Юрист
Днепр
Одне з провідних підприємств по виготовленню ковбасних виробів, які представлені на всій території України. ТОВ «Нова Зоря Дніпра» виготовляє широкий асортимент ковбасних і м’ясних виробів, зокрема, шинки, варені, напівкопчені, сирокопчені, сиров’ялені та твердокопчені ковбаси, сардельки, сосиски і м’ясні делікатеси, які загалом становлять більше ніж 340 видів готових виробів. Наша компанія гарантує високу якість ковбасної продукції, підтвердженої лабораторними дослідженнями та найкращими відгуками покупців. Підприємство здійснює оптову реалізацію власної продукції. Автомийка, шиномонтаж та СТО. Отзывы о работе в Нова Зоря Дніпра, зарплаты, вакансииВакансииДобавьте зарплату в компании Нова Зоря ДніпраДобавить отзыв о работодателе Нова Зоря Дніпра Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Нова Зоря Дніпра?
Дуже розчарована, на 2025 рік умови наступні: 650грн ставка на день, плюс 4 відсотки від каси. Але вимоги та штрафи впроваджені так, що щось заробити не можливо. Ось деякі з них, перше правило: коли заходить покупець, щоб ти не робив все бросаєш та обслуговуєш людину, а в цей час заходить якийсь регіональний представник/начальник й давай штрафи за те що щось не дороблено або брошено. Далі обман по графіку роботи, пропонують 7 через 7, а насправді получпється 8 через 6, бо переучет(інвентирізацію) треба робити обов’язково у неділю зі змінщецею, і для тієї що приймає зміну цей вихід безкоштовний.. Далі просрочений товар — можно повернути, але деяку (тобто дуже невелику) кількість товару, а з тим що залишилось або викуповуй сам, або продавай людям. Ми зі змінщецею прорахували — дешевше викупити самим, бо якщо виявиться що є перебільшений об’єм до повернення то неабиякий штраф.