Ewl-Partners

Ewl-Partners

comment 1 отзыв
Рекрутинг

Ми — компанія EWL Partners, яка входить у склад EWL Group — найбільшої кадрової агенції на території ринку Польщі.
Протягом багатьох років компанія EWL надає роботу кваліфікованим фахівцям з України. Слід зауважити, що в результаті швидкого розвитку групи EWL, була відкрита штаб-квартира в Києві, Україна. Завдяки професіоналізму наших співробітників ми завоювали довіру наших клієнтів і стали одним з перших професійно керованим агентством з працевлаштування іноземців з країн Східної Європи.

Отзывы о работе в Ewl-Partners, зарплаты, вакансии

1. 30 Ноя 2025

Якщо ви їдете вперше до Польщі — цей відгук саме для вас.

На кожному заводі працює кілька агенцій. Тому раджу: якщо вам сподобалася вакансія, краще їхати через іншу агенцію.

Студентську ставку не роблять, карти побиту теж… Мої знайомі заплатили гроші й залишилися ні з чим.

Якщо у вас виникнуть проблеми зі здоров’ям, координатори можуть просто вигнати вас того ж дня… У нас у Стараховіцах так і було. Жінку врятували та зробили їй операцію.

Готуйтеся до проблем із PIT-ами. Щороку ми доплачуємо “мінуси” через них. PIT — це податок. Нормальні агенції його сплачують, а ці — ні. І мало того, що вони кладуть ці гроші собі в кишеню, ви потім ще й повинні заплатити Польщі те, що вони утримали.

Вакансии

60 000 – 80 000 грн

Добавьте зарплату в компании Ewl-Partners

Добавить отзыв о работодателе Ewl-Partners

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Ewl-Partners?