Основні послуги VintoGroup включають: Отзывы о работе в VintoGroup, зарплаты, вакансииВакансииРабота и зарплата в компании:VintoGroup — це компанія, що спеціалізується на партнерському маркетингу, управлінні утриманням клієнтів, фінансових та юридичних послугах, а також на створенні та оптимізації вебсайтів. Основні послуги включають залучення трафіку, преміальну підтримку клієнтів, управління платіжними системами, SEO, маркетинг у соціальних мережах та креативні дизайнерські рішення. Компанія активно працює на міжнародних ринках, зокрема в Європі, Канаді, Австралії, Новій Зеландії, Азії, Африці та Латинській Америці. Добавьте зарплату в компании VintoGroupДобавить отзыв о работодателе VintoGroupХотите получатьуведомления о новых отзывах о компании VintoGroup?
Виктор Липован оттуда, не понятно кто и за что отвечает, лезет с вопросами и решениями везде но сам потом не отвечает днями или кормит обещаниями, афилиат менеджеры страдают больше всего от него и уже давно и никакой помощи с антифродом. Ужасно не компетентен во всем и не понятно кто по должности но влияет на все
И точно не работайте в CRM отделе. Вас будут кормить завтраками, но деньги так и не отдадут. 3 месяца ждал свою зарплату.
PS. Забыл дописать))
Никогда не идите работать с рынками азии в этой конторе.
Надеюсь мои 500 баксов вам помогли)))))))))))
Недавно зашел на Джини и увидел, что несколько дней назад эта компании предлагала мне вакансию. Стало интересно, что за компания, загуглил и увидел тут, что это старая добрая Парипеса, которая в 2023 года уволила меня и не выплатила часть зарплаты. Видимо решили переобуться))))
CFO компании Евгений Волченский https://rocketreach.co/evgenii-volchenskii-email_2044127 не выплачивает работникам зарплаты.
Абсолютно неадекватне керівництво. Люди біжуть звідти. Звільняють без виплати зарплати. Добитися чогось в цій компанії не реально
Это старая добрая PariPesa, которая не выплачивает сотрудникам зарплату)))
Если хотите работать бесплатно и испортить свою репутацию, тогда вам сюда)
У 2025 році в Україні досі наймають білорусів, а рекрутерка Злата з першого повідомлення вимагає перейти на російську, бо вона «білоруска і не розуміє українську». Тобто людина приходить працювати на український ринок — і одразу диктує, якою мовою тут мають говорити. Не намагається адаптуватися, не просить перейти на зручну мову ввічливо, а фактично відтворює логіку: ви підлаштовуєтесь під мене.
У 2025 році в Україні працюють компанії, які без сорому наймають білорусів на рекрутингові позиції й дозволяють їм з першого повідомлення заявляти: «я не понимаю украинский, давайте по-русски». Це вже не «окремий кейс» і не «невдала комунікація». Це системна позиція бізнесу, який вирішив, що українська мова — необов’язкова, а війна — фонова картинка.
Білорусь — не «просто сусід». Це співучасник війни. І коли громадянка цієї країни представляє компанію в Україні, не знаючи і не бажаючи знати українську, а компанія вважає це нормою — значить, проблема не в рекрутері. Проблема в тому, що цей бізнес досі живе в російсько-білоруському просторі й лише географічно знаходиться тут.
Найм білорусів без вимоги української мови, робоча російська і толерантність до фрази «я не понимаю украинский» — це не нейтралітет. Це маркер того, що зв’язки з Росією не «обірвані», а просто не афішуються. Бо компанія, яка реально порвала з тим середовищем, не впускає його назад через HR-вхід.
Рекрутер — це голос компанії. І якщо цей голос у 2025 році говорить російською, зневажає українську і змушує підлаштовуватись, то весь бізнес говорить те саме. Просто хтось ще намагається вдавати «цінності» на сайті.
У 2025 році це вже не питання смаку чи толерантності. Це простий тест на сторону.
І компанії, які його провалюють, мають чесно сказати: ми не з Україною, ми просто тут заробляємо.
ЦЕ ВСЕ ПРО VintoGroup
Неадекватное руководство. Зарплаты режут, как вздумается руководителю либо вообще забывают выплатить , люди бегут от туда.