Аптечная сеть 911

Медицина

Відгуки про роботу в Аптечная сеть 911, зарплати, вакансії

1 2 3 26
    4 Вер 2026

@ Гость , Бідні, ледь встигають зі своєю купою роботи, кожні півгодини особисто кожну аптеку питати скільки продали ВТМ, чому не продали та використовувати ненормативну лексику та тон. Шкода Вас, не втомлюйтеся так сильно, побережіть себе.

4 Вер 2026

@ Гость , Не переживайте, все выплачивают. 911 – это порядочная компания, не верьте слухам. Кто нормально работает, тот ничего плохого не скажет о компании. Я не уаольнялась, но знаю. Работаю и не уволюсь никогда.

3 Вер 2026

Хто звільнявся з цієї мережі , підскажіть будь-ласка , вам виплатили бонусну частину ( скарбничку чи ні?

2 Вер 2026

@@ Гость , у куратора є базова ставка і є бонуси. Чим краще команда працює, тип зп куратора вища.
    В аптеці так само. Плани закриті, бонуси вищі.
    Та вони, певно, і не мають часу ті гроші на себе витрачати))) то робота жах. Відпустка на 7 днів 1 раз у рік. То вже свято. І те.. ти маєш бути на зв’язку. Як на мене, та робота, то добровільне рабство.

2 Вер 2026

@ Гость , я значить ішачу як коняка, а вони приходять, сидять просто в пк, вибачте, в носі ковиряються. А з нас вимагають робити ФО і КТ які нікому не потрібні.
    Фармацевт перший хто приносить ФІРМІ ГРОШІ, а кураторів таких як ви, я б звільняла в першу чергу

2 Вер 2026

@ Гость , слухайте куратор,то керівник,а зарплата керівників завжди вища,ніж в підлеглих.Тому я не розумію вашого обурення.

2 Вер 2026

Отзыв не про работу в аптеке, а про работу в “офисе управления/IT”.
    При собеседовании буду рассказывать, какая у них сплочённая команда, как HR поддерживает сотрудников, а на деле конечно же не так. Там есть некая руководительница, которая гавкает как собака, занимается микроменджментом, унижает и лжёт. Никто не хочет сотрудничать, никому ничего не надо, а над тобой висит эта “гавкучая собака” и взваливает ответственность других работников.

@ Гость ,
    А ви, напевно, куратор?) у мене є файл з зп кураторів. І на потрібно питати звідки я взяла його.

2 Вер 2026

@ Гость , а звідки Ви знаєте ставки куратора та директора?Я думаю,що їх ставки також малі,а все інше бонуси від планів,як і у нас.

2 Вер 2026

Мені цікаво, що це за нові мінімальні показники в 15 фо і 15 кт?
    Це у всих так, чи це наш куратор собі хоче зп більшу?
    Чому у кураторів зп 70+ тис, у регіонального директора 120+, а у звичайного фармацевта 21?

30 Сер 2026

А як розраховується ставка конкретно? Від одних чую ставку по 50, в других 60 в третіх 80 і т.д.
    Конкретно хтось може пояснити чому і від чого воно залежить? Бо вроді працюємо в одній мережі а ставки різні. Зато ситуації по аптеці погані майже у всіх однаково

12. Гаряча лінія 9-1-1
    28 Сер 2026

@ Гость , Добрий день! Дякуємо за ваш коментар та зворотний зв’язок.

В «Аптека 9-1-1» ми прагнемо забезпечити прозору та справедливу систему оплати праці для кожного співробітника. Рівень заробітної плати та мотивації залежить від обсягу посадових обов’язків, рівня адміністративної та матеріальної відповідальності, а також управлінських завдань. Завідувач аптеки відповідає за загальну життєдіяльність підрозділу, ведення документації, організацію роботи команди та виконання планових показників усієї аптеки.

Водночас ми завжди цінуємо внесок фармацевтів першого столу. Якщо у вас є питання щодо нарахувань чи системи мотивації у вашій аптеці, будь ласка, звертайтеся на [email protected] — ми завжди готові надати роз’яснення.

28 Сер 2026

Підкажіть, будь ласка, чому зар.плата завідувачки аптеки у три рази більше, ніж у фармацевта першого столу??? Всі однаково виконують обов’язки, а привілегію надають завідувачкам????
    Це не справедливо.

14. Гаряча лінія 9-1-1
    28 Сер 2026

Добрий день. Дякуємо за ваш детальний відгук та небайдужість до робочих процесів. Нам щиро прикро, що у вас склалося таке враження від роботи в компанії.

В «Аптека 9-1-1» ми прагнемо будувати взаємини з командою на засадах поваги, прозорості та дотримання трудового законодавства. Вихідний день — це особистий час працівника, і залучення до замін має відбуватися виключно за добровільною згодою. Також для нас важливе дотримання етики ділового спілкування з боку кураторів та керівників.

Наша система навчання та стандарти консультацій спрямовані перш за все на якісну фармацевтичну опіку пацієнтів, а система мотивації регулярно переглядається.

Будь ласка, напишіть деталі на [email protected]. Звернення буде уважно вивчено із збереженням конфіденційності.

15. Невдоволена людина
    27 Сер 2026

Вітаю, колеги.
    Я працівник мережі «Аптека оптових цін 911», м. Миколаїв, працюю фармацевтом. І хочу залишити свій чесний відгук про умови роботи.
    Я прийшла працювати в цю мережу на конкретну аптеку, куди мені зручно добиратися громадським транспортом, і на конкретний графік — 2/2. Але чомусь на практиці стабільний графік перетворюється на постійні заміни: 3/4, 3/1, 7/1, 1/2, 1/1 і ще бозна-що.
    Куратори постійно телефонують із питанням: «Вийди на заміну у свій вихідний».
    Саме просять — це нормально. Але коли після твоєї відмови починається:
    — А чому?
    — А що сталося?
    — А які у вас причини?
    — А ви не хочете нам допомогти?
    — А чому з ваших аптек ніхто не ходить на заміни?
    І все це з таким підтекстом, ніби я зобов’язана виходити на роботу у свій законний вихідний і вирішувати проблему нестачі персоналу.
    Ні. Не зобов’язана.
    Якщо десь не вистачає працівників, а десь, навпаки, їх надлишок і людям не вистачає годин — це проблема організації роботи та розподілу персоналу. Це не проблема фармацевта, якого можна постійно смикати у вихідний і відправляти працювати невідомо куди.
    Я не хочу постійно їздити на підміни в інші аптеки та інші райони. Я прийшла працювати на конкретну аптеку. На конкретний графік. Мені потрібна стабільність, щоб я могла планувати своє життя, а не щодня чекати, чи не зателефонує мені куратор із черговою «пропозицією, від якої важко відмовитися».
    І якщо я відмовляюся виходити на підміну у СВІЙ ВИХІДНИЙ, я не повинна пояснювати чому.
    У мене можуть бути справи. Можуть бути плани. Я можу бути в іншому кінці міста. Я можу просто хотіти відпочити. Можу хотіти поспати. Можу банально втомитися і вигоріти.
    І знаєте що? Навіть якщо я просто не хочу виходити на роботу у свій вихідний — це теж достатня причина.
    Окреме питання — дзвінки о 9 ранку у вихідний.
    Навіщо телефонувати працівнику з робочих питань, коли є купа робочих чатів? Напишіть повідомлення — я дам відповідь, коли буду вільна.
    Мій вихідний — це мій особистий час. Я не перебуваю на чергуванні 24/7.
    Також уже багато сказано про нав’язування продажів конкретних товарів — «Пробіотікс», «Сонлайф» тощо.
    Товар може взагалі не підходити людині, клієнт може його не потребувати, але ти все одно повинен його продати.
    Не продав?
    «Погано виконуєш свою роботу».
    Серйозно?
    Я — ФАРМАЦЕВТ, А НЕ ТОРГАШ.
    Моя робота — консультувати людей, допомагати їм із вибором препаратів і відповідально ставитися до здоров’я клієнта. А не нав’язувати товар, бо десь існує план продажів і хтось вирішив, що конкретну банку потрібно продати за будь-яку ціну.
    Потім приїжджає КРО раз на місяць-два, знаходить «людський фактор», а працівників штрафують.
    А тепер давайте зберемо все разом.
    Ти маєш:
    — обслуговувати клієнтів і бути максимально привітним;
    — буквально «облизувати» клієнта з ніг до голови, щоб усі залишилися задоволені;
    — виконувати вимоги кураторів;
    — проходити КРО без помилок;
    — відповідати за «людський фактор»;
    — продавати товари, які тобі наказали продавати;
    — виходити на заміни;
    — бажано їздити в інші райони;
    — відповідати на дзвінки у вихідні;
    — а ще не забувати посміхатися.
    Бо інакше приїде куратор і запитає:
    «А чому ти така незадоволена? Що з обличчям? Будь привітнішою».
    Може, тому, що людина фізично втомилася?
    Мій робочий день фактично триває з 7:45 до 21:15. Додому я приїжджаю приблизно о 22:00. Поки поїсти, помитися, зробити хоча б мінімальні домашні справи — лягаєш спати майже опівночі.
    А о 6:00 уже потрібно вставати, тому що о 7:45 знову треба бути на роботі.
    Про які нормальні 8 годин сну взагалі йде мова?
    Людина не встигає нормально відновитися між змінами. А потім її ще можуть звинувачувати в тому, що вона не хоче у свій вихідний їхати на заміну в інший район.
    І все це за приблизно 80 гривень на годину.
    При цьому ціни ростуть. Курс валют росте. Гривня знецінюється. Життя дорожчає.
    То коли вже буде відповідне підвищення зарплати?
    Бо зараз складається враження, що від фармацевта вимагають бути одночасно медичним спеціалістом, психологом, продавцем, касиром, вантажником, ідеальним працівником без права на помилку та людиною, яка у свій вихідний повинна бути готова вирішувати кадрові проблеми компанії.
    Але потім ти приходиш втомлена, без сил, без настрою — і чуєш претензію до свого обличчя.
    Так ось, проблема не в моєму обличчі.
    Проблема в тому, що я приходила працювати фармацевтом, а іноді почуваюся не спеціалістом, а людиною, від якої вимагають усе й одразу: продавати, усміхатися, закривати чужі зміни, не помилятися, бути доступною у вихідний і при цьому ще не мати права бути втомленою.
    І це не лише моя проблема.
    Я чула ті самі скарги від багатьох інших колег цієї компанії. У різних людей — дуже схожі історії та одні й ті самі проблеми.
    Можливо, вже варто не просто питати працівників, «чому ви такі незадоволені?», а нарешті запитати себе:
    «Чому стільки працівників говорять про одне й те саме?»
    Може, вже час щось змінювати.
    Бо ми теж люди.
    І ми маємо право на стабільний графік, повагу до свого вихідного, нормальний відпочинок, адекватне навантаження та гідну оплату своєї праці.
    Вихідний — це не «день, коли тебе можна вмовити вийти на роботу».
    Фармацевт — це не просто продавець.
    А працівник — не ресурс, який можна використовувати безкінечно.

16. Гаряча лінія 9-1-1
    24 Сер 2026

Добрий день. Дякуємо, що поділилися своєю думкою. Нам прикро, що ви зіткнулися з подібними враженнями. «Аптека 9-1-1» працює у суворому дотриманні законодавства: ми цінуємо фахову освіту працівників, гарантуємо прозорі умови оплати праці та категорично не підтримуємо некоректне ставлення у колективі.
    Для детального розгляду та перевірки описаних вами обставин просимо написати нам на [email protected] з вказанням конкретних фактів. Ми уважно вивчимо ситуацію.

24 Сер 2026

Так шо робити, чому керівництво не реагує, корупція виходить зашкалює.набирають на роботу а потім куратори виживають, потім кажуть нема фармацевтів, а ви ж робити не даєте

18. Раб
    23 Сер 2026

@ Гость , я вам скажу , в нас є людина яка взагалі немає диплому медичного , ні фармацевта, ні медсестри , і т.д , просто є стаж роботи в торгівлі …всім по…, головне що добре впарює препарати , далі медики будуть без роботи а звичайні касири будуть втюхувати , ті недо препарати…

14 Сер 2026

Скажите, зачем они набирают людей на работу, человек приходит в аптеку, и ему дают понять что он не нужен, что делиться зарплатой никто не будет. Чтоб поиздеваться?

12 Сер 2026

А ще страшні штрафи за те,що називають людський фактор.Якщо доживете до переобліку з їхніми зарплатитами,то з вас знімуть стільки,що ще прийдеться кредит взяти

12 Сер 2026

@ Гость , максимум 16 тис це з бонусами.Відношення жах.Обіцянки високі а насправді потім відмазки,що ніхто нічого не говорив про 20 тис

22. Фармацевт
    3 Сер 2026

@ Гость , ну , бо це їх бонуси до зп:) їх рейтинг, відсоток виконання плану, та бонусація. Керівництво так само від них вимагає.

23. Фармацевт
    3 Сер 2026

Підніміть ставку за години! А також, за вищу освіту. Конкуренти пропонують більше. Ціни дуже виросли. Зп стоїть.

3 Сер 2026

Куратори з функціоналом старших завідуючих раніше зараз перетворились в колекторів з вибивання продажів пріоритетів. По сім разів за день вимагають, щоб їм скидували хто скільки продав стм та іншого г.

25. Рабиня
    30 Лип 2026

Коли в останній раз підіймали зп? Жити стало дорожче,ціни ростуть. Копілка влітку мізерна, зимою – не набагато більше. Мотивації немає, ішачиш за касіра, приймальника товару, санітарку, ахч, а толкуу. Задумайтеся над підвищенням ставки і люди до вас потягнуться. Ну реально росту в зп немає 2 роки, все спіраєте на копілку, але в усіх регіонах різні можливості. Вижили б ви на 10 тисяч ставки, пробиваєте дно конкретно

28 Лип 2026

Передивіться ставку за години для працівників аптеки. Це просто смішно. Бо скоро всі підуть працювати в звичайні магазини, там хоть платять більше і головняка менше.

26 Лип 2026

Ви про що говорите? Зарплатня касирів в супермаркеті в рази вища, ніж у фармацевта. Ми тепер навіть близько по зарплатні до них не стоїмо.

25 Лип 2026

@ Гость , данный коммертарий написала медсестра?Медсестры не имеют права работать в аптеках,а тем более быть заведующими,пусть полцчают диплом,если есть такие качества,а потом становятся заведующими.А так это бардак.

25 Лип 2026

Пока не будет фармацевтического порядка в нашей отрасли, так и будут медсестры заведующими и начальницами, вместо того, чтобы работать по профилю в медицине. А желание получить фармацевтическое образование государство давно отбило у молодежи, приравняв фармацию с продовольственным магазином.

25 Лип 2026

@ Гость ,образование это не гарантия, что будешь заведующим, нужны определенные качества, значит у медсестры их больше, вот и все, руководству виднее, бывает с вышкой, а сопля соплей, извините за мой французский.

23 Лип 2026

@ Гаряча лінія 9 – 1 – 1 , а з чим саме Ви будете розбиратися?Якщо не одна така точка,в якій завідуючі медсестри,а працівники з вищою фаом.освітою у них в підпорядкуванні.Самі невілюєте дипломи,а потім дивуєтесь,що мало вступають в Вуз,а який в тому сенс?

32. Гаряча лінія 9 - 1 - 1
    23 Лип 2026

@ Гість , Добрий день. Дякуємо, що поділилися своєю ситуацією.

Нам прикро, що у вас склалося таке враження. Просимо повідомити деталі на [email protected] – це допоможе нам швидше розібратися та вирішити питання. Якщо у вас є чіткі приклади невиконання функціоналу – напишіть детально у зверненні.

Дякуємо!

18 Лип 2026

@ Гостььь , це і є бардак,бо без фарм.освіти по закону в аптеці не повинні працювати люли.Ви що цього геть не знаєте?Це і є бардак.

17 Лип 2026

@ Гость , коли ставлять на завідування людину з дипломом коледжу в той час як в цій же аптеці працює людина з дипломом магістра то про що тут можна говорити? Бардак в мережі і немає нікого щоб це все виправити. Зарплату занижають а співробітників не цінують.

35. Гостььь
    17 Лип 2026

@ Гость , ,а хто вам взагалі сказав,що у мене немає освіти?У мене є медична освіта,пропрацювала 6 років,в препаратах,дії,дозуваннях я розуміюсь,який тут бардак?

17 Лип 2026

@ Гостььь , а чого без освіти прийшли в аптеку працювати?це що розділяють кому і як платити неправильно , але чого йти туди в чому не розбираєшся? Аптеки завжди були для фармацевтів і тільки для них! Це зараз бардак просто

17 Лип 2026

@ Гостььь , я хоть і з дипломом вищої освіти але в мене ситуація протилежна. За диплом мені виплачують так само як і за диплом коледжа а на питання до куратора чому так я вражена її відповіддю. Слів немає. Скарбнички нема , 90% інтернет замовлень і незадоволені люди .Заробітня плата просто жах і ще вислуховуєш кожного дня яка ти погана. І з кожним місяцем по заробітній платі стає все гірше і гірше . Такшо диплом у цій аптеці ролі ніякої не грає.

38. Гостььь
    17 Лип 2026

Добрий день,працюю в мережі 5 місяців і ось висновки,які я зробила.На співбесіді обіцяють велкам бонус з 2-го місяця,розказують яка чудова зарплата,найвища ставка,у висновку,касу скоротили,немає навіть норми годин,багато інтернет замовлень і копилка нульова,а ні про які «велкам бонус»,можна і не мріяти,бо він тільки для провізорів з фарм освітою,дуже справедливо.Люди,які приходять без освіти в цю компанію це ніхто,а ті у кого є диплом,їм виплачують нормальну суму.Думаю звільниться

9 Лип 2026

Цікавить питання, як так виходить, що при звільненні з співробітника вираховують вартість курсів “Організації та управління фармацією”, але сертифікат так і не віддають? На [email protected] написала, вже другий тиждень немає ніякої відповіді. Прийміть якісь міри!!!

40. Раб
    3 Лип 2026

Доброго дня
    В мене питання , хто такі куратори і яка їх функція, контроль точок чи як?
    З якої радості вони мають право заставляти йти на підміни на інші точки, тобто людина має лишати свою роботу у свої аптеці , всякі там переміщення, повернення, перевірка термінів і всяке таке інше , і йти працювати на іншу точку , бо треба, приймайте якісь міри , бо в вас жодна людина працювати не буде , ні з дипломом ні без!

27 Чер 2026

У мене просто крик душі.
    Кожного дня приходять хлопці з пораненнями, що лікуються.Запитують знижку для військових, а я ховаю очі.
    Роблю замовлення через інтернет.
    Але це неповага нашої мережі до військових.
    Я вважаю, що має бути мінімальною націнка для цих Людей.

26 Чер 2026

Дана мережа не цінує співробітників! Як потрібно скоротити касу,то нехай співробітник звільняється,його ніхто не тримає,а пізніше будуть шукати людей! Ставлення жахливе! Ніколи нічого не пояснюють,лише криками все відбувається.

25 Чер 2026

А яка вопше роль куратора ? Покричати що показники не виконали? І на цьому все?
    Був день коли куратор прийшла в аптеку, і фармацевти хотіли поговорити, так як за останній час накопилось багато питань.То куратор при першій же можливості як тільки фармацевт відволікся на людину просто втекла, навіть не договоривши, по іншому я це не назву. То виникає питання НАВІЩО існує куратор, якщо він не хоче пояснювати і вирішувати ті чи інші питання.
    ГАРЯЧА ЛІНІЯ ЗВЕРНІТЬ БУДЬ ЛАСКА НА ЦЕ УВАГУ

25 Чер 2026

@ Гость , 12 тис це все разом🤷 бо з інтернет замовленнями навіть скарбнички нема.
    На карту виплачують лише години які навіть 2/2 працюєш ставки всеодно не маєш ну і скарбничка
    Якось натрапила на вакансію прибиральниці з зп ставка 1000 грн день.
    А фармацевти яку ставку мають в день? В половину менше🙂

45. Гаряча лінія 9-1-1
    23 Чер 2026

Добрий день, прохання описати Вашу ситуація та надати інформацію на електронну скриньку [email protected]

Ваш запит буде розглянутий та надані всі відповіді на питання.

Також, при працевлаштування або співбесіді буде надана інформація щодо заробітної плати. Вказана вище інформація у коментарях з приводу заробітної плати не відповідає дійсності. Дякуємо!

46. Карина
    20 Чер 2026

Горячая линия . У меня не сложилось впечатление такое про сеть 911 . Эта информация про взятку в 10000 долларов ,чтобы не идти на войну в общем доступе во многих соц сетях. Существуют льди ,которые и в антимонопольный комитет пошли ,а затем опубликовали эту информацию . Вы понимаете это ? Что не сотрудники как вы считаете придумывают ,а в общем доступе есть эта информация . Если вам интересно ? Поищите
    Найдете ? Почитайте . Вы же тут честно рассказываете парням ,которые хотят придти на работу , что нет брони в этой сети . Что военно обликови документы нужны и только так вы оформите на работу . А эти ваши слова -чистая ложь . Вам ещё приятно в глаза лгать льдям ?или вы не знаете а может делаете вид ,что не знаете ,что происходит в этой конторе и какие цифры гуляют (взятки ) . Это мое мнение плохое ,как вы говорите . Это ваше неуважение и ложь льдям. Рано или поздно вы такое же отношение получите…..вопрос времени .

19 Чер 2026

@ Гость , а зп 12 тис – це чисьими, з бонусами і всіма доплатвмт, чи 20тис виходить зі всіма доплатами?

48. Гаряча лінія 9-1-1
    13 Чер 2026

@ Карина , Нам прикро, що у вас склалося таке враження про компанію. Ми відповідально ставимося до всіх звернень та повідомлень про можливі порушення. Якщо у вас є факти або інформація, які потребують перевірки, просимо надіслати їх на адресу [email protected]. Кожне звернення розглядається в установленому порядку.

49. Карина
    11 Чер 2026

Официально при устройстве на работу коллеги -брони нет .сеть 911 не даёт бронь .и так же говорит горячая линия . А для остальных -не фармацевтов ,а работников офиса и т д есть бронь . И эта бронь по мнению Ашота должна стоить 10000 долларов . Именно эту сумму он хочет для своей сытой жизни и жизни своей дочери ,которая живёт не в стране естественно .мужчин в этой конторе 85 процентов . Не может быть фармацевтов 85 процентов мужчин в аптечном бизнессе. Все это понимают . Все знают ,что липовые 85 процентов . Так что хочешь бронь отдай 10000 долларов ашоту . вот такая честная сеть коллеги . И это правда ,про взятки чтобы не воевать .

9 Чер 2026

Останні три місяці зарплата покрита мраком. Ставка 12 тис, ви серйозно? Бонусна частина нараховується як чорна зп, але її оподатковують налогами? Від коли це до працівників лізуть у кишеню так відверто? Дно пробите наскрізь! Добитися у когось щось взагалі не реально.

Удаленно
Вінниця • 2 зарплаты
Фармацевт
Київ • 14 зарплат

Додайте зарплату в компанії Аптечная сеть 911

Додати відгук Оцініть роботодавця Аптечная сеть 911: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.