ТОВ "ПРАВОВА ДОПОМОГА 24/7" шахраї

comment 1 отзыв
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Отзывы о работе в ТОВ "ПРАВОВА ДОПОМОГА 24/7" шахраї, зарплаты, вакансии

9 Июл 2026

УВАГА! ШАХРАЇ ТА ОБМАН! ТОВ «ПРАВОВА ДОПОМОГА 24/7» (ЄДРПОУ 45638248)Ця контора займається цинічним виманюванням грошей у людей, прикриваючись наданням нібито «юридичних послуг». Мою маму ошукали на суму 3000 доларів США!Схема роботи стандартна для чорних офісів:Заманюють людей, обіцяють «100% результат» та вирішення будь-яких питань.Беруть великі суми грошей виключно ГОТІВКОЮ, при цьому НЕ видають фіскальних чеків, що є прямим порушенням податкового законодавства України.Підсовують хитрі договори, за якими жодної реальної відповідальності вони не несуть, а після отримання коштів просто зникають зі зв'язку та нічого не роблять.Що зроблено наразі:На виконання ухвали слідчого судді Голосіївського районного суду м. Києва у справі № 752/14387/26 офіційно відкрито кримінальне провадження за ст. 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство). Нас визнано потерпілою стороною.Матеріали щодо бездіяльності окремих слідчих повторно передано до суду. Справу доведемо до вироку.Звертаюся до всіх, хто також постраждав від дій директора Яковлева О.А. або інших осіб у цьому офісі: не мовчіть! Подавайте заяви до поліції, посилайтеся на кримінальне провадження у Голосіївському районі та ухвалу суду № 752/14387/26.Нікому не рекомендую зв'язуватися з ТОВ «ПРАВОВА ДОПОМОГА 24/7». Це не юристи, це звичайні аферисти, які відповідатимуть перед законом і судом!

Добавьте зарплату в компании ТОВ "ПРАВОВА ДОПОМОГА 24/7" шахраї

Добавить отзыв Оцените работодателя ТОВ "ПРАВОВА ДОПОМОГА 24/7" шахраї: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.