Gera-IT

Gera-IT

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
3.8 / 5 (4)

Gera-IT is a cohesive team of experts that transforms ideas into reality by usage of most proven and effective technologies and approaches. Efficiency, quality and dedication are spread over all our activities.

Відгуки про роботу в Gera-IT, зарплати, вакансії

25 Вер 2019

Был в данной компании только на интервью только в Черкассах . Могу сказать что очень понравился черкасский офис. К сожалению не подошел по скилам но и компания и HR оставили классное и приятное впечатление. Побольше бы таких компаний

28 Сер 2019

Був на QA інтерв’ю.
    Затишний офіс в Києві, невелика команда (як + для мене) де всі всих знають та налагоджені процеси між відділами.
    Є різні проекти по стеку та домену, можливо працювати ремоут – також +.

3 Чер 2019

Проходил собеседование. Компания понравилась, много общались по софт скилам и взглядам на процессы работы, не банальщина. Вдумчивые ребята)

6 Тра 2019

Пропрацював 1,5 роки в Київському офісі. Враження тільки позитивні — офіс новенький, ЗП виплачуть вчасно стараючись підібрати вигідний курс, про СПД взагалі не згадую, всі плюшки присутні.
    Окремо слід відзначити атмосферу — вона супер, ніякого пафосу або безглуздих адміністративних обмежень.
    Однозначно рекомендую.

5. Женя
    2 Тра 2019

Отличная небольшая команда, много внимания уделяется балансу работы и отдыха.
    Грамотный менеджмент помогает решать разные ситуации с клиентами и проектами.
    Было приятно работать в команде.

Додайте зарплату в компанії Gera-IT

Додати відгук Оцініть роботодавця Gera-IT: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.