ТМ «AMANTI» — являється виробником кондитерських виробів, таких як цукерки в глазурі, східні солодощі: рахат-лукум, турецька та узбецька халва, ніжна турецька пахлава. Отзывы о работе в Amanti, зарплаты, вакансииКиев
Добавьте зарплату в компании AmantiДобавить отзыв Оцените работодателя Amanti: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Amanti Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |

@ Гость , Вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що у Вас склалося таке враження про роботу в нашій компанії. Ми поважаємо досвід кожного співробітника, зокрема тих, хто працює з нами багато років (і таких фахівців у нас чимало). Рівень заробітної плати у нас відповідає ринковим стандартам, а всі умови виплат прозоро обговорюються ще на етапі співбесіди. Ми постійно працюємо над покращенням внутрішніх процесів та умов праці. Якщо Ви бажаєте детальніше обговорити Вашу ситуацію або конкретні моменти, ми завжди відкриті до діалогу: [[email protected]/контакти HR]. Бажаємо Вам успіхів у пошуку компанії, яка повністю відповідатиме Вашим очікуванням
Текучка кадрів, спеціалістів не цінують, перебирають як цигани на базарі, при цьому набивають собі ціну, але платити за роботу як слід вони не хочуть. Не рекомендую витрачати на них час.