Аптечная сеть 911

Отзывы о работе в Аптечная сеть 911, зарплаты

1 2 3 23
  1. 22 августа 2025

@ Гость працювала під керівництвом Булат, перетиналась з Ребусом декілька разів і що можу вам сказати … Вона звісно гонорова і в своєму стилі , але у неї всі працюють і це факт . Другий факт вона завжди прислухається і допоможе ,якщо це дійсно по суті . Третій вона за стільки років дуже багато зробила і для покращення роботи фармацевтів в першу чергу. Кожний керівник специфічний по-своєму і це нормально , не будучи на його місці або ж вище складно давати обʼєктивну адекватну оцінку . Читаю відгуки про фірму ,з деякими згодна , але більшість ображені життям ,а не фірмою , про алкоголь в офісі — це взагалі бред ніколи такого не чула …
    Можу сказати ,що 911 — не сама погана фірма . Так,з приходом реформаторів дуже багато чого змінилося і політика не в кращу сторону . Але вони хоча б протерміновані препарати з нас не списують і не штрафують за те ,що не вимовили ФО.
    А відгуки про поганих керівників,явно не колишні керівники пишуть , бо «ідеального» керівника не існує — існують ті ,що нічого не роблять, то й вони для вас хороші . Моя субʼєктивна думка .

2. 15 августа 2025

Яке місто? У мене ставка 20к
    По факту 22-23 є, але роботи багато.. Копілку багато не набиваю, бо в основному інтернет замовлення

3. 7 августа 2025

В додаток до свого повідомлення забула додати, що 20000+-1к це вже все разом, зп за ваші 195 годин, копілка, мотивація, 1% за ТО,замовленя 911 та таблетки, прийом товара та за освіту, (якщо є, як ні, відніміть 2к)

4. 7 августа 2025

Робота в цій мережі стала дуже складною, нова мотивація, постійні оновлення і не в бік фармацевта, зі ставки в 17к зробили 11500 за 195 годин! Решту зп ви маєте набити на мотивації(на кожен блок різні суми, і багато блоків перевищують попит, наприклад застуда, чаї (8к) і це ж певні чаї, а не всі, при тому, що замовлення які були зроблені з таблеток- не рахуються, хоча ціна може не відрізнятися, або бути меншою на цілих 10копійко. Пр-11 з якого ви отримаєте мізер 700-800 грн і це потрібно прям дуже сумлінно виконувати пріоритети та максимально заміняти препарати. Цілий 1% від товарообігу ОФЛАЙН йде вам. Решта що було замовлено з таблеток, хоч на суму 100к, з цього замовлення вам піде 1 грн. З замовлення сайта 911 нехай буде на 100к вам піде аж 2 грн та за кожну строку по 25 копійок) виходить приблизно 500-650 грн. За товар платять по 25 копійок за найменування.(виходить десь 500-600 грн, уявіть скільки товару має проскануватися через ваші руки)Яка сума виходить в кінці цього всього? Якщо працювати самій на зміні з великим потоком, де ти не сядеш, не поїси, не сходиш в туалет за ці години 20000 +-1000
    Звісно, є приємний бонус за освіту
    2к-за фармацевта після коледжа
    3к-за фармацевта після університету
    5к- отримує завідуюча за те, що завідуюча
    Це все додаток до зп та копілки
    Чи вигідно мені допомогти комусь зі своєї команди, та вийти на підміну-ні
    Ціна за сроки, фасовки постійні, платиш за плюс, за мінус
    Така от класна робота, довго так не витримаєш, тому відлік пішов

5. 5 августа 2025

@ Гость , У компанії організоване навчання по рівням знань та підготовленості фармацевтів. Воно враховує відмінності у досвіді, специфіку стиля взаємодії з оточенням та багато інших параметрів.

Для фармацевтів та завідувачів аптекою, реалізовано декілька програм, зокрема:
    1. Школа завідувача аптекою;
    2. Кар’єрний ліфт;
    3. Тематичні навчання, управлінського характеру, тощо.

Усі навчання розділені таким чином, щоб час їх проведення та можливість зручного доступу охоплювала якомога більшу аудиторію, також усі програми розідлені за типом проведення offline чи online.

Якщо у вас є пропозиції щодо покращень напишіть їх, будь ласка, на пошту [email protected]

6. 2 августа 2025

Чому ви не займаєтесь підтримкою і розвитком освітніх ініціатив для спеціалістів у сфері фармації.
    Ті всі навчання, які ви організовуєте, щоб збільшити продажі втм не цікаві. Це для першостільників/новачків/людей без фарм.освіти зовсім.
    Де навчальні програми для завідувачів? Для людей, які мають вищу фарм.освіту, але які не вчать нічого нового, бо ви не створюєте для того умов. Фармація розвивається весь час та не стоїть на місці. Чому не створюються спеціальні семінари, вебінари чи курси , про новинки у фармації та зміни у законодавстві? Та не проводяться участі у заходах від професійних асоціацій?

7. 31 июля 2025

Добрый день.Какое-то время у меня был куратор-Андрей Ребус..возможно,как человек он и хороший,но как куратор-не способен решить какие-либо вопросы…или прочитает сообщение и молчит…либо,какие-то нелепые решения предлагает(всегда были разногласия с ним)…с Булат,несколько раз общалась,не было не уважительного отношения с ее стороны…всегда сдержанна,спокойна

8. 31 июля 2025

@ Гость ,

Кураторы врут при прохождении собеседования. Работаю уже довольно много и приходят кандидаты, то им обещают 25-28 тыс, НО они ж не предупреждают что это с копилкой, которая так на моей ТТ не набирается

9. 30 июля 2025

@ Гость , Але ж менеджер по персоналу нічого не знає,знає тільки куратор.То краще саме в нього це все і запитувати.

10. 29 июля 2025

@ Гість , Усі деталі щодо рівня заробітної плати, системи оплати праці та можливостей розвитку обговорюються під час особистої зустрічі або з менеджером з персоналу. Ми відкриті до діалогу та готові відповісти на ваші запитання. Для розгляду конкретної ситуації просимо написати нам на [email protected]

11. 28 июля 2025

Чого дивуватися ? У київському офісі нічим не краще працювала там, ніби в гадюшнику. Відділ кадрів постійно вживав алкогольні напої, такі як Шеляг, Сушинська , юрисконсультка , здається , Захарова , ще й постійно обговорювали чужу зарплату . А ви ще щось кажете про харківський офіс .

12. 25 июля 2025

А почему все молчат о том, что происходит в офисе? Не думайте что тут работать просто сказка. Куча условий и непонятных правил. Постоянно давят, какие-то новые требования, вечно отчёты какие-то тупые никому не нужные. Не только в аптеках а и у нас тоже есть свои моменты. И камеры у нас тоже торчат на каждом шагу и пишут все наши разговоры. Задержался утром и не успел вовремя отметится пальцем — минус деньги из зарплаты. Ну почему я не могу вечером эти долбаные 10 минут подольше остаться и не вычитайте это из моей зарплаты? Но нет!!! задерживаться будешь бесплатно! И ладно если бы так для всех. У нас в Харькове одни условия, а в Киеве всё совсем по-другому. Привилигированный класс там обитает. Мы обязаны сканироватся, ходить по струнке. А там находиться элита, которая как хочет так и ходит. С полгодика назад говорили о том, что будут уравнивать всех и все будут одинаково ходить на работу и одинаково сканироватся. Что никому не оставят возможность сканироватся через hr бот.
    Харьковчане обязаны в 8-50 самое позднее уже стоять на проходной в очереди и сканироватся пальцем, иначе потом не успеешь вовремя и на штраф попадешь. А те же киевляне выставляют себе будильники, чтоб просканироватся в это время, а сами то в магазине, то в спортзале на беговой дорожке, то вообще только просыпаются. Говорили что всех уравняют. Ага конечно, уравняли.
    Знаем мы прекрасно все эти истории о том, как там в киевском офисе люди ходят на работу. Кто как хочет тот так и ходит. Точно знаю об одной прекрасной мадам. Есть такая у нас Валентина Йовенко, которая руководит отделом «коммуникаций». Вообще непонятно чем тот отдел занимаеться. Так вот эта Валентина приходит на работу когда в 11 (ну это редко), а в основном приходит только в 2!!!! И уезжает в 6-7 вечера. У нас у отдельных людей есть 6 или 4 часовой рабочий день? Это как вообще? То есть она просто себе сократила рабочий день самовольно. Большую часть времени вообще удалённо работает, а как там работает она никто не знает. И работает ли вообще она на той удалёнке или просто занимаеться своими делами в рабочее время. И получает при этом я думаю неплохую зарплату, явно побольше харьковской.
    Так вот скажите мне, в чём тут справедливость? Есть те кто всегда на удалёнке, ну такие обстоятельства. Есть кто берёт себе удалённые рабочие дни иногда. Ну всё остальное время эти люди приходят по графику и работают в единой системе. А такая вот Валентина делает что хочет и как хочет (думаю она такая явно не одна там в Киеве, просто именно об этой знаю точно)

13. 22 июля 2025

Підкажіть будь ласка чи реально заробляти 20-25т за першим столом.
    Обіцяють золоті гори. А шо по факту?

14. 22 июля 2025

Зокрема, ми глибоко обурені рішенням про звільнення Ребуса Андрія Ігоровича — куратора, який понад п’ять років сумлінно працював на благо компанії, користувався повагою серед колег і завжди вмів підтримати та направити. Його звільнення сприймається як несправедливе і безпідставне.
    Крім того, стиль керівництва пані Булат є деструктивним: вона не демонструє поваги до колег, спілкування з людьми часто переходить межі професійної етики, немає відчуття командності, а співробітники не відчувають підтримки. Така атмосфера деморалізує колектив і шкодить іміджу компанії.
    Окремо хочемо зазначити, що багато хто пам’ятає її роботу на посаді першостольника — на жаль, зростання до керівної посади, схоже, лише погіршило її ставлення до інших. Влада, яку вона отримала, не використовується конструктивно, а лише поглиблює розділення та створює напругу в команді.
    Особливе занепокоєння викликає те, що пані Булат систематично розповсюджує в колективі велику кількість чуток, у тому числі особистого характеру. Втручання в приватне життя співробітників, поширення домислів і недостовірної інформації створює атмосферу недовіри, провокує конфлікти та підриває моральний стан усього колективу. Такі дії є неприпустимими для людини, яка займає керівну посаду, й абсолютно несумісні з принципами етичної корпоративної культури.
    Просимо Вас звернути увагу на ситуацію, що склалася, провести об’єктивну перевірку дій вищезгаданої особи та дати відповідну оцінку її діяльності на посаді. Ми сподіваємося на Вашу справедливість і віримо, що наша компанія не підтримує авторитарні та токсичні методи управління.

15. 21 июля 2025

@ Торгашка , Дякуємо за питання — воно справді важливе. Якщо виникає потреба оформити бронь на себе — обов’язково залишайте свій справжній номер телефону, тоді це не є порушенням. Порушенням вважається створення фіктивних броней на неіснуючі або «ліві» номери, що може впливати на звітність.

Якщо у вас є конкретна ситуація або сумніви щодо випадку — напишіть нам на [email protected]. Ми уважно розглянемо звернення і дамо чітку відповідь.

16. 21 июля 2025

@ Гость , Вітаємо! Умови оплати праці залежать від конкретної посади, формату зайнятості та регіону. Щодо військового обліку — ми дотримуємося чинного законодавства, тому вимоги можуть змінюватися.

Будь ласка, напишіть на [email protected] з інформацією про вакансію, яка вас цікавить, — ми надамо точну і персоналізовану відповідь.

17. 16 июля 2025

@ Гость , при чому тут тупі чи не тупі працівники, ситуації різні бувають. А коли куратору не можна дозвонитись навіть у робочий час, то навіщо такий куратор?? Я звільнилась вже давно і всім рекомендую! Є купа аптек, де фармацевтів поважають і цінять.

18. 16 июля 2025

@ Гость ,
    Якщо натиснути під вашим повідомленням на «всі відгуки автора» і прокрутити сторінку вниз, то можна побачити що ви і «Гаряча Лінія 9-1-1» це один і той самий автор)))
    Це все, що потрібно знати про цю компанію і про ставлення до працівників!

19. 16 июля 2025

@ Одесситка , наскільки тупі співробітники, що телефонують цілодобово куратору? Невже своїх мізків немає?

20. 16 июля 2025

Компаніє, навчіться вже поступатися місцем молодим людям і спеціалістам. Скільки можна засиджуватися на посадах кураторам, яким уже 50+ чи навіть 60+? Пора б уже дати дорогу новому поколінню.
    Я колись працювала з Федоровою і Чабан у різних містах — дуже непривітні жінки, ніби життям ображені. Те саме стосується й деяких інших, які, як і Булат (хоча не знаю, хто це), вміють лише поширювати плітки.
    Особливо Чабан — вже час би гріти кістки вдома, а не продовжувати “працювати” в компанії. Не можна так ставитися до молоді — проклинати, пригнічувати й підставляти.
    Я працювала в цій компанії нічого позитивного не залишилося враження.
    Куратором у мене була Онацька ось таких людей я б ставила на посади регіональних менеджерів чи директорів каже те, що думає, чесна й відкрита.

21. 16 июля 2025

А ще мені цікаво, з яких причин завідуючим нараховують бонус за проданий нами товар із ПР16?
    ЧИМ ЗАВІДУВАЧ КРАЩЕ НАС????
    Що це така за мотивація?

22. 15 июля 2025

@ Гость , це стосуться не тільки Булат!!! У нас теж була адекватна куратор, відповідала на дзвінки цілодобово, переживала за аптеки і за кожного працівника, і завжди була на нашому боці. Саме тому її прибрали і поставили цю невміняєму жінку через яку звільняються люди і йдуть в інші мережі на меншу зарплатню, аби тільки ставлення було нормальне до них. То ли еще будет!!!
    Ні до якого Ашотовича листи не доходять. Керівництву діла немає до того, що коїться у них в аптеках. Понабирали директорів-***лизів! Тільки гроші їх тербують і все!

23. 15 июля 2025

Булат — дуже погана людина, ущербна, зла, такою не має бути керівниця. Вона звільнила нормального куратора, який пропрацював у компанії понад п’ять років Ребуса Андрія Ігоровича. Він був чудовим куратором і прекрасною людиною. Вона не вміє нормально спілкуватися з людьми і нікого не цінує. Вона забула, як сама була першостольником, якщо не помиляюся на Петрівці. Влада жахливо псує людей, але її вона просто скосила, тому що до влади вона вже була ще та “щуриха”.
    Де впевненість, що лист дійде до Сергія Ашатовича? І чому досі немає жодних висновків щодо таких «директорок»? Це справжня пліткарка в гадючому кодлі. Нехай боїться Бога карма існує.

24. 15 июля 2025

@ Гаряча лінія 9-1-1 ,

А что вам ответить? Есть же отдел, который контролирует дисконтные карты. В чем проблема разрешить использовать свою карту раз на день, например? Не для МАХИНАЦИЙ, а для покупки препаратов себе. Все мы люди и все болеем!!!

25. 15 июля 2025

@ Guest , Дякуємо, що піднімаєте важливі теми. Ми не ігноруємо зворотний зв’язок щодо навантаження — команда керівників постійно моніторить ситуацію в регіонах. Проте кожен випадок індивідуальний, і нам важливо розуміти деталі, аби дати змістовну відповідь.

Запрошуємо вас поділитись інформацією на пошту [email protected] — це допоможе нам не залишити ситуацію без уваги.

26. 15 июля 2025

@ Торгашка ,
    Нельзя
    Я уже спорился с куратором об этом. Сказали что это решение УЧРЕДИТЕЛЯ. Я тогда буду покупать в Подорожнике, АНЦ, рядом предостаточно аптек

27. 15 июля 2025

Вот интересно, приходят нарушения и штрафы за финансовые махинации, что типа номер при броне ввели не клиента, а левый, а если мне надо самой себе забронировать, я могу ввести свой номер или это тоже нарушение?
    Причем штрафы огромные, вплоть до увольнения.

28. 14 июля 2025

@ Гость , Дякуємо за ваш відгук. Ми розуміємо, що очікування зворотного зв’язку після проходження етапів відбору — це завжди чутлива тема. Нам прикро, що у вас залишилось негативне враження. Ми ніколи не використовуємо тестові завдання для вирішення внутрішніх задач і намагаємось надавати кандидатам зворотний зв’язок.

Будемо вдячні, якщо ви розповісте детальніше про свій досвід, для вирішення цієї ситуації просимо звернутися на нашу Гарячу лінію або написати на [email protected] — це допоможе нам покращити наші процеси.

29. 12 июля 2025

Не советую проходить собеседования особенно в маркетинг, будьте готовы к тому что вам дадут выполнить тестовое задание ( анализ по вашему региону +предложения, с которыми можно меч на 3 решить свои вопросы), затем вас месяц будут кормить завтраками, а затем поиск по вакансии вдруг якобы будет преостановлен..Если цените свое время и труд, запрашивайте оплату своей работы , тк «отличная»практика решать свои вопросы за счет бесплатной раб.силы через тестовые задания

30. 11 июля 2025

А чому всі мовчать про скорочення кас, про те що роботи стає більше. Відео нагляд знову почав працювати і присилати порушення. Кураторам (Мізіной, Михайленко і тд) головне ФО, КТ, солен, санлайф… Те що люди масово звільняються нікого не цікавить.

31. 11 июля 2025

Откуда 18000? Ставку админу по товару сократили на 13000, со всеми сборами, и приёмом товара 15000 только и получается, и то смотря сколько дней выпало рабочих.

32. 10 июля 2025

Вітаю , скажіть будь ласка що по зп в цій мережі і чи потрібно проходити військовий облік щоб працевлаштуватися . Дякую

33. 7 июля 2025

Не советую, ЗП, что обещают не будет и близко,даже если первые месяца будет,то потом её заберут, только с этой должности.

34. 3 июля 2025

@ Гость , є аптеки з різним навантаженням, а ставка буде однакова, тому для себе вигідніше працювати в атеці з найменшим товарообігом
    Працювати, чи ні за 18000 це лише ваш вибір

35. 2 июля 2025

хто працює адміністратором по товару чи справді отримуєте чистими 18 тисяч гривень? Чи вартує працювати по 13 годин і яке навантаження лягає на плечі робітника? Дякую, якщо хтось відповість.

36. 2 июля 2025

@ Гость , влаштовуюсь комплектувальником інтернет замовлень , те саме що адміністратор по товару 😂 то менеджер сказала стажування оплачується і офіційно працевлаштовують з 1 го дня, а Ви вже працюєте ? Як Вам?

37. 2 июля 2025

@ Гаряча лінія 9-1-1 ,
    Какая «замечательная» идея писать на почту анонимные обращения. В чем тогда анонимность?
    По поводу увольнения — отдел кадров сам не знает процедуру увольнения. С такой текучкой, это вообще должен быть автоматический процесс. Много чего плохого можно сказать про компанию, со временем даже самая крепкая психика не выдерживает. Повышение зарплаты должно быть обязательно просто из-за инфляции и повышения цен !!! Компании поменьше закладывают в расходы повышение зарплат, просто на уровне чтобы твоя ставка через 3 года была соответствующей. Позорище что топ-5 сеть не может себе якобы позволить повышение зарплат. Зато куча расходов на непонятные должности — кураторы, РД, бесполезные менеджеры.

38. 30 июня 2025

Чому б компанії не провести якесь анонімне опитування серед працівників, тільки дійсно анонімне, а не вкажіть ваш піб і аптеку. Опитали б що подобається, а що ні. Звернули б увагу на недоліки фірми, а то останнім часом тільки одні недоліки. Може було б варто прислухатись до своїх прислуг і тоді компанія б процвітала, а не западала.

39. 30 июня 2025

Було в добре якби компанія почала видати працівникам тринадцяту зарплату, так як це непоганий стимул для працівників. Може б і працівники не так бігли від вас.
    Плюсів роботи в цій канторі не бачу, будемо звільнятися всім колективом, працювати стало неможливо. Зарплата стоїть на місці , а обовʼязки тільки ростуть. Дякуємо, але ми фармацевти з вищою освітою і не будемо за безкоштовно щей працювати операторами і комірниками нової пошти.

40. 30 июня 2025

@ Фармацевт , Дякуємо за відвертий відгук щодо роботи з асортиментом та взаємодії з покупцями.
    Для покращення ситуації просимо поділитися конкретними пропозиціями щодо асортименту на [email protected]. Це допоможе нам краще зрозуміти потреби клієнтів та адаптувати підходи до продажів.

41. 30 июня 2025

@ Гость , Перепрошуємо за можливі незручності. Всі фотографії, розміщені на нашому сайті, використовуються виключно за наявності письмової згоди співробітників на обробку та публікацію персональних даних.
    Будь ласка, напишіть нам на [email protected] з уточненням, про яке конкретно фото йдеться. Ми оперативно розглянемо ваше звернення та за необхідності замінимо фотографію.

42. 30 июня 2025

@ Гость , Якщо у вас є конкретні зауваження щодо невиконання або неналежного виконання службових обов’язків, або конструктивна критика з реальними фактами, просимо надіслати детальну інформацію на [email protected]. Ми обов’язково розберемося в ситуації.

43. 29 июня 2025

Коллеги ,ну наконец то вы не боитесь вслух озвучивать имена и фамилии своих кураторов и рассказывать о том ,как они делают вид ,что работают .после озвучивания города Запорожья (Липовая Ольга ),все начали писать про своих кураторов. Вы молодцы . Не бойтесь и дальше рассказывать правду . 👍👍👍 ( Подскажите сколько на сегодняшний день стоит Солен ?)

44. 26 июня 2025

@ Гость , Розрахунок при звільненні здійснюється в останній робочий день відповідно до вимог трудового законодавства України.
    Водночас нам важливо зрозуміти причини вашого рішення про звільнення. Можливо, є питання, які ми зможемо вирішити разом. Просимо написати детальніше про ситуацію на [email protected].

45. 26 июня 2025

@ Аптека , Питання переобліку та матеріальної відповідальності регулюються чинним законодавством України. Компанія дотримується всіх встановлених норм щодо обліку товарно-матеріальних цінностей.
    Для мінімізації надлишків рекомендуємо: уважно сканувати кожен товар при прийманні та відпуску, регулярно проводити самостійні перерахунки, підтримувати порядок у викладці товарів за дозуваннями та характеристиками.
    Якщо у вас є питання щодо конкретних ситуацій, просимо звернутися на [email protected].

46. 26 июня 2025

@ Гость , Дякуємо за звернення щодо формату роботи в корпоративних чатах.
    Ми розуміємо важливість збереження конфіденційності індивідуальних результатів та створення комфортного робочого середовища. Ваші зауваження щодо оптимізації комунікаційних процесів будуть розглянути.
    Для детального обговорення ситуації просимо звернутися на [email protected].

47. 26 июня 2025

Та навіщо взагалі згадувати про Булат ? Хто вона така ? Вона забула як замазку об’їдала
    , і приходила на Лесю, коли двері вибили в нетверезому стані . Незрозуміло , яким чином її обрали регіональним куратором і, головне, за що. Вона часто погрожувала на Лесі , коли була куратором , у багатьох після неї залишився неприємний осад . Але факт залишається фактом вона з’явилася п’яна , коли вибили двері . Навіть немає сенсу писати, щоб керівництво звернуло увагу все одно з того не буде жодного толку .

48. 24 июня 2025

@ Гість , Роль куратора включає комплексну підтримку аптек: контроль документообігу, розв’язання операційних питань та багато іншого. Для детального розгляду конкретних ситуацій просимо звернутися на [email protected]

49. 24 июня 2025

@ Гість. , Дякуємо за звернення. Ми серйозно ставимося до питань професійної етики та стилю управління наших керівників. Інформація щодо роботи куратора Мальчикової вже взята в роботу та буде детально розглянута керівництвом. Для повного та об’єктивного розгляду ситуації просимо надіслати додаткові деталі на [email protected].

50. 18 июня 2025

@ Гость , У нашій компанії діє чітка та прозора система мотивації: фіксована заробітна плата, доплати, премії та інші винагороди. Преміальна частина нараховується за показниками ефективності відповідно до встановлених критеріїв, що є поширеною практикою у ритейлі. Штрафи в нашій системі оплати праці відсутні.
    Якщо у вас виникли питання щодо нарахувань заробітної плати чи премій, просимо звернутися на [email protected] для детального роз’яснення.

Вакансии

Системный администратор 1
Фармацевт 14

Добавьте зарплату в компании Аптечная сеть 911

Добавить отзыв о работодателе Аптечная сеть 911

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Аптечная сеть 911?