VintoGroup

Додати відгук Додати зарплату 🔔  Підписатися

Основні послуги VintoGroup включають:
Партнерський маркетинг та залучення трафіку : спеціалізація на високоякісному залученні трафіку через розгалужену мережу партнерського маркетингу з акцентом на продуктивність та оптимізацію ROI.
Управління утриманням клієнтів : стратегії, спрямовані на максимізацію довічної цінності клієнта та підвищення лояльності гравців за допомогою передових CRM-інструментів та персоналізованих підходів.
Преміальна підтримка клієнтів : цілодобова багатомовна підтримка, що забезпечує безперебійний досвід для гравців через різні канали зв’язку.
Фінансові та юридичні послуги : повна підтримка для забезпечення відповідності регуляторним вимогам, управління ризиками та безперебійної роботи брендів у різних юрисдикціях.
Інструменти управління партнерами : розробка індивідуальних CRM-систем для ефективного відстеження продуктивності трафіку та оптимізації результатів.
Управління платіжними системами : пошук надійних платіжних провайдерів, ведення переговорів та технічна інтеграція для забезпечення безперебійних транзакцій у всіх регіонах.
SEO та розробка контенту : створення та оптимізація високопродуктивних вебсайтів для залучення органічного трафіку та покращення позицій у пошукових системах.
Маркетинг у соціальних мережах : побудова та підтримка брендової присутності на ключових платформах соціальних мереж для залучення гравців та зміцнення їхньої лояльності.
Креативні дизайнерські рішення : високоякісні візуальні рішення, що відповідають брендовій ідентичності та приваблюють цільову аудиторію.
Компанія має сильну присутність на ринках Європи, Канади, Австралії, Нової Зеландії, Азії (включно з Індією), Африки та Латинської Америки.

Відгуки про роботу в VintoGroup, зарплати, вакансії

1. Аноним
    15 Чер 2026

Крайне мерзкая hrd. Редко встречается настолько высокое самомнение при настолько посредственных интеллектуальных способностях. Создается впечатление, что человек искренне считает себя самым умным, хотя практически каждое высказывание это опровергает. Ее позиция сама по себе не требует каких-то выдающихся знаний или экспертизы, но уровень пафоса такой, будто за плечами десятки лет уникального опыта и научных открытий… Особенно поражает контраст между ее уверенностью и реальным уровнем понимания происходящего. Рассуждает о вещах, в которых явно не разбирается, и не имеет ни малейшего понимания, спорит со специалистами, поучает людей, чья квалификация на порядок выше. Лол)

2. Гость
    17 Кві 2026

Працюю в компанії вже близько року
    Досвід скоріше позитивний але з нюансами

Тут реально жорстка дисципліна і висок темп роботи
    Від тебе чекають результату і постійно тримають в тонусі
    Розслабитись не вийде і це краще одразу прийняти

Ті хто приходять перечекати розслабитись або просто отримувати зарплату довго не затримуються
    Їх швидко вибиває бо не витримують ні темпу ні рівня вимог

При цьому якщо ти вмієш працювати і даєш результат це дуже швидко замічають
    На власному прикладі бачу що можна швидко рости і по посаді і по доходу

Є зрозумілі цілі і нормальний фідбек цього достатньо щоб розуміти куди рухатись

Так інколи міняються пріорітети і це може трохи напрягати але для індустрії це норм

В підсумку компанія не про комфорт
    Вона про результат і ріст
    І якщо ти до цього готовий тут можна добре вирости

3. Гостья
    26 Бер 2026

Проработала полтора в этой компании, взаимодействовала с несколькими отделами – сапы, маркетинг и тд. Все адекватные сотрудники и хэды. Решила уйти абсолютно в другую сферу – разошлись без вопросов и в добрых отношениях. Из сложностей только некоторые неадекватные африканцы, но по рассказам в каждом гео найдутся такие

1. Alina Egorova
      2 Кві 2026

Доброго дня,

Дякуємо Вам за відгук і за те, що знайшли час його написати. Ми бажаємо Вам подальших професійних успіхів!

4. Александр
    21 Бер 2026

HRD (скорее корпоративная подстилка) компании Ксения очень не приятная особа. Своим мерзким тоненьким тихим голоском соглашается не выплачивать сотрудникам зарплату. К тому же, постоянно делает сотрудником виноватых в том, что они якобы плохо работали и сами не заслужили на зарплату.

5. Гость
    18 Бер 2026

Vintogroup – Paripesa , одно и то же, во главе с самым популярным СФО Евгением Волченским , не платит сотрудникам зарплаты , уже даже не то что бы ссылаясь на какие нибудь нарушения нда , и так далее , а вот просто потому что человеку так захотелось .
    Обходите стороной, если не хотите отработать бесплатно

6. Гость
    14 Бер 2026

CFO компании Евгений Волченский *** и полный ***. Не выплатил мне зарплату пол года назад ссылаясь на якобы нарушение NDA.

7. Гость
    3 Бер 2026

Виктор Липован оттуда, не понятно кто и за что отвечает, лезет с вопросами и решениями везде но сам потом не отвечает днями или кормит обещаниями, афилиат менеджеры страдают больше всего от него и уже давно и никакой помощи с антифродом. Ужасно не компетентен во всем и не понятно кто по должности но влияет на все

8. Гость
    22 Лют 2026

И точно не работайте в CRM отделе. Вас будут кормить завтраками, но деньги так и не отдадут. 3 месяца ждал свою зарплату.

9. Гость
    21 Лют 2026

PS. Забыл дописать))
    Никогда не идите работать с рынками азии в этой конторе.
    Надеюсь мои 500 баксов вам помогли)))))))))))

10. Гость
    21 Лют 2026

Недавно зашел на Джини и увидел, что несколько дней назад эта компании предлагала мне вакансию. Стало интересно, что за компания, загуглил и увидел тут, что это старая добрая Парипеса, которая в 2023 года уволила меня и не выплатила часть зарплаты. Видимо решили переобуться))))

11. Гость
    18 Лют 2026

CFO компании Евгений Волченский https://rocketreach.co/evgenii-volchenskii-email_2044127 не выплачивает работникам зарплаты.

12. Гость
    7 Лют 2026

Абсолютно неадекватне керівництво. Люди біжуть звідти. Звільняють без виплати зарплати. Добитися чогось в цій компанії не реально

13. Гость
    3 Лют 2026

Это старая добрая PariPesa, которая не выплачивает сотрудникам зарплату)))
    Если хотите работать бесплатно и испортить свою репутацию, тогда вам сюда)

14. Гость
    1 Лют 2026

У 2025 році в Україні досі наймають білорусів, а рекрутерка Злата з першого повідомлення вимагає перейти на російську, бо вона «білоруска і не розуміє українську». Тобто людина приходить працювати на український ринок — і одразу диктує, якою мовою тут мають говорити. Не намагається адаптуватися, не просить перейти на зручну мову ввічливо, а фактично відтворює логіку: ви підлаштовуєтесь під мене.

У 2025 році в Україні працюють компанії, які без сорому наймають білорусів на рекрутингові позиції й дозволяють їм з першого повідомлення заявляти: «я не понимаю украинский, давайте по-русски». Це вже не «окремий кейс» і не «невдала комунікація». Це системна позиція бізнесу, який вирішив, що українська мова – необов’язкова, а війна – фонова картинка.

Білорусь – не «просто сусід». Це співучасник війни. І коли громадянка цієї країни представляє компанію в Україні, не знаючи і не бажаючи знати українську, а компанія вважає це нормою — значить, проблема не в рекрутері. Проблема в тому, що цей бізнес досі живе в російсько-білоруському просторі й лише географічно знаходиться тут.

Найм білорусів без вимоги української мови, робоча російська і толерантність до фрази «я не понимаю украинский» — це не нейтралітет. Це маркер того, що зв’язки з Росією не «обірвані», а просто не афішуються. Бо компанія, яка реально порвала з тим середовищем, не впускає його назад через HR-вхід.

Рекрутер – це голос компанії. І якщо цей голос у 2025 році говорить російською, зневажає українську і змушує підлаштовуватись, то весь бізнес говорить те саме. Просто хтось ще намагається вдавати «цінності» на сайті.

У 2025 році це вже не питання смаку чи толерантності. Це простий тест на сторону.
    І компанії, які його провалюють, мають чесно сказати: ми не з Україною, ми просто тут заробляємо.

ЦЕ ВСЕ ПРО VintoGroup

1. Alina Egorova
      2 Кві 2026

Доброго дня!
      Ми приносимо наші щирі вибачення за ситуацію, що склалася в описаному Вамі кейсі. Ми повідомляємо, що зазначена рекрутерка більше не співпрацює з компанією. Помилка комунікації вирішена, врахована і більше не буде повторена.
      Дякуємо за Ваш відгук і позицію.

15. Гость
    25 Лис 2025

Неадекватное руководство. Зарплаты режут, как вздумается руководителю либо вообще забывают выплатить , люди бегут от туда.

Работа и зарплата в компании:

VintoGroup — це компанія, що спеціалізується на партнерському маркетингу, управлінні утриманням клієнтів, фінансових та юридичних послугах, а також на створенні та оптимізації вебсайтів. Основні послуги включають залучення трафіку, преміальну підтримку клієнтів, управління платіжними системами, SEO, маркетинг у соціальних мережах та креативні дизайнерські рішення. Компанія активно працює на міжнародних ринках, зокрема в Європі, Канаді, Австралії, Новій Зеландії, Азії, Африці та Латинській Америці.

Вакансії
VintoGroup пропонує різноманітні вакансії, які можуть включати:

1. Спеціалісти з маркетингу: Відповідальні за розробку та реалізацію маркетингових стратегій, оптимізацію ROI та залучення нових клієнтів.
2. CRM-менеджери: Займаються управлінням взаємовідносинами з клієнтами, розробкою стратегій утримання та підвищення лояльності.
3. Фінансові аналітики: Проводять аналіз фінансових показників, управління ризиками та забезпечення відповідності регуляторним вимогам.
4. SEO-спеціалісти: Відповідають за оптимізацію вебсайтів для покращення позицій у пошукових системах.
5. Дизайнери: Створюють візуальні рішення, що відповідають брендовій ідентичності компанії.

Зарплати
Зарплати в VintoGroup можуть варіюватися в залежності від посади, досвіду роботи та регіону. Загалом, середні зарплати в індустрії маркетингу та реклами можуть виглядати так:

- Спеціалісти з маркетингу: від 800 до 2000 доларів США на місяць.
- CRM-менеджери: від 1000 до 2500 доларів США на місяць.
- Фінансові аналітики: від 1200 до 3000 доларів США на місяць.
- SEO-спеціалісти: від 800 до 2200 доларів США на місяць.
- Дизайнери: від 700 до 2000 доларів США на місяць.

Ці цифри є орієнтовними і можуть змінюватися в залежності від конкретних умов роботи та ринку. VintoGroup пропонує можливості для кар'єрного зростання та розвитку в динамічному середовищі.

Додайте зарплату в компанії VintoGroup

Дякуємо! Зарплату додано.

Додати відгук Оцініть роботодавця VintoGroup: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.