Отзывы о работе в Мобил, зарплаты
Добавьте зарплату в компании МобилДобавить отзыв о работодателе Мобил Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Мобил?
Працював в тренді рік. Яковлев наточив на мене зуба з першого дня роботи. Постійно докопувався, кричав, принижував. Придумував якісь свої стандарти роботи, яких в інших туи і близько немає. Якщо з ним хтось не погоджувався, то писав на нас скарги, скаржився вищому керівництву.
На початку зими звільнився з певних причин. Потім хотів повернутися, а Валентин три рази мене завертав, сказав, що я вже тут ніколи не буду працювати, поки він живий.
Якщо ви розглядаєте роботу продавцем у мобайл тренд, раджу добре подумати. Особисто я залишився дуже незадоволеним цим досвідом. По-перше, штрафи тут на кожному кроці. Вираховують гроші за будь-яку дрібницю – не так привітався з клієнтом, не запропонував якусь додаткову послугу і т.д.. В результаті зарплата виявляється набагато меншою, ніж обіцяли на співбесіді. По-друге, змушують продавати послуги, які людям не потрібні. Наприклад, гарантії, страхування, додаткові підписки. Якщо не виконуєш план, то тиснуть, можуть урізати премію або просто морально тиснути. Окрема історія – це постійний контроль по відеокамерах. Керівництво буквально слідкує за кожним твоїм рухом. Відчуваєш себе не продавцем, а у тюрмі. Графік теж жахливо незручний. Часто змушують виходити у вихідні, обіцяних вихідних або немає, або їх переносять без попередження. Постійно доводиться залишатися після зміни, бо потрібно підбивати звіти, хоча це ніяк не оплачується.
Висновок: постійний стрес, мінімальна зарплата, тотальний контроль та несправедливе ставлення. Якщо у вас є інші варіанти – краще навіть не пробувати.
Здав телефон в Мобайл Тренд на чистку, а вони мені, вибачте, його угробили! Нижні динаміки не працюють взагалі після їхнього «майстра». Прийшов до них розбирацця, а вони очі луплять і морозяться, типу «ми тут ні при чьом». Та як ні при чьом, якщо до вас все робило, а після вас — глухо як в танку???
Гроші здерли, як з дурного, но відповідальності ноль! Ще й чуть не послали, коли почав вимагать ремонтувати їхній же косяк. Таке враження, шо там не сервіс, а банда розводіл — поламаєм, бабки візьмем, а там хоч трава не рости.
Не ведіться на цей цирк!!! Якщо не хочете остаться без грошей і з дохлим телефоном, обходьте їх десятою дорогою!
Повне розчарування. Обіцяли навчання та підтримку, а насправді просто кинули за прилавок і вимагали продавати. Зарплата – мізер, бо все залежить від плану, який виконати майже нереально. Постійний тиск, жодної мотивації, а якщо щось не так – винен тільки ти. Відчуття, ніби просто безкоштовно відпрацював за компанію. Не рекомендую нікому!
Якщо шукаєте нормальну роботу – точно не сюди. Графік складають як заманеться, можуть змінити зміну в останній момент. Постійний контроль через камери, тільки й чекають, щоб знайти привід для штрафу. За будь-яку дрібницю – вирахування з зарплати, яку і так платять із затримками. Продажі – це окрема історія. Примушують впарювати клієнтам послуги, без них продавати страшно, бо можуть оштрафувати або влаштувати “виховну бесіду”. Люди відмовляються, а ти лишаєшся винним. Жодних нормальних умов, тільки тиск і штрафи. Довго тут ніхто не витримує, і це не дивно.
Купила аукс шнорок в машину за 320грн, сказали що хароший. Коли в машині рішила глянути в чек, то ахірєла конкретно. Ввели якусь послугу в половину ціну шнурка і шнурок як оказалось не 320 коштує а 200.
Жуткая текучка. Хамское отношение к сотрудникам. Отсутствие корпоративной этики. «Коллеги» подсиживают, наговаривают, не верьте никому за вами следят, потом доносят. Везде камеры. Максимум год вы можете поработать потом заменят на более дешёвого сотрудника.
Досвід роботи в цій компанії залишив неприємний осад. Постійний відеонагляд сам по собі вже створює відчуття недовіри, але особливо дратувала «підвищена увага» від Василя, який цим займається. Замість того щоб слідкувати за порядком, він буквально шукав причини, щоб придратися до кожної дрібниці. Враження таке, що його основна мета – не допомагати команді, а зіпсувати настрій.
Про людяне ставлення тут годі й говорити. Складається відчуття, що працівників просто не сприймають як людей – лише як ресурс, який потрібно вичавити до останнього. Баланс між роботою і особистим життям відсутній повністю, а будь-які спроби відстояти свої права закінчуються тиском і додатковими проблемами.
Пропрацював на цій компанії 2 роки, і, на жаль, досвід залишив більше негативних вражень, ніж позитивних. Відеонагляд тут використовується не для безпеки, а для постійного контролю та пошуку приводів для штрафів. Навіть дрібні порушення часто караються несправедливо.
Про нормальні вихідні можна забути – часто змушували працювати понаднормово без відповідної оплати чи навіть без подяки. Балансу між роботою та особистим життям просто не існує.
Коли ж вирішив звільнитися, компанія показала своє справжнє ставлення до працівників – мене поставили перед фактом, що зарплату за останній період не виплатять, аргументуючи це абсолютно надуманими причинами.
Не рекомендую працювати тут, якщо ви цінуєте свою працю, час і нерви.
Не раджу працювати в цій компанії. Спочатку здавалося, що все добре: обіцяли високий дохід, кар’єрний ріст і комфортні умови. Але реальність виявилася зовсім іншою.
По-перше, зарплата нестабільна — вона залежить від продажів, навіть якщо працюєш на всю потужність, не завжди вдається отримати обіцяні суми. Часто доходить до того, що в кінці місяця ти просто в шоках та ще й зверху виписують штрафи.
По-друге, атмосфера в колективі напружена, відеонагляд постійно напрягає, а контроль настільки жорсткий, що здається, ніби працюєш не прадавцкм, а в банку. Будь-яка помилка — і відразу купа штрафів і звінів від відеонагляду. Василю тут окремий привіт! беземоційна, тупа, неврівноваженна людина яка окрім свого «Его» ніого не бачить.
По-третє, тут немає справжнього кар’єрного зростання. Формально можна перейти в регіонали, але треба кататись по всій Україні без відстрочки, а те що тебе загребуть ТЦК нікого не цікавить.
Багато хто звільняється вже через кілька місяців, розуміючи, що перспективи немає. Якщо ви шукаєте стабільність і нормальне ставлення до працівників, краще розгляньте інші варіанти.
Мала нагоду попрацювати тут. Спочатку все було цілком нормально, але потім почався справжній крах. Робота перетворилася на якесь шоу, а не сферу обслуговування. Ти вже працюєш не для того, щоб заробити гроші, а щоб створити гарну картинку для відеонагляду. Майже щотижня кидають на різні магазини, постійні недостачі в касі які вішають на продавця!!!
Колектив – гнилі люди, які бояться світла Божого, бо дядько Микола потім публічно затравить тебе: при всіх вичитає, принизить, зробить винним у всіх проблемах, а потім ще й оштрафують по самі яйця, щоб життя медом не здавалося.
Та то не стажування, а повний розвод. Прийшов вчитися про мобілки й аксесуари, а в результаті просто впарюй людям товари, бо зарплата залежить від якихось нереальних планів продажів. Начальство тільки тисне, ніякого навчання толком нема, зате вимоги – як до досвідченого продавця. За копійки пахати, ще й слухати, що ти погано стараєшся? Дякую, більше не треба. Дарма потрачений час!
Працював в тренді пів року, і цей досвід був, м’яко кажучи, неприємним. Основний акцент у компанії не на якість обслуговування, а на те, щоб будь-якими способами змусити клієнта купити якнайбільше – особливо нав’язані послуги та дорогі аксесуари.
Замість того щоб дійсно допомагати людям вибрати найкращий товар, доводилося тиснути на них, переконуючи, що без додаткової гарантії чи чохла їхній телефон «не проживе й місяця». Багато хто з покупців ішли обуреними, але начальство цікавила тільки каса, а не репутація.
Ще одна проблема – умови роботи. Зарплата залежить від продажів, а вимоги до персоналу завищені. Тиск із боку керівництва величезний, доводиться працювати понаднормово, а за будь-яку помилку штрафують. Колектив постійно змінюється, бо люди просто не витримують.
Не рекомендую цю компанію ні як місце роботи, ні як магазин для покупок. Якщо вам важливі чесність і якість – шукайте інше місце.
Це був просто кошмар! Я йшов на стажування, бо мені обіцяли, що отримаю всі знання, щоб заробляти величезні гроші, і буду на висоті. Мене переконали, що це саме те місце, де я стану професіоналом і буду мати найвищу зарплату. Але насправді це була просто відверта брехня!
По-перше, мене ніхто нічому не навчив! Я сидів просто так, тупо витрачав час, поки всі інші працювали. Ніхто не пояснив, як взагалі все працює, не дав жодної конкретної інформації. У результаті я не знав навіть базових речей, і коли спитав — мені тільки кивали головою, як мовляв, все очевидно. Та де там! Це була повна втрата часу!
А далі взагалі пішло в хід — я нічого не знав, і мене ще й списали, мовляв, «не підходить». Яким чином я мав бути підготовлений, якщо мене навіть не навчили?! Простіше кажучи, я просто просидів там даремно, нічого не робив і зрештою вийшов з повним розчаруванням.
Це був величезний обман! Я настільки розчарований і злий, що не можу описати. Тільки втратив час і нерви! Якщо хтось думає йти туди на стажування — НЕ РЕКОМЕНДУЮ!
Відпахав три місяці і це просто капець яка робота! Найгірша в моєму житті! Зарплата копійки, людей цілий день може не бути, телефон в руки взять не можна – заборонено! А ті камери просто дістали, таке враження шо ти не на роботі, а в тюрмі, за кожним рухом слідкують. Нерви в хлам, грошей майже нема, а часу вбито море. Більше ні ногою і нікому не раджу!
Не работа, а ужас!!
Офісні шакали считают продавцов за рабов! Орут, унижают, штрафуют за каждую мелочь. Камери везде, следят 24/7 – только встал передихнуть, сразу звонят: “Работай!”.
Продажи – это чистий розвод! Заставляют втюхивать страховки, настройки, кредити с адскими процентами! Если честно работаеш – штраф или гнать взашей. День на цій работі – як неделя в аду. Не йдіть сюда, пожалеете!!!
Отстойна робота, де тебе вважають рабом!!! Пропрацював місяць в цьому “магазині” (назвемо це так, хоча насправді це конвеєр для видоювання грошей з людей і з працівників теж). Спочатку все красиво розповідають: “Кар’єрний ріст, круті бонуси, команда мрії!” А на ділі – знущання і обман на кожному кроці. Ці так звані “менеджери” з офісу ставляться до тебе, як до сміття. Замість допомоги – лише крики і приниження. Кожен день нові “показники”, які треба виконати, інакше штраф або погрози звільнення. А ще ці гниди дивляться на тебе ПОСТІЙНО через камери. Не дай Боже встати на секунду або відпочити – одразу дзвінок: “Чому не працюєш? Чому клієнта не обробляєш?”. Відчуття, що ти в тюрмі. Обман покупців – обов’язкова умова. Це навіть не продажі, це відвертий розвод. Тебе змушують впарювати людям “додаткові послуги”, які їм взагалі не потрібні. Захотів купити телефон? Отримуй ще “захист”, “налаштування”, “гарантію”, хоча це все коштує копійки, а продається за космічні гроші. Кредити – окремий треш. Людям пхають кредит з такими відсотками, що він виростає в 2-3 рази дорожче за сам телефон. Якщо клієнт відмовляється – нас змушують брехати: “Без кредиту немає знижки”, “Готівкою дорожче”, “Це обов’язкова умова”.
А якщо ти раптом відмовишся так обманювати людей – штраф або звільнення.
Висновок – НЕ ПРАЦЮЙТЕ ТУТ!
Ця робота – це пекло. З тебе витиснуть всі нерви, змушуватимуть брехати людям і принижуватися перед офісними крисами. НЕ ВЛІЗАЙТЕ В ЦЕ БОЛОТО!!!
Знаю не по наслышке об этой компании, совсем не ценят сотрудников. Былые заслуги не ПОМНЯТЬ, а в грязь втоптать, унизить это раз плюнуть. Компания напоминает мне банку с пауками. А руководство смелое только при получении ЗП, а как защитить своих сотрудников так они не при делах. Грустно, обидно и ОЧЕНЬ ПРОТИВНО.
ЗП: кожного місяця останнім часом знижують зп, ти маєш працювати понаднормово, але при цьому отримувати зп в розмірі 15-20 тис. От скажіть як зараз прожити на ці гроші в орендованій квартирі і з нинішніми цінами на комуналку і продукти. Їж собі мівіну по святам називається. Умови праці: те що пишуть у оголошеннях про вакансії «достойні і комфортні умови праці, розвиток» — брехня!!! На деяких магазинах взимку та влітку температура як на вулиці! Тобі жарко, відкривай термоштори! Тобі холодно — твої проблеми!! Регіонали працюють без вихідних місяці — теж норма, а коли просиш вихідний то штрафами залякують!
Это просто капец подумай сто раз перед тем как идти к ним на «стажировку» постоянно заставляют людям впаривать всякую хрень которая им вообще не нужна и при этом обманывать покупателей рассказывать им всякие сказки чтобы они купили начальству пофиг что ты там чувствуешь главное бабки вытянуть с людей атмосфера тяжелая к работникам относятся как к последним говнюкам никому не советую сюда идти это полный развод!
Таким ***ілом, як тут, я себе не відчував ніколи! Але ця «чудова» компанія успішно довела мене до цього стану.
Почнемо з того, що тут штрафують ЗА ВСЕ! Запізнився на 5 хвилин – штраф. Не так привітався з клієнтом – штраф. Не продав гарантію – штраф. Вже не кажу про те, що мене ніхто не вчив, просто сказали: «Ось прайс, ось телефони, ось аксесуари – вчи сам і продавай».
Керівники – це окремий цирк. В обличчя посміхаються, роблять вигляд, що підтримують, а тут випадково чую розмову по телефону, де вони мене гноблять, що я працюю «не так» і «не приношу прибутку». Ну вибачте, що не впарюю людям те, що їм не потрібно!
А про зарплату я взагалі мовчу. Обіцяли одне – заплатили фіг зна що. В результаті нема за що квартиру платити! Замість нормальної оплати – тільки постійний психологічний тиск і штрафи.
Нав’язування послуг – це взагалі окрема моральна давка. Якщо людина відмовляється, їй легше сказати «до побачення» і нічого не продати, ніж потім вислуховувати від регіонального, що я йому «плани не роблю». Бо інакше мене знову будуть принижувати і говорити, що я поганий продавець.
Ця компанія – просто машина для знищення нервів і самооцінки. Якщо вам дорого власне психічне здоров’я – навіть не думайте тут працювати
Я тиждень просидів, як тупий дебіл, чекаючи, коли мене хоть чомусь навчать, а в результаті мене просто маринували і тягнули за собою. Ніхто нічого не пояснює, не дає нормальних завдань, просто сидиш і втрачаєш час.
І ось я вже думаю, що щось починаю розуміти, а вони мені кажуть, що я не підходжу. За що? За те, що не вмію працювати, коли мені ніхто не пояснив, що робити? Це просто неадекватно! В кінці мені ще й кажуть, що «ти крутий, все вийде», а насправді це відмазки, щоб не визнати, що вони тупо не вміють навчати і не знають, що з тобою робити.
Це не стажування, це повний треш! Вони тебе тягнуть за носа, кормлять обіцянками, а потім просто кидають, Не витрачайте на це свій час, шукайте нормальне місце де вас реально навчать, а не будуть як барана водити по колу.
Пропрацювавши тут певний час, можу впевнено сказати, що компанія не варта уваги. Все, що обіцяють на співбесіді, кардинально відрізняється від реальності.
По-перше, графік роботи зовсім не гнучкий. Постійні зміни, підміни, виходи у вихідні без попередження – все це звична справа. Вільного часу майже немає.
По-друге, зарплата далека від обіцяної. Премії отримують лише обрані, а будь-який недолік у роботі – привід зрізати виплати.
Керівництво абсолютно не цікавиться проблемами персоналу. Головне – показники продажів. Будь-які скарги чи пропозиції просто ігноруються.
Окремий момент – відеонагляд, який працює не для безпеки, а для постійних штрафів. За кожен крок не туди, за будь-яку дрібницю можуть зняти частину зарплати. Відчуття таке, ніби компанія просто не рахує своїх співробітників за людей, а сприймає їх як витратний матеріал.
Да это полный абсурд! Перед Новым годом обещали вернуть те проценты, которые порезали, а на деле – ничего не изменилось, всё так и осталось. Обещали одно, а по факту пустые слова. И так особо не зарабатывалось, а после этих изменений вообще стало хуже! Теперь, чтобы хоть что-то заработать, надо реально обманом продавать эти услуги, потому что по-честному ничего не выйдет. Клиенты просто уходят, денег нет, а проблем только прибавляется. В итоге только обещания, зарплата, которая даже на базовые расходы не хватает, и ощущение, что тебя просто используют. Это уже не компания, а проект, где всех пытаются обмануть и выжать до последнего!
Работал в этой компании некоторое время и, к сожалению, впечатления остались крайне негативные. Руководство абсолютно не ценит сотрудников, зарплата выплачивается с задержками, а бонусы обещают, но в итоге не выплачивают. Постоянно навязывают дополнительные услуги клиентам, даже если те не хотят их покупать. Если отказываешься обманывать людей – начинают давить и угрожать увольнением. Атмосфера в коллективе напряжённая, текучка кадров огромная. Не советую ни клиентам, ни тем, кто рассматривает здесь работу
Скажу чесно — повний завал. Продавець з послуг получає 35%, а як тестер план не виконає йому тільки 17,5%, хоч як не старайся. Магазини по всіх регіонах ловлять просадку, клієнтів нема, телефони не купують, а компанія валиться по всіх планах. А нам замість підтримки ще й штрафи вліплюють по 450 грн. Пенетрація чистки має бути 35%, але у всіх максимум 14-20%, бо люди тупо не мають грошей. Відчуття, шо компанія просто скидає всі свої проблеми на нас і не париться.
Працював у MOBILE TREND деякий час і хочу розповісти, як усе відбувається зсередини. Нас вчили не просто продавати техніку, а максимально «навішувати» на клієнта додаткові послуги. Постійно тиснули з офісу: якщо клієнт пішов без додаткових гарантій, налаштувань чи аксесуарів — значить, погано працюєш. Навіть дзвонили й хвалили тих, хто «добре обробляв» людей, змушуючи їх переплачувати.
Особливо легко було з підлітками чи літніми людьми. Їм можна було нав’язати що завгодно, від послуг налаштування, які не потрібні, до страхувань, які виявляються марними. Якщо клієнт сумнівався, ми говорили, що без цього телефон не працюватиме належно. Це був обман, але начальство тільки заохочувало.
А тепер найцікавіше: якось я взяв телефон у руки під час роботи (потрібно було перевірити модель для клієнта), і вже за кілька днів мені виписали штраф за «пошкодження товару». Хоча телефон був цілим і повернувся на вітрину, мені сказали, що це «за правилами». Такі штрафи насправді були способом натиснути на працівників, щоб ми ще більше «вибивали» грошей із клієнтів.
Це не магазин, а фабрика обману — і клієнтів, і своїх співробітників. Як тут працюють люди, сам не знаю, але нікому не раджу ні купувати, ні працювати в MOBILE TREND
Працюючи тут — ви раб. Впарювати послуги, говорити те що кажуть з офіса, не використовувати телефон на роботі, короче за 17 — 20 тисяч працювати 5-6 днів на тиждень по 12 годин і в основному просто сидіти і втикати в пустоту, бо людей не має. Якщо хочете дізнатися що таке рабство — влаштовуйтесь в МобайлТренд :) Якщо ти робиш шось не так — на тебе кричить ВН.
Не рекомендую цю компанію. Працював там, обіцяли одну зарплату, а в результаті не заплатили те, що обіцяли. Потім взагалі звільнили без виплат. Обманюють працівників, ставлення погане. Не варто туди йти працювати.
розповім дуже цікаву історію про хєроя і його бойового коня та як вони вирішили мене звільнити з обсосаної фірми в якій я працював з задоволенням. Все почалось із того шо до мене позвонив івахненко(хєрой) і почав угражать по всякій непоняткі хотя до цього все було ок та докопаться не було за шо. Опісля чого його бойовий конь ака ракушка Валінтін почав мене допікать своїми штрафами за кажен пук чи перекур на 3мінути…
я йшов сюди гроші зароблять, а не думать кажен день про настрой офіса та шакалів які штрафують за все.
Це просто кошмар, подумайте 100 разів перед тим як записуватись до них на «стажування» . На роботі телефоном користуватись не можна, навіть якщо треба щось терміново – це порушення всіх людських прав! Постійно змушують втюхувати людям якісь свої послуги, які їм зовсім не потрібні. При цьому треба обманювати покупців, розказувати їм казки, щоб вони погодились. Начальству все одно, що ти відчуваєш – головне, щоб гроші з людей витягли. Дуже важка атмосфера і несправедливе ставлення до працівників. Нікому не раджу тут працювати
@Катерина, Як там? Досі там працюєте чи ні? Яка заробітня платня? Як обціяли чи набагато менше????????????????????????
Всем привет Друзья !
Рекомендую компанию МОБИЛ , команда позитивная , условия работы классные !
Необращайте внимания на плохие отзывы — их пишут только воришки, наркоманы и просто чучела )))
В принципе как всегда )))
Побачила на Work.ua вакансію “Продавець-консультант мобільних телефонів та аксесуарів», обіцяли зп від 40-60к
Я не повірила в такі зп, але вирішила провірити
Проходила співбесіду за адресою Шимановського 2/1, розказали те ж саме що і на сайті прочитала, також розказали про карʼєрне зростання та як буде проходити стажування. Я заповнила анкету.
На наступний день зателефонували та запросили на стажування.
В перший день інформації було досить багато, але в основному по асортименту магазину.
Також, продавець що стажувався показав свою ЗП — 🤑
Короче, хороша ЗП, я дійсно в шоці. Тим паче що робота не складна, просто продаєш телефони та чохли.
🤞🏻надіюсь іспит здам і зможу працювати
Поки все подобається
Читаю відгуки і переживати починаю, але поки кажуть що все получається
@Василь, така сама ситуація, на 4 день все влаштовувало. Сказали продовжувати навчання, готуватися до екзамену, на 7 день зателефонували майже під кінець зміни, сказали загальними фразами ( без аргументації), що не продовжувати стажування. Але сказали пізніше- спробувати ще раз😂
Друзі а в анкеті , ви писали в обовʼязкову порядку . Паспортні данні і іпн ? При цьому ше сфоткали мене і плюс анкету в якій ці данні були записані.
Реальний відгук від продавця який працював не один рік!
Я працював в компанії декілька років з періодичним звільненням ( за власною вимогою ) в основному причина мого звільнення як і більшості продавців з досвідом це вигорання в сфері продаж. Багато змін було за період роботи, але адекватні люди мають зрозуміти, що будь яка компанія адаптується під різні фактори. Це не відгук підлабузника, але я максимально вдячний компанії за розвиток та високий рівень доходів. Коментарі які зроблені вище чи нижче, це досвід негативних людей, які ні на що не спроможні та роблять неспроможним все навколо себе. І так в цілому заробітня плата: декілька разів на місяць все вчасно максимальні затримки 1-2 дні з урахуванням вихідних!
Контроль товару і довоз товару контролюється менеджерами, логістика на рівні все також вчасно.
Послуги які пропонує компанія абсолютно адекватні та дуже часто це приносить реальну користь покупцю.
Асортимент товару найбільш наповнений на ринку! Постійні оновлення а не старий товар!
Магазини укомплектовані завжди всім необхідним, у випадку якщо чогось не вистачає легко замовити і вам привезуть все максимально швидко!
Підбір персоналу суворий бо не хочеться допускати до роботи тих людей які можуть зіпсувати відгуки та відношення покупця.
В компанії є постійні плюшки та бонуси, багато розіграшів для продавців це не може не радувати бо можна отримати чималу премію 1500-10000 грн
Узгодити вихідні також досить доступно з менеджером по персоналу, яка навіть уже ввечері може знайти серед продавців для вас заміну, все досить просто!
Саме цікаве це рівень заробітку, який буває абсолютно різний та залежить виключно тільки від ваших можливостей. Можливо не можна розголошувати, але по сумі від 40 до 90 можна заробляти ці цифри на власному досвіді. Це мабуть єдина компанія в якій можливо заробити 18 тис за день , і таке було, це реалії які були саме в мене, звичайно треба постаратися щоб заробляти такі суми, але це не означає що для цього вам потрібно якимось чином обманювати людей, ми продавці ми можемо виключно запропонувати свої послуги і тільки людині вирішувати купувати їх чи ні, люди ви майте зрозуміти, що таке сфера продажу!!!!!!
Декілька років mobile trend був частиною мене , а я частиною його. За довід за розвиток за заробітню плату та можливість заробляти я дуже вдячний, реально вдячний!
Якщо ви запитаєте або у вас будуть сумніви обслуговуватись чи ні, будьте впевнені там там допоможуть та нададуть саме те що вам потрібно, обману ні якого не має, все прозоро!
БАНАТО ЧОГО ЗАЛЕЖИТЬ ВІД САМИХ НАС!!!
І НЕ ПОТРІБНО НИТИ ЩО ЩОСЬ НЕ ТАК!
МЕНІ НІХТО НЕ ЗАПЛАТИВ ЩА ЦЕЙ ВІДГУК І НІХТО НЕ ПРОСИВ ЙОГО ПИСАТИ!!!! ЦЕ ОСОБИСТО МОЯ ДУМКА, ЯК І БІЛЬШОСТІ ПРОДАВЦІВ ЯКІ ПРАЦЮТЬ ТАМ АБО ПРАЦЮВАЛИ!!!!!
Компанія займається прямим ОБМАНОМ. Постійно шукає працівників для БЕЗКОШТОВНОЇ роботи під видом стажування..
Був на співбесіді за адресою Шимановського 2/1.
Обіцяли оплачуване стажування з першого дня роботи, 400 грн/день, тривалістю 10 днів.
На питання, чи не буде незапланованих сюрпризів під час проходження стажування HR Яна нагло обманула, запевняючи, що якщо в перший день їх все влаштовує, то проблем з стажуванням не буде..
Винятком для неоплати може бути лише відмова самого кандидата продовжувати стажування.
Через день написали в телеграм, запросили на стажування в магазин, який знаходиться коло DOMA Center на м.Дарниця.
Стажування проходить перший день з 9 до 18. Наступні дні по графіку роботи магазину з 8 до 20.
Під час стажування виконував майже той самий об‘єм роботи, що і основний працівник, який проводив навчання..
Поступово вивчав всі надані матеріали, поглиблювався у робочий процес.
Також паралельно доводилось драїти магазин за спеціальним графіком, що займає не мало часу та про що також не попереджували..
На другий день заходив хлопець, який простажувався 4 дні і йому також відмовили, це вже викликало певні запитання, проте сподівався, що просто якийсь збіг обставин і людина реально не підійшла..
Все йшло добре, закінчувався 5 день стажування, ніяких глобальних помилок чи претензій не було, лише рекомендації, до яких я дослухався.
Сидівши за компьютером, побачив повідомлення, що завтра має прийти вже новий стажер))
За декілька годин до закінчення робочого дня позвонила Яна, та загальними фразами почала відмовляти в продовженні стажування.
Аргументованого пояснення, так і не отримав..
На питання, коли дана «компанія» зможе розрахуватися, отримав відмову..
Аргументувалося це тим, що виплата нараховується в першу зарплатню лише при умові закінчення стажування..
На пропозицію прийти до них в офіс, щоб мені наглядно по відео показали та пояснили мої помилки, через які я не можу продовжувати стажування, отримав знову відмову.
Висновок можна зробити такий, що дана недокомпанія постійно шукає працівників, яких вона не потребує..
При цьому вона абсолютно не поважає людей, їх час та сили, які вони витрачають на проходження їхнього безглуздого стажування..
Категорично НЕ РЕКОМЕНДУЮ до співпраці!
Якщо ти працівник, який шукає собі місце роботи в цій компанії-це навіть і не думай подавати сюди свою кандидатуру. Адже працівників тут зовсім не цінують і змінюють швидше ніж шкарпетки..
а ще вони мають задрипаний офіс за адресою Шимановського 2/1..
цінуйте себе та свій час
А вот нам не повезло, мой син стажировался месяц постоянные унижения со стороны человека который обучал и в итоге не подошёл, продавец должен быть асом права на ошибку нет, должен знать все, хотя пишут что можно без опыта работы. И стажировка не оплачивается, а то что ты тратишь деньги на дорогу никого не интересует. Моё мнение мошенники.
Да точно , Директор воровать Недаёт, СБ компании постоянно смотрят Видеонаблюдение, контроль Серьёзный , украсть нереально , врюги бегите из этой фирмы — двоих уже посадили и одному условно ! Если как и мы ВОРы то бегите без оглядки !!! Ну а если конечно Вы честный и порядочный человек — то да тогда работайте там смело , зарплаты постоянно растут и бонусы и проценты, вам чистым на руку Людям тут работать классно будет !
Директор Имеет серьезные проблемы с ***, сутками следит за каждым вашим шагом через камеры, пишет какую то х**ню на Вайбер каждых пять минут, все у него воры кто работал в магазине, все мошенники только он ах**нный ! До*буется по каждой мелочи, не так сел не так стал, сам в магазин никогда не приходит, боится, кидает по зарплате, обещает одно выходит другое, *** , унижает и оскорбляет издевается над всеми сотрудниками! Заслал свою 14летнюю дочь работать продавцом в магазин, это вообще неадекватность. Работают у него только дол*оебы или неудачники, умеет манипулировать людьми, ******, во время запоя пишет гадости и оскорбления. Обходите стороной! Отзывы САМ СЕБЕ ПИШЕТ ХОРОШИЕ И ЗАСТАВЛЯЕТ СВОИХ РАБОВ СОТРУДНИКОВ СОЧИНЯТЬ ХОРОШИЕ ОТЗЫВЫ ПРО ЭТУ ШАРАШКИНУ КАНТОРУ И РОЗМЕЩАТЬ!
Здравствуйте ВСЕ с хорошими Отзывами и не очень ))
Я лично работаю с этим ЧЕЛовеком Александром, и за многие годы у нас с ним никогда небыло нареканий или обманов !
Это говорит о Огромной порядочности Петровича !
Думаю те кто тут пишут непозитивные отзывы — сами были нечисты на руку ,
и обижаться нужно на самих себя в первую очередь , но есть и такие которые винят всех и вовсём , но только (упаси бог) не себя ))
При трудоустройстве — Реальность, всегда можно узнать — подъехав на любой магазин компании и лично узнать обо всех моментах у самих Менеджеров ! )) Это и будет Настоящая информация ! (а не АНТИПИАР «заинтересованных личностей» возможно конкурентов.
проработал год … человек ооочень спечефический и всеже всех считает ворами наркоманами… год мирился со страннастями но после того как нового работника уволили не выплатив зп.. а после в общий чат вайбера всем сказал что человек воришка я понял что добра и честности от руководства не дождешься, он пытается купить людей чтобы они даже с соседями не общались…
нужны деньги приодите подзаработать но готовьтесь к постоянному контролю постоянному шпионажу за вами
человеку скучно и он сутками сидит на камерах не изза того что вы не вызываете доверия
также от пршлы работников слышал что до камер он сидел в складе и кружкой слушал через стенку все))) не знаю или правда но руководству точно надо изменить свое отношение к людям!!!!
как видит бизнес .. отлично товарооборот и все остально человек видит правильно! за год работы не с финансами не с потребностями оборудования или чего либо денег не жалеет… в общем работая я получал от всего удовольствие… кроме странностей с контролем который не к чему хорошему не ведет
компания мобил, директор Конради
магазины на левом берегу… будьте осторожнее и договариватесь об оплате день в день дабы вами не попользовались пару дней и не кинули!!!!
@Иван, Сергей 17 октября 2019 Работаю в компании «Мобил» почти два года.Как и в других компания есть плюсы и минусы.Меня все устраивает, т.к. у меня хорошая зарплата которую без задержек платят вовремя.Директор очень умный и постоянно работающий над собой человек,это мне нравится тем,что расту вместе с ним.Компания развивается,а значит я не стою на месте и соответственно растет мой опыт и зарплата.График работы 6 дней в неделю,но это оплачивается,я пришел работать а не сидеть и ждать вечера что бы пойти домой.Те кто реально хочет научиться продавать и не только советую выбрать именно эту компанию.Лично знаком со всем персоналом,нареканий нет.Какую атмосферу создать с руководством то и в ответ получаем,надо смотреть на руководство как на друга а не врага и все будут расти.Логист женщина позитивная таких в своей жизни мало встречал,реально энергетика положительно заряжаюсь после общения.Те кто на Директора гонит,ребята надо честно работать,а не петлять,отношение мы сами строим.Есть бонусы,если директор видит,что реально стараетесь поверьте,зарплата увеличиться.Александр Петрович в отличии от других делает, а не обещает горы а на выходе ноль,проще сказать не трепло.Короче кому нужна нормальная работа с будущим,приходите. https://www.vnutri.org/mobil/
Работаю в компании почти год, при мне брали пару человек стажирока пару дней и один работник 2 месяца поработал кудато переезжал и уволился…. не кого при мне заг не обманули на зп всех кто работал день два или месяц все все выплатили … да Руководитель человек спечефичнский но грамотный и толкой если вы честный работник то все хорошо с ним будет если человека уличили в воровстве кассы или товара то как его могут уволить не оштрафовав? Многи приходят только чтобы мутиться… как вы так и вам!
2 года? что то неприпоменаю я вас в этой компании
Пишит некая Елена,,,,готов,встречал,видел…???.
Ещё раз доказует,что с головой у представителей т.н.компании?явные проблемы.А может быть и нужен реально там ОБНОН))
Ни единого положительного отзыва…
Честнее не встречал(а)…по жизни))),что ж можно только посочувствовать…
Полностью согласна с Олегом
Работал в этой компании и могу сказать… Все оскарбления и негатив о человеке и о компании ничто иное как моменты конкуренции и наклёпы нечистых на руку людей !!! Готов поручиться за этого человека Администратора Александра ! Порядочный и один из немногих сегодня, самых честных людей из тех что я встречал по своей жизни. Всегда если что обещает — всегда выполнял.
Юморист хре…! Совсем мозги поплыли.