Оптовая и розничная торговля продуктами питания Отзывы о работе в Луксор Украина, зарплатыДобавьте зарплату в компании Луксор УкраинаДобавить отзыв о работодателе Луксор Украина Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Луксор Украина?
Львів і так закривається.Там всі поувольнялись,працюють вони до кінця року бо хватає най*обувати людей,щей зарплати не виплачують.
Їздив водієм по Львову на автомобілі фірми.Машина ломається директора кажуть ремонтуй за свої гроші повернемо звільнився не повернули.То один директор був то звільнився.Саша Костецький керівник по регіонам обіцяв зарплату.Повернення з торгових точок мушу сам повертати на склад зняли 1500 грн з мене не раджуфірма ***но
На фірмі бардак.Платити не хочуть,постійні штрафи.Товар їде через раз,клієнти відказуються працювати.Я уволився,не рекомендую!
Працював у Львові.Не виплатили всю зарплату,списали на не ліквід на складі.Директора міняються кожних 2 місяця.Звільняюся.
Філія м.Львова.
При початку роботи обіцяли золоті гори.Велика,серйозна організація.
Компанія позиціонує себе як лідер ринку.Тренінги,тестування,місія,цілі,а насправді……зарплату при звільненні в повному розмірі не виплачують,списують на працівника.Лоністика не працює,постійні проблеми з якістю товару.Незрозумілі штрафи.
НЕ РЕКОМЕНДУЮ ВІД СЛОВА ЗОВСІМ!!!
ТОВ Луксор Украина и ее руководитель Пишенко — ***! Такого пи***ца я еще не видела. Я уволилась в предыдущей работы чтобы работать в Луксор Украина. Эта *** Максим меня даже не трудустроил официально. Я работала на птичих правах. Потом через 1 неделю он меня уволил без объяснения причины. Просто ***! Такого скотского отношения к людям я еще не видела. Все что ты делаешь другим людям — ты делаешь себе Максим!