Адмін з товару, комплектувальник (аптечка)
Киев
Отзывы о работе в Аптечная сеть 911, зарплаты, вакансииАдминистратор 1 13 000 грн Администратор зала 2 12 000 .. 14 000 грн Инженер-проектировщик 1 18 000 грн Контролер-ревизор 1 17 000 грн Ночной фармацевт 1 18 000 грн Оператор call-центра 1 7 000 грн Оператор колл-центра 1 8 000 грн Приемщик 2 8 000 .. 12 000 грн Провизор 2 12 000 .. 15 000 грн Фармацевт 13 2 000 .. 28 000 грн Добавьте зарплату в компании Аптечная сеть 911Добавить отзыв о работодателе Аптечная сеть 911 Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Аптечная сеть 911?
Складається враження що в мережі працюють тільки фармацевти і ахч, в такий важкий період. Що роблять куратори і навіщо їх така кількість не зрозуміло.
Нарешті закінчились посилки через Нову пошту, аптеки більше не пункт видачі. За це дякую скандалу який піднявся в мережі. Браво фармацевти! І звісно за весь цей час роботи пункту оплати додаткової не було.
А тепер настигла ситуація з бензином, немає кому розвозити, хлопці не встигають, бо зі світлом повний хаос. Пропозиція фірми, щоб фармацевти купували самі бензин і доставляли його. А чому не замовити доставку та розвоз по місту, якщо бригада ахч не встигає??? Відповідь очевидна, є раби фармацевти які все зроблять безкоштовно.
А потім будуть знову і знову з’являтися нові вакансії, бо фармацевти тікають з мережі 911.
Може досить знущань? Зробіть нормальні умови праці.
@ Гость , Ми цінуємо відкритий зворотний зв’язок, навіть якщо він емоційний, адже саме він вказує на проблемні точки, які потребують змін. Наша команда працює над відновленням довіри як співробітників, так і клієнтів.
Якщо у вас є конкретні зауваження або пропозиції, які можуть допомогти покращити роботу, будемо вдячні за конструктивний діалог через пошту [email protected]
Дякуємо, що не залишаєтесь байдужими.
Хотіла йти працювати в цю мережу, але такого негативу не читала ще ніде, мабуть, це знак не повʼязуватися з вами. Друзі теж були не в захвати, які у вас працюють, на що я завжди казала: крізь є свої мінуси. Але прочитавши всі відгуки все стало на свої місця. Сумно, що так відносяться до фармацевтів. Якщо ще ситуація з куртками на робочому місці в таку страшну холодину це дійсно так, то одне питання: чого не зробити теплі костюми для співробітників?
В такий скрутний час треба дбати про всіх, або йти на зустріч, всі в одній тарілці.
Горячая линия -проинформирован сотрудник при приеме на работу о многом ,что не соблюдается вообще. Вы про это знаете? Скорей всего нет. А вы знаете ,что по закону должен быть перерыв на еду? А на самом деле за 12 часов нет ни одного официального перерыва на практике .вы это знаете? О перерыве проинформирован сотрудник при принятии на работу . Это пример я вам привела вашей лжи . Маленькая часть вашей большой лжи ежедневной. Вам самим не противно в этом болоте работать и ничего вообще не делать , чтобы улучшить работу фармацевтов ?
Цікаво, як підіймається рука отих офісних в теплі, штрафувати дівчат за куртки поверх форми, коли в аптеці+10. Ти стоїш на холодній плитці, руки як лід-пачку важко відкрити ,але ти всеодно стоїш і відпускаєш — то ще і на тобі штраф. Так вишліть форми- теплі куртки чи фліски білого кольору, всі одінакові з вашим логотипом!!!
Для вас же все робиться-плани, генератор той тягаємо та дтхаєм бензином, почтальйонів намагались зробити та не вийшло- мабуть, нерви не витримали купу питань наших щодо роботи.
Альооо, ну така мережа, сумно, що котитесь в прірву, а не назустріч працівникам.
Слов культурных тут не будет. На почту специально не буду ничего писать, пусть читают новобранцы.
Какая умная горячая линия, «если вы наш сотрудник, то вы проинформированы, что вопрос не актуальный» (касательно новой почтой). Конечно, получили *** от сотрудников и в медиа масштабах тоже и ***, потому что начали уходить сотрудники, *** вашу конторку. Прежде чем творить ***, вы сначала 10 раз подумайте какие последствия они за собой приведут, а ваш идиотизм ещё будет тянуться за вами какое то время. Высер сделали на неделю, подняли вопрос все и в интернете так же, и тут дошло, даже не подумали что такая слава будет ещё вас сопровождать. Уже все знают какие молодцы работают у вышки 911. Одна из лучших сетей превратилась в черт знает что.
@ Ольга , Дякуємо за ваш відгук.
Контроль термінів придатності, проведення переобліків і дотримання стандартів — обов’язкові вимоги фармацевтичної діяльності.
Ми визнаємо, що організація робочих процесів потребує постійного аналізу та вдосконалення, зокрема з урахуванням фактичного навантаження на персонал.
Зворотний зв’язок від працівників передається відповідним підрозділам для опрацювання. Компанія не зацікавлена в зниженні професійного рівня персоналу та приділяє увагу підбору, навчанню й контролю кваліфікації фармацевтів і провізорів.
Для предметного розгляду ситуації просимо звернутися через офіційні канали зворотного зв’язку [email protected] із зазначенням аптеки або регіону.
Це дозволить надати коректну та конкретну відповідь.
З приводу пункту Нова пошта — наразі Ваше зауваження не відповідає дійсності. Якщо Ви наш співробітник, Ви проінформовані з даного питання внутрішньою комунікацією.
Дякуємо за позицію та небайдужість!
Читаю отзывы коллег и в шоке. Это ж какой идиот придумал ,что в аптеке должен находиться пункт выдачи -приема посылок новой почты? Когда вы уже нажретесь ? Как паразиты просто. Нагрузи сделали нереальные с какой целью ? Чтобы уходили провизора и фармацевты и приходили учителя и кассиры с АТБ?так вы уже этого добились .уже работает неизвестно кто . И этот неизвестно кто советует льдям препараты ,чтобы потом ускорить их отход на тот свет ?. Вы играете с огнем . Но пока этого не понимаете .переучеты уже раз в 2 месяца стали .чтобы проверит сроки с бумажкой нужно сутками ходить по аптеке . Задержаться нельзя-звонит куратор и ругает . Вопрос -когда проверять сроки если весь день ты занят ,нет времени присесть . Когда проверять сроки ,напишите ответ наша горяча линия,которая говорит постоянно ,что изменит что то…улучшит что то…. А на самом деле ничего совершенно и не думает делать .вопрос -зачем вы врёте ? Каждый день. На сообщения фармацевтов . Потому что так приказали ? Так заставили ? Так требуют ? Это тюрьма уже или ещё нет ?
@ Співробітник , Добрий день.
Дякуємо за детальний та відвертий коментар. Ми бачимо, що ви піднімаєте конкретні питання, пов’язані з навантаженням, фізичною втомою та організацією процесів в аптеці. Офіційно встановлених правил щодо переобліку по питанню, що Ви описали, немає в компанії.
Щоб ми могли коректно розглянути ситуацію (аптека, регіон, формат перевірок), просимо звернутися на [email protected] або через внутрішні канали зворотного зв’язку для співробітників. Усі звернення розглядаються конфіденційно та передаються відповідним підрозділам для опрацювання.
Також, Ви можете звернутися до керівника відділу КРВ.
Дякуємо!
@ Сотрудник , мы не считаем с листками, это зависит от заведующей или от куратора.
По поводу сроков. Заставляют проверять их регулярно, потому что РАБотник должен быть постоянно чем-то занят. Не дай бох он присядет с телефоном перед камерами на 10 минут, прилетит замечание от куратора по типу «нечего делать — вытирайте пыль на полках, смотрите сроки. А если вы не знаете чем себя занять позвоните мне, я вам работу найду». Вы чтооо, вы ж на работу приходите работать, а не сидеть или чай пить!
У меня к руководству две просьбы. Очень надеюсь на их рассмотрение.
Первая- сделайте что нибудь со сроками. Во всех сетях уже давно сроки вручную никто не проверяет, только у нас мы как рабы на плантации лазим каждый божий день, только один месяц проверим, так следующий начинается. При наличии еще кучи обязанностей, этот процесс полностью лишает тебя возможности хоть немного передохнуть. Ноги болят так, что эк вечеру хромаешь, сил поосто энет.
И вторая просьба.
Ответьте пожалуйста, почему сотрудники должны перед каждым переучетом делать самостоятельный переучет??? Типа для того чтобы уменьшить недостачу и найти несоответствия. Вы хоть понимаете до какой степени это тяжелый физический труд??? Да я готова пусть с меня уже удержат сумму недостачи какая образовалась да и все !!! Три недели как минимум день у день нужно ходить с листком по аптеке и все пересчитывать. Это в перерывах между отпуском людей, приемом товара, собиранием броней, запаковыванием посылок и перемещений, проверкой сроков и еще кучей обязанностей!!! Примите меры! Уберите у нас эту обязанность!! Пусть этим занимаются ревизоры!!! Что за издевательство??? Это уже сверх человеческих возможностей, это просто уже физически невозможно терпеть такие нагрузки!!! У нас весь коллектив уже на лыжах, понимаете?
ПРИМИТЕ МЕРЫ!!!
@ Раби , Добрий день.
Дякуємо за ваш коментар і те, що піднімаєте важливі для вас питання. Нам прикро, що зміни в роботі викликають у вас настільки негативні емоції.
Ми розуміємо, що додаткові процеси та навантаження можуть сприйматися по-різному, саме тому для нас важливо отримувати зворотний зв’язок у конструктивному форматі з конкретними прикладами.
Якщо ви є або були співробітником компанії та готові детальніше описати ситуації щодо умов праці, навантаження чи взаємодії з кураторами, просимо звернутися на [email protected]
Усі звернення розглядаються конфіденційно та передаються відповідним підрозділам.
Добрий день!
Дякуємо, що поділилися своїм баченням. Нам шкода, що у вас залишилися настільки негативні враження від роботи в нашій компанії.
Ми розуміємо, що зміни в процесах та розширення сервісів можуть викликати різне сприйняття, тому для нас важливо отримувати зворотний зв’язок безпосередньо від співробітників.
Ваш відгук передано для розгляду. Якщо ви готові детальніше описати конкретні ситуації або факти, просимо написати на [email protected]
— усі звернення розглядаються конфіденційно.
Як же соромно фармацевту стало працювати в аптеці…мені особисто дуже. Відчуваю себе не спеціалістом, а касиром по видачі інтернет замовлень, а тепер ще і оператором нової пошти..
Не перший раз тут пишу відгук , хочу сказати що ви там чисто здуріли , знаю що моя думка вам до одного місця як і думка інших , і не кажіть що це не так, що ви робите з фармації ??? Яка вбіса нова пошта альо !!! Вам люди раби чи як? Мало того що нам дофіга всякої роботи , і пофоткати і товар розкласти за доплату в місяць 500-600 грн,при ставці 140000, тепер ще й пункт видачі — прийому !! Ганьба !!! Я щиро надіюсь що це коли не будь закінчиться!! Щей куратори собі корони повдівали , але думаю ви їх добре махаєт…!
Худшая сеть, между продажами лекарств продаются чаи, кофе, киндеры и прочая фигня. Этого конечно же мало, а давайте ещё будем новой почтой?
Хотите открывать такую функцию — пожалуйста: нанимайте отдельно сотрудника новой почты, отдельное окошко. Какого черта этим должны заниматься люди потратившие на свое образование 6 лет? Потороченые идиоты сидят. Чтобы вы так платили как дурные идеи принимали. Позор. Заявление на столе, все мои коллеги предупреждены что сюда идти работать не надо.
@ Гость , Добрий день!
Дякуємо, що знайшли час поділитися своїми думками. Нам щиро шкода, що у вас залишилися такі враження від роботи у нашій компанії. Ми розуміємо, наскільки важливими є взаємоповага, підтримка та комфортна атмосфера на роботі.
Ваш відгук уже передано відповідним фахівцям для розгляду. Якщо ви готові детальніше описати ситуації, про які йдеться, будь ласка, напишіть на hotline@aptekа911.ua — ми обов’язково розберемось і збережемо конфіденційність
@ Вікторія ,
Пока сеть 9-1-1 не поменяет клан невменяемых кураторов,заведующих,у которых кроме гнобления нормальных сотрудников ничего в головах нет, ситуация не поменяется,люди будут уходить еще больше,дураков и лохов становиться все меньше. Можно работать было б тут,если бы ценили сотрудников, а не ***лизов и нахалов среди руководства!
Начальство уже не знает откуда выжать побольше денег. Теперь мы ещё и работники новой почты без доплаты к зарплате. Все хорошо там у вас ?
Саме я хочу залишити тут подяку 911 що надали можливість пожити з ними майже рік.Відношення до співробітників — на високому рівні.З/П своєчасна,умови праці на вищому рівні.Роботи багато — так її всюди багато … Коли робота приносить задоволення і на неї хочеться іти — це багато коштує !!! Завідувач підібралася така як пишуть вище : все не так ..І коли я показала що можно більше , давай отак робити ( виручки піднялися ) звичайно роботи стало більше.І з трону злазити знімати корону ій не хотілось .Почала давити на мене , що плани підіймають … товару багато стали везти … Люди її роздражають .. Почала мене підставляти і звичайно виживати !!! Змовившись з куратором за пару місяців довели мене до нервового зриву ( почала пити заспокійливе) і звичайно моя сім’я сказала мені що я потрібна їм здорова . Звичайно я звільнилася ! Ну фірму 911 поважаю по сьогоднішній день. З їхньої сторони в мій бік образи не було . Я навпаки працюючи зараз на другій фірмі — ставлю їх у приклад! Ну тут у мене є саме головне — чудовий колектив , ми сім’я та команда !!! Як оказалося в роботі це стоїть на першому місці !!!
Компания ушла на дно и выбираться с него не хочет. Теряет толковых сотрудников не понимая простой вещи: работник приходит на работу заработать денег, а не головную боль и сорванную спину. Генераторы уже можно давно было поменять на аккумуляторы, денег все вложить жопятся, почему девочки должны спины рвать? Куча заказов и за них гривна и ещё не засчитывают приоритеты. Придумал это очередной жопошник, которого хочется за уши вытащить на потоковую аптеку и заставить стоять за гривну. Перезаказать нельзя — это штраф, а сами от реализации денежки получают. А ведь дальше с заказами будет ещё хуже. Сделали опросник что улучшить в работе, действительно, из всего списка где было кучу возражений о зарплате жопошники выбрали сократить чек911 до раза в неделю, спасибо, великодушные, вы действительно стараетесь удержать сотрудников, самое дешевое решение из всех предложенных выбрали. Дорогие коллеги фармацевты, не идите сюда работать, оно того не стоит.
@ Гость , Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро шкода, що у вас склалося таке враження про роботу в нашій компанії. “Аптека 9-1-1” завжди прагне створювати комфортні умови праці, підтримувати професійний розвиток співробітників і забезпечувати відкритий діалог між командою та керівництвом. Ми цінуємо будь-який зворотний зв’язок. Водночас нам важливо отримати більш конкретну інформацію про ситуацію, яку ви описуєте. Якщо ви готові поділитися деталями — просимо написати на [email protected]
@ Марджанджа , Дякуємо за ваш відгук і небайдужість до процесів у компанії.
Ми розуміємо, що ситуації в аптеках можуть відрізнятися, тому завжди готові вислухати ваші пропозиції, зауваження та зворотний зв’язок.
Не вперше пишу відгук. Враження таке, що саме тут нас хоч трошки чують.Поясніть, будьте ласкаві,чому треба дублювати в телеграмі час відключення електроенергії, якщо це передається програмно. Навіщо треба відправляти щоденні звіти по продажам, якщо куратор все бачить програмно?
Ми не роботи.
Я розумію, що потрібен контроль, але чому це так складно зробити в одному варіанті, в не в трьох.
Чому треба проходити і еффі і чек911. Чому нумерація полок закінчилася паперовими папірцями, що приклеєні скотчем, який вже не тримається?
І Головне, чому ми несемо за все це відповідальність, а не люди, які це придумали?
Чому мінус не перекривається плюсом?
Віддайте препарат, за який я заплатила,я віддам ці ліки хлопцям, що воюють.
Ми несемо відповідальність за все.
Де Ваша відповідальність за ваш колектив, за людей, що працюють на грані можливостей?
Ми дружини, дочки, матері чоловіків, які воюють за Батьківщину, свої родини і ваш бізнес, де ви нас зовсім не цінуєте.
Поважайте людей, що працюють для вас.
911 — точно не место для того, кто уважает себя. Смена 13 часов, +надо раньше прийти, и позже уйти. Обеда нет, потому что штраф можно получить за то, что людей стена, а ты отошла хоть воды хлебнуть. Штрафов вообще много. За то, что НЕ навязываешь человеку препарат из плана, а даёшь то, что он просит. За то, что НЕ даёшь то, что он просит, а навязываешь то, что в плане. За то, что разрываешься между очередью, приемкой товара, накладными, сроками, и интернет-заказами и ежедневной сменой ценников. Всё успеть невозможно. Ревизоры прямым текстом говорят «Марджанджа, без обид, но за каждый косарь твоей недостачи мы получаем косарь к нашей зарплате». У кого-то ещё есть вопросы о ревизии?… С коллективом тоже, как повезёт. Мне вот не повезло. Заведующая может сказать «Марджанджа, ты вчера *** пачку дорогого препарата, отдала клиенту две, а пробила одну, видео я тебе конечно не покажу, потому что его нет, но ты теперь должна купить и принести в нашу аптеку такую же пачку». На работу берут всех — студентов, медсестёр, акушерок, многие из них даже не знают, как правильно пишутся названия препаратов. В общем, что могу сказать, — кроме гастрита, варикоза и нервного истощения вряд ли вы что-нибудь выиграете от работы в 911.
@ Раб , Дякуємо за ваш відвертий та детальний відгук. Ми уважно ознайомилися з вашими занепокоєннями щодо умов праці, особливо в частині використання генераторів та фізичного навантаження. Для керівництва компанії безпека, здоров’я та гідні умови праці для всіх співробітників є пріоритетом, і ми сприймаємо це звернення з максимальною серйозністю. Для ефективного вирішення ситуації, просимо вас анонімно звернутися на [email protected]
Интересно, почему фирма так не ценит своих сотрудников, что девушки должны таскать генератор, сами заправлять его, дишать в аптеке парами бензина?! Большинство аптек работают на аккумуляторе и норм. И я думаю дешевле аккумуляторы на кассы кинуть, чем покупать бенз на генератор.
Действительно рабы тут работают.
Мало того, что не ценят, как фармацевта, для них мы пустышки, так еще и заправщики и грузчики.
И куратору даже нельзя сказать, потому что сразу заява на стол
Подскажите,пожалуйста,кто в курсе, правда ли что сеть аптек Славутич в Харькове теперь принадлежит сети 911?
@@ Гость , Дякуємо за ваш відгук і небайдужість до процесів у компанії.
Будь ласка, надсилайте свої ідеї на [email protected] — усі звернення уважно розглядаються, адже ми прагнемо вдосконалюватися разом із нашими співробітниками.»
@ Гость , Нам дуже шкода, що у вас склалося таке враження про професію. В «Аптека 9-1-1» ми цінуємо кожного фахівця, який присвячує себе фармації, і постійно працюємо над тим, щоб створювати комфортні умови для розвитку та реалізації потенціалу наших співробітників. Ми відкриті до зворотного зв’язку та завжди готові вислухати конструктивні пропозиції — їх можна надіслати на [email protected]
Змініть куратора Закарпаття.
Куратор у процесі роботи більше зосереджується на власних показниках і особистих результатах, ніж на підтримці та розвитку команди. Це створює враження, що відповідальність за труднощі у роботі перекладається на колектив. Такий стиль управління негативно впливає на командну взаємодію і спричиняє плинність кадрів. Крім того, у роботі куратора помітна недостатня професійна компетентність, що проявляється у відсутності конструктивного зворотного зв’язку.
Згідна з вами на 💯
Яким би ти гарним працівником не був , тебе всерівно якось або *** , або знайдуть до чого доколупатись , а плани в них вище неба і *** за них кожен день і нагадують , ті фо і КТ вже просто жах**** , йдеш на роботу як на каторгу , як не доробиш до показників 10, 20 грн то вже махають,вони повдівали корони на голову, забули як стояли так само на касі , але нічо все колись закінчується , хто високо скачу , той низько падає,взагальному, не рекомендую нікому цю мережу , та що цю жодну , ще так фармація не скочувалась в низ
@ Цікаво , Дякуємо за ваш відгук і небайдужість до процесів у компанії.
@ Гість , Нам дуже шкода, що у вас склалося таке враження про професію.
Ми відкриті до зворотного зв’язку та завжди готові вислухати конструктивні пропозиції — їх можна надіслати на [email protected].
@ Гість , Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро шкода, що у вас склалося таке враження про нашу компанію. “Аптека 9-1-1” завжди прагне створювати комфортні умови праці, підтримувати професійний розвиток співробітників і забезпечувати відкритий діалог між командою та керівництвом. Ми цінуємо будь-який зворотний зв’язок. Водночас нам важливо отримати більш конкретну інформацію про ситуацію, яку ви описуєте. Якщо ви готові поділитися деталями — просимо написати на [email protected]
Судячи з коментарів про цю фірму, *** і повне знецінення людей у фармації України вийшло на ще новіший рівень… у всіх мережах видавлюють з людей максимум; на дипломи та інститути їм начхати, як і на людську гідність;платять мізер «щоб не поздихали»; наче як встановила держава регулювання цін, так потримали ціну на цитрамон по 18 і тут трах-бах через 3 місяці вже призабули про закон і нате вам по 25 грн за 6 табл. того нещасного ЛЗ, а на інші ліки переоцінки бувають і по 2 рази в день і не на 5 грн, а 30-100, а ти стоїш за касою промовляючи ціну і боїшся, щоб у тебе чимось не кинули… У мене просто розпач, навіщо я вчила, зубрила ці інструкції, закони, коли всім на це ***???
Еще одна контора-висяк на Джобсайтах, которая просто тратит время людей в поисках единорогов. Ладно если бы искали фармацевтов, там понятно, что массовый набор. Но ведь висят не закрываясь со сверхвысокими требованиями и хотелками вакансии для офисных специалистов. А ведь есть целый ряд специализаций, в которых пока человек работает в найме — он учится и его учат, а вот суперспец будет уже работать сам на себя. Но здесь оторванные от реальности, слепливают в одну вакансию то, что вообще никак нельзя совместить, один человек должен закрывать минимум трёх, быть при этом суперспецом по трем непересекающимся направлениям при этом умалчивается, что он получит за это все. Скорость найма впечатляет, рекрутер отвечает на сообщения один раз в день. Треш.
Много вакансий , но почему после общения с отделом персонала, а потом с куратором, выясняется, что аптеки укомплектованы и тебя вносят в кадровый резерв. Смысл обманывать , если реально дипломированных фармацевтов в сети не более 30 процентов, остальные в лучшем случае мед работники?
@ Гість , Нам дуже шкода, що у вас склалося таке враження про професію.
Будемо раді бачити вас у нашій команді, якщо захочете приєднатись до нас знову.
@ Анна , Дякуємо за ваш коментар. Ми розуміємо, що у нашій компанії є свої особливості, і саме тому постійно працюємо над покращенням умов праці та розвитком нашої команди.
В «Аптека 9-1-1» ми цінуємо залученість, підтримуємо навчання та професійне зростання наших співробітників.
Будемо раді бачити вас серед нас! В нашій команді прозорі системи мотивації, програма Карʼєрний ліфт, підтримка та розвиток співробітників
Постійне навчання та корпоративні програми для Кращих співробітників.
Якщо маєте додаткові запитання чи пропозиції — пишіть нам на [email protected]
@@ Гость , Доброго дня!
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам щиро шкода, що у вас склалося таке негативне враження від роботи в нашій компанії. Ми завжди прагнемо до того, щоб усі працівники “Аптеки 9-1-1” відчували повагу, підтримку та можливість професійного розвитку.
Ваш відгук буде передано для аналізу. Ми обов’язково перевіримо зазначену вами інформацію. Якщо ви готові детальніше розповісти про ситуації, які вас турбують, будь ласка, напишіть на [email protected] — ми гарантуємо повну конфіденційність звернення.
@ Гость , Доброго дня!
@ Гость , мені нещодавно 30к втирали) Студентів та випускників тримають за ідіотів. Ніби ми не розуміємо, що навіть 20к під великим питанням… Востаннє працювала за професією ще на 2 курсі. Якби вчилась на контракті — кинула б універ після першого ж місяця роботи)) Всім успіхів у освоєнні нового фаху, який буде приносити вам нормальні гроші
Коллеги ,хочу похвалить вас за то,что наконец то вы не боитесь называть вслух имена кураторов . Они вас не съедят в конце концов. Вы молодцы . Смотрю ,что кураторы в західному регіоні,точно такие же как куратор в Запорожье -Липовая. От нее нет поддержки,никогда не было ,ведёт себя некоректно и неуважительно с фармацевтами . Была заведующей,потом ее куратором сделали и можно догадаться каким путем она этого добилась . Мне горячая линия наша уважаемая написали,что якобы она уволилась .но эта информация неверная ,льди другое говорят .вопрос -зачем врать ? Смысл? Нужно поставить куратором адекватного человека ,который будет всегда помогать ,а не долбать с утра до ночи отчётами ,планами . И у меня вопрос — с каких пор заведующие аптек ежемесячно должны рассчитывать план .это не их работа . Это работа куратора и офиса .тем более ,что никто не рассказывал ,не обучал как его рассчитывать. Сеть 911 как и низкие цены и подорожник контролируют две трети рынка(летом 25 года пошли активные проверки этих сетей ) .. все об этом знают ? Интересно сколько денег отстегнула сеть ,чтобы замять не состыковки , которые на каждом шагу . Кто планирует идти работать на армян -вам мне хватит нервов и вас будут унижать очень часто. Подумайте оно вам надо.,,🤔
В мене таке враження, що кураторами стати рвуться і стають люди , яких принижували в дитинстві/шкільних роках і в них зараз є можливість проявити всю свою жовч на працівниках. І вони сильно жадають доказати комусь, що воно чогось варте в цьому житті . Доречі, є куратори без вищої фарм освіти) ну це взагалі сюр..Приходять на аптеку , наче воно міністр охорони здоров’я на візиті… Ви коли їх берете на ту посаду, то хоч іспит з фарми робіть…🙄
Ніде такого принизливого ставлення від керівників регіонів до працівників аптек немає. Професійна етика в них відсутня . Дуже морально важко стало працювати. А ті плани.. ви взагалі пам’ятаєте, що це аптеки? Не дивно що всюди недобір на фармацію.
Аптека 9-1-1 — це не місце для людей, які хочуть чесно заробляти. Тут все побудовано на страху, контролі і обмані. Працівники роблять всю роботу, а компанія капіталізує результат. Клієнт платить тричі, фармацевт отримує мізер, а керівництво спокійно рахує прибуток.
Бонуси і ставки постійно урізаються, плани ростуть швидше, ніж ти встигаєш дихати, а “підвищення ефективності” означає — ще більше роботи за ті ж гроші. Замовлення з сайту або з таблеток — копійки, навіть якщо ти зробив все сам. Працівник тут лише виконавець чужих грошей, чужого порядку і чужих амбіцій.Коротко: хочеш стрес, головний біль і почуття, що ти працюєш за мізер — аптека 9-1-1 чекає на тебе. Чесно працювати тут неможливо.Каспряк Яна і Зіновій у ролі кураторів Західного регіону — це не керівники, а клоуни з амбіціями, які маскують хамство під контроль. Вони ходять по аптеках, як по власній території, і кожного працівника готові принизити за найменшу помилку.Неважливо, що ти реально працюєш, що витягуєш продажі і клієнтів — для них ти завжди “винний”, завжди “не дотягуєш”, завжди “поганий”. Скорочення годин, урізання ставок, хамство, постійні приниження — їхня улюблена розвага. Кожен день під ними — як школа виживання, де найрозумніший і сильний мовчить, бо інакше отримує ляпаса по зарплаті або настрою.
Фармацевт робить роботу, а вони рахують, скільки ще можна вичавити. Їхня мета — не підтримка, не розвиток, а залякування, маніпуляція і показова демонстрація влади. У цій грі немає місця повазі чи логіці.
Коротко: Каспряк Яна та Зіновій — це хамство в чистому вигляді. Західний регіон під їхнім керуванням — лабораторія стресу, приниження і безглуздого контролю. Кожен день з ними — постійний стрес, зневага і деморалізація персоналу. Якщо керівництво хоче, щоб Західний регіон працював нормально і приносив результат, треба терміново переглянути методи та поведінку Каспряк Яни і Зіновія. Саме їхні дії тягнуть регіон вниз і створюють токсичне середовище для всіх працівників.Вони стали легендою регіону — але не в хорошому сенсі. Кожен, хто перетинає їхній шлях, знає: це не керівники, це щоденний кошмар, який змушує людей виснажуватися і мовчати. Якщо керівництво не зверне увагу зараз — Західний регіон залишиться токсичним ще надовго, а всі нормальні працівники або вигнуться, або підуть.
Я считаю неправильным то, что план суммы сопов и пт одинаков, хотя аптеки с разным товарооборотом. Зачастую выполнить план невозможно из за количества клиентов, а другие аптеки его перевыполняют запросто . В итоге они хорошие а мы плохие. Мне кажется раньше было правильнее, когда был процент от количества чеков.
@ Анна , немає нормальних зараз мереж, була більш-менш Здорова родина, але її викупив Подорожник і зробив таку ж каку, як і сам. Більшість людей зараз замовляють через таблетки, але в кожній мережі за це ти або отримаєш 1%, або взагалі нічого, при цьому, якщо там їде внутрішня торгова марка на який йдуть плани і на яку впринципі людей якраз таки підсадили самі фармацевти (інакше вони про них навіть би і не знали) ви не отримаєте ні додаткових відсотків, ні % до проценту виконання. Якби спитали ще до того, як йти вчитися фармацевтом, порадив би взагалі туди не йти, за 11 років розчарувався в ній повністю, зараз перевчаюсь на іншу спеціальність, не хочу більше залишатися, але я дуже тепер шкодую, що витратив в свій час стільки часу і грошей на навчання. Раджу іншим теж проходити якісь курси, перевчатися і йти з фармації.
Плюс в компанії є те, що за строки не платять фармацевти, але навідміну від цього є мінус затягнення саме за плюси в аптеці з заробітку. Обумовлено це тим, що фармацевт «надурив» клієнта, а те що фірма надурює в кубі так це нічого: 1 — заплатив клієнт, 2 — заплатив фармацевт, 3 — (поставили препарат на залишок) знову заплатив клієнт. Класно придумали наживатися тричі. Так хто кого дурить?
Зарплати стали менше. Ті хто хоче йти працювати в цю компанію, порада — не йдіть в великі аптеки, там ви нічого не заробите окрім варкіозу і головного болю. Замовлення з таблеток — 1 гривня, з сайту 911 — аж цілих 2 гривні, незалежно від суми замовлень. Коли інші мережі платять 1% фармацевту за реалізацію і 1% від покупки йде клієнту, аптека 911 вирішила підлизати сраку клієнта і йому дати 1%, а фармацевт обійдеться і гривнею, все одно нічого не зробив щоб йому заплатили.. отака політика. Навіть товари з пріоритетів не зараховують з таблеток, на які самі ж фармацевти підсадили клієнтів, і є виключно нашою заслугою. Фірма гроші отримала в будь якому випадку, фармацевт тільки обідраний сидить. Ставка різна в усіх містах, немає одного мінімуму. Показники стає робити все важче, постійний підйом мінімуму по ФО/КТ, гроші тут не пахнуть, хочеш нормально заробляти — продавай, хто не дає??? каже керівництво.. ви ж і не даєте зі своїми вимогами і урізаннями на замовленнях і не виплачуючи % від реалізації цих замовлень, яких щодня все більше, бо люди не ідіоти переплачувати і по 400 грн на великий чек за націнку аптеки. Висновки робіть самі.
Зробіть можливе прокручувати списки КТ та ФО колесиком миші при виборі препарату . І більші клітинки для галочки.