Компанія «ЛОРАН» — офіційний представник медичного обладнання провідних світових виробників США, Європи, Кореї, Китаю та інших країн. Отзывы о работе в Лоран Груп, зарплатыМенеджер 2 25 000 .. 30 000 грн Добавьте зарплату в компании Лоран ГрупДобавить отзыв о работодателе Лоран Груп Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Лоран Груп?
Дуже скурвилась компанія, велика та постійна зміна кадрів, що провокує погіршення роботи та взаємодії з клієнтами і детрибьюторами. Якимсь дивом втигли застовбити деякі непогані бренди, а в іншому дешманський низькосортний Китай які вони пропонують під своїм брендом.
Перероблюють шилдики та назви обладнання, більше за все по ендоскопії, видаючи Китай за Європу, позор та нахаство.
Займаються підробкою документів та нічого не бояться, влазать в торги інших компаній на ринку та створють корупційні складові.
Маленька Мафія в Києві.
Директор — емоційно-нестабільний мужичок,який шукає собі людей які будуть молитись на нього і заглядати в рота.
Розігрують державні кошти через купу ФОПів та швиденько їх ліквідують.
@Валерія Сосніна, удивительно, что проработав около полугода в компании, мне приписали чужой отзыв, но ладно, каждому удобно думать своё)). Первое — «Тому якщо людина не дотримується цих цінностей і тим паче вважає, що «принцип внутрішнього клієнта» (один з найважливіших стовпів систематизованої компанії) не грає для неї ніякої ролі — ми вимушені з нею прощатись.» — звучит крайне любопытно, ведь непонятно, в какой именно момент я нарушала принципы «внутрішнього клієнта»? Когда вместо менеджеров общалась с заказчиком, или когда вместо менеджера узнавала у менеджера ВЭД сроки поставки товара, или возможно, когда Вы, Валерия, просили не говорить директору о наличии проблем и обещали всё решить самостоятельно? Можете не отвечать, это риторический вопрос, но не стоит делать дуру из меня или директора компании, это Вам не к лицу.
Теперь второе — «Також нагадую вам, що моральне та матеріальне заохочення ви неодноразово отримували за успішно пророблену роботу, хоча вона входила у ваші прямі обовʼязки.» — я нигде не написала, что зарплата была ужасной, нет никаких премий и тд и тп, потому как это было бы неправдой. Но давайте будем честными: я больше трёх месяцев выполняла не только свою работу, а и закрывала дыры менеджеров (как уже было написано выше на счёт коммуникации с другими отделами). Когда мы с вами попрощались, мало того, что ни один файл не был удален на моем рабочем ноутбуке (забавно, что такие прецеденты были, неправда ли?), так я ещё и оставила кучу черновых вариантов как документации, так и договоров.
Не понимаю, почему такая бурная реакция была на мой отзыв, ведь, как я уже говорила — самые страшные сотрудники это равнодушные люди, которым неважна судьба компании.
Я искренне желаю вам развития, но, к сожалению, если не будет проведена упорная работа среди менеджеров это случится вряд ли. Всего хорошего.
Яніно, вітаю
Бачу що лишились деякі розбіжності. Ваше бачення ситуації відрізняється від бачення компанії. Тому якщо у вас є не закриті питання, або такі що вас хвилюють і ви хотіли б це обговорити, давайте звʼяжемось по телефону — ми завжди відкриті до обговорень.
Дякую
…Будь який керівник може інколи емоційно відреагувати…..
В том и дело, что не может, а те кто считают иначе терпения вам.
Не знаю в чем сыр-бор, но это так называемый RED FLAG.
Почему вы о себе говорите в третьем лице? Оправдывать себя и говорить «все так делают» непрофессионально, а именно так вы позиционируете..
Если все воруют и занимаются поддержкой коррупции вы тоже это делаете ?
*вопрос риторический*
Кстати, у компании бан в реестре Прозорро, за «спотворення результатів публічних закупівель».
РАсследование журналистов по коррупции:
Проглядав вакансії даної компанії(бо зарплатню пропонують непогану в умовах війни), читав відгуки та дивився оцінки, для мене здалось дуже дивним, що директор (дівчина що проводить співбесіди) сама-себе нахвалює. Можливо тут не вся інформація в коментарях істинна, але проблеми схоже існують.
На момент написання коментаря висить 7 вакансій, з анкети на ворк юа загальний штат компанії 10–50 півробітників.
Аналізуйте і гарного Вам пошуку кандидати на різні вакансії в такий непростий час.
Дякуємо за ваш відгук.
Пропонуємо розібрати даний коментар:
Маючи в команді сильних та компетентних менеджерів, кожен керівник повинен це озвучувати, так як їх професійність вимірюється позитивними відгуками наших задоволених клієнтів (які можна переглянути на нашому сайті, або в соц мережах. Великий асортимент продукції на складі, яку можна взяти на апробацію також є нашою перевагою.
Наша компанія з кожним роком набирає оберти і намагається збільшувати штат кваліфікованими працівниками. Більшість вакансій на джоб сайтах відкриті з приводу пошуку Регіональних менеджерів, які представляють компанію в різних областях України. Це стратегічна посада для нашої компанії для того щоб надавати можливість лікарям всіх областей застосовувати передові технології, роблячи медичну допомогу доступною кожному пацієнту.
Боже, та обычная мелкая компания, абсолютно ничего такого чего нет в других подобных компаниях
У дира действительно завышены требования ко всем, но и зп он платит хорошую
Коллектив кстати хороший
Дякуємо за вашу думку.
Вимоги до підбору співробітників будуються на професійних та особистісних якостях. Ми завжди прагнемо до високого стандарту професіоналізму в усіх аспектах діяльності, починаючи від взаємодії з клієнтами і закінчуючи роботою з партнерами, постачальниками та колегами між собою.
Саме через це і маємо гарний колектив та гідну заробітну плату.
Приедут люди и объяснят 😅😅😅
Димка убийца ахаха
Да эта компания полное днище , тоже могу подтвердить, а директор это вообще отдельная история
Добрий день!
Дякуємо за ваш відгук. Ми вже надавали вам розширену відповідь в попередніх коментарях, тому не будемо повторюватися. Сподіваємося, що ви знайшли компанію яка буде найкращою саме для вас.
На все добре 😊
Не рекомендую данную контору. Пророботал у них 3 месяца менеджером по продажам, мало того что не оформили за это время так ещё и не все деньги заплатили что обещали. И ещё деректор хамил и угрожал лично.
Добрий день, Ігор
Дякуємо за ваш відгук
Давайте разом згадаємо, що ви були на випробувальному терміні в компанії. За 3 місяці ви не вивчили повний портфель продукції та успішно не здали іспит (хоча після цього вам надали шанс проявити себе у продажах, але ви навіть цього не виконали), їздили по власним справам (зокрема на дачу) в робочий час за рахунок компанії, що може підтвердити корпоративний gps трекер, вимагали від компанії неіснуючу компенсацію за звільнення, хоча були попереджені про те що під час випробувального терміну відпрацювань при звільненні не передбачається. ХОЧУ ПІДКРЕСЛИТИ що після повідомлення про ваше звільнення ви шантажували компанію і відмовлялись повертати обладнання вартістю в 16 тис $, а також корпоративний ноутбук, gps трекер та сім карту, через інших співробітників нахамили директору, а також вимагали незрозумілу суму коштів за амортизацію, факт якої не змогли підтвердити. Як ви би віднеслись до такого шантажу та обману, якби були керівником?!
Потім успішно повидаляли всі переписки зі співробітниками компанії і заблокували всіх.
Нагадую, що після цього всього компанія повністю виконала свої зобовʼязання і виплатила усі кошти, які були вами зароблені та побажала успіху у пошуку нової роботи!
Идите работать в компанию менеджером по продажам: от вас будет требоваться абсолютно ничего, кроме продаж)) не нужно ничего контролировать и парится, за вас всё сделают другие отделы. И процент от продаж очень приятный.
Коллектив неплохой, но самая любимая игра — перекладывание ответственности и поиск крайнего в неблагоприятной ситуации.
Единственное «но»: нельзя перечить директору, своё мнение необходимо засунуть в тряпочку, потому что директор всегда прав.
Добрий день, Яніно!
Дякуємо за ваш відгук. Але хочемо прояснити моменти, які ви не врахували.
Директор с приколами, все зависит от его настроения
Иногда кричит и матерится.
Персонал набирается непонятно как, текучка кадров.
Непонятны критерии отбора на вакансии.
Но зарплату предлагают неплохую, скорее даже выше среднего по рынку.
Добрий день, Яніно! Дякуємо за ваш відгук. Але хочемо прояснити моменти, які ви не врахували. Співробітників нашої компанії ми підбираємо виключно по професійним якостям та цінностям, які притаманні нашій корпоративній культурі. Серед них є задекларований пункт «Будуємо здорову атмосферу», в якому йдеться про (цитую): «У разі виникнення проблеми ми не боїмося брати на себе відповідальність за свої вчинки, щоб команда і компанія могли успішно розвиватись. Ми якісно дотримуємось принципу внутрішнього клієнта, бо найкращі ті – хто прагнуть гармонії з усіма, з ким їм доводиться взаємодіяти» Тому якщо людина не дотримується цих цінностей і тим паче вважає, що «принцип внутрішнього клієнта» (один з найважливіших стовпів систематизованої компанії) не грає для неї ніякої ролі — ми вимушені з нею прощатись. Будь який керівник може інколи емоційно відреагувати на помилки та не бажання співробітником брати на себе відповідальність за свої вчинки, які призводять до збитків компанії. Також нагадую вам, що моральне та матеріальне заохочення ви неодноразово отримували за успішно пророблену роботу, хоча вона входила у ваші прямі обовʼязки. Хочу підкреслити, що після прийняття рішення про ваше звільнення, компанія виконала свої зобовʼязання та обіцянки в повному обсязі. Сподіваємось ви зробили висновки після цього звільнення і не допустите таких помилок в майбутній команді, так як цінності всіх успішних компаній ідентичні.