https://tencore.com.ua/ Відгуки про роботу в Tenсore, зарплати, вакансії
Додайте зарплату в компанії TenсoreДодати відгук Оцініть роботодавця Tenсore: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Tenсore Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |
Хочу поділитися досвідом проходження етапів найму в компанію Tencore (офіс у м. Вишневе). Сподіваюся, цей відгук допоможе іншим кандидатам підготуватися до того, з чим вони можуть зіткнутися.
Сама компанія справляє чудове перше враження: сучасний офіс, масштабне DefTech виробництво. Мені надіслали анкету для Служби безпеки (СБ), і на цьому вся «корпоративна культура» закінчилася.
Співбесіда з представником СБ більше нагадувала грубий допит із порушенням будь-яких особистих кордонів, законів України та прав людини:
Обшук смартфона та банківських даних: Представник СБ не просто лазив у телефоні, а прямо переглядав мої особисті банківські застосунки. Це є грубим порушенням банківської таємниці та приватного життя. Жодна приватна компанія не має на це жодного права.
Втручання у приватне життя: Мене розпитували про дружину, колишні стосунки та прямо вимагали надати номери телефонів моїх колишніх. Це тотальний абсурд, який не має жодного відношення до моєї професійної кваліфікації.
Рівно за годину після цієї розмови мені прилетіла шаблонна автоматична відмова. Жодного фідбеку, звісно, не надали.
За красивим фасадом сучасної корпорації ховаються методи управління радянських спецслужб. СБ компанії страждає на «синдром вахтера», повністю нівелюючи роботу рекрутерів та лідів, які вже погодили спеціаліста.
Якщо ви готові до того, що на фінальному етапі будуть порпатися у ваших особистих грошах, банках та вимагатимуть контакти колишніх — можете спробувати. Я ж вкрай не рекомендую витрачати свій час на компанію, яка так грубо порушує права та гідність кандидатів ще до підписання контракту.