УкрЕнерго-Альянс

УкрЕнерго-Альянс

Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

ТОВ «УКРЕНЕРГО-АЛЬЯНС» — лідер українського ринку електротехнічної та кабельної продукції. Ми забезпечуємо комплексні рішення для електромонтажу, енергетики та будівництва — від кабельно-провідникової продукції до систем автоматизації та освітлення. Наші напрямки: Дистрибуція електротехнічної продукції провідних європейських брендів. Імпорт та виробницво кабельно-провідникової, світлотехнічної та електромонтажної продукції. Власні торгові марки MEGA CABLE, MEGALIGHT, UEA Professional Electrical Equipment, що гарантують якість і конкурентну ціну. Виробництво електрощитового обладнання під потреби замовників. Наші переваги: 17 років досвіду та стабільної роботи. Партнерська мережа по всій Україні. Власні логістичні рішення та великі складські запаси. Робота з найбільшими українськими компаніями та проектними організаціями. Репутація надійного постачальника, який завжди виконує свої зобов’язання. Наша мета: Мета компанії — утвердитися як ключовий лідер на ринку електротехнічної продукції України, пропонуючи клієнтам надійні рішення, висококласний сервіс і стабільність для довгострокового успіху.

Отзывы о работе в УкрЕнерго-Альянс, зарплаты, вакансии

Все зарплаты добавляются анонимно

Добавьте зарплату в компании УкрЕнерго-Альянс

Добавить отзыв Оцените работодателя УкрЕнерго-Альянс: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.