поехала в другой город, машина в ядра сломалась, а в доступа своей нету)) и всем все ***. Вечером культурно получили *** от обласных и так прошол день)).
Ну що хлопці і дівчата стає все веселіше і веселіше. Хто має всі ці роботи робити після зимової акції, стає цікаво, бо реально з тими об’ємами робіт і числом персоналу то просто нереально.
Звісно має, але давайте будемо честні коли нема інших то краще щось чим не чогось. Все впираєтся в можливості. Від нашого керівнитсва чекати допомоги не має сенсу. По бідності піде, ми самі страждаємо с старим рефлектометромт тому я його розумію і розберати лінію по принцепиу точка точка легше чим бігати с фонариком та вимирівачом потужності на авось. Для доступу це варіант для бідних, як би обідно це не звучало, для інших підрозділів це дійсно іграшка. Да і не всіх є можливість на підрядах зоробити великі гроші да і ще сильно вложитись в своє спорядження. Тому все пізнаєтся в порівнянні.
Я писав виконував підряди тому і прикув всякого роду обладнання і інструмент (кабельфікс), а від Укртелекома отримав нову зварку, але варю своєю оскільки вона вирівнює по серцевині на відміну від телекома яка вирівнює по активній канавці.
Не про бюджет мова, а про обладнання. Коли ти на СМК в якого сплітер 16 а потім 8-ка то реф має ой яке значення.
По поводу рефа ви не праві, хлопчина правильно сказав для його бюджета і відсутності альтернативи це гарний варіант. А ті що ви називаєте дуже дорогі і смислу за свої їх покупають. В мене в самого є подібне, но я правда їм більш абонентські міряю для економії часу. Тому впринцепі для доступу це робочій варіант.
Да нету особо инфы. Я только чув что в соседей пробывали человека провести на освободившуюся должность и киевские не дали, а рас не дали значить в конца года максимум первой месяц нового будут сокращать.
День зв’язку минув, а про скорочення не чути…. Всі тільки й говорять про майбутню реорганізацію. Чого чекати??? Хто що чув?
@ Гость , сказав би дякую, в датагруп на день зв’язку просто на лице насцяли…як і завжди…ще й запитували чи вам все сподобалось…
Блін я такого знущання не знав в не бачив давно. На день зв’язку подарувати сертифікат на 200 грн в сільпо)))). При тому що його немає в моєму місті та і в багатьох містах. Краще вже нічого не дарували но так знущатись.)) А потім ктось каже що ми тут дуже токсичні)).
@ Гость ,
На вікнах вона городину вирощує. Скоро котів заведе.
Ремонти дпб роблять тильки в своїх кабінетах!!порівняйте стільці в кабінеті черкасовой чи кошевой і стілець з плямами від мочи для відвідувачів на першому поверху. Це специально щоб заходячи в Укртелеком сразу було зрозуміло про совок, плісняву та відношення.