Ми прогресивна й інноваційна компанія, яка дуже стрімко розвавається на території України. Ми перша виїзна оптика. Отзывы о работе в Мобільна Оптика, зарплатыДобавьте зарплату в компании Мобільна ОптикаДобавить отзыв о работодателе Мобільна Оптика Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Мобільна Оптика?
Дуже жаль, що в нас такі агресивні і не вдячні люди! Що б не робив, завжди хтось знайдеться і скаже, що то не добре…. Мені особисто підібрали окуляри. Суперові, все підходить, брала скло з захистом від компʼютера, телефона…оправу теж допомогли підібрати дуже стильну, все пройшло на вищому рівні, персонал привітний, досвідчений, знають свою справу. Рекомендую!!!!
Але всім не вгодиш. Погані відгуки пишуться завжди більше ніж хороші, бо кому добре, то й тихенько тішиться і нікому не каже. Люди, будьте добріші.
Шановний клієнт , дякую вам за високу оцінку нашої праці!
Оскільки вести бізнес , в час війни , не легко! Дякую що підтримуєте і цінуєте
Генеральний директор Мобільної Оптики
@Гость, Бред якийсь, це велика компанія. Наше підприємство з ними співпрацювало. Мені сказали що зір в порядку, але у нас багато хто замовив окуляри, та всі їх отримали, і не просто отримали, в їх привезли просимо на роботу.
Це відгук або працівника конкурентів, або зателефонуйте їм, якщо ви замовляли окуляри.
Доброго дня , шановний клієнте)
Ви праві , ми компанія не маленька.
У нас працює більше 200 людей , на різних позиціях (водії, спеціалісти, менеджери, колл центр, виробництво і ще багато хто)
Ми ведемо абсолютно публічно свою діяльність , і нашими послугами вже скористалось сотні тисяч людей , по цілій території України.
Будуть питання чи конструктивні зауваження про нашу роботу , то телефонуйте ми обовʼязково вирішимо
096 038 23 55 або 063 038 22 55
люди ви що?! Роздупліться ! Які шахраї😂😂😂?!
Ви розумієте скільки коштує одне авто? А техніка? А обладнання? А переобладнання? А товар і ще купу іншого про що я і не знаю?! Ви розумієте скільки це коштує?
Зайдіть на їхній сайт і подивіться який масштаб компанії! Це великі гроші потрібні на це, багато людей!
Допускаю що можуть бути не всі взахваті від їхньої діяльності, а особливо конкуренти. Та мобільна оптика робить колосальну волонтерську роботу , котра має вагоме значення у здоровʼї українців!
Я особисто немаю відношення до цієї компанії (на жаль) та багато знаю про їхню діяльність і бажаю їм лише процвітання! Молодці хлопці!
Доброго дня )
Не знаємо хто ви🙂 та ви достатньо обізнані про нашу діяльність🙂💪
Дякуємо що не є поверхніми і упередженими👍
Це дуже нас підтримує і надихає рухатись далі незважаючи на супротив конкурентів 🚀💪
Наш сайт opticmobile.com.ua
Наші контакти 096 038 22 55 або 063 038 22 55
При потребі телефонуйте, будемо раді допомогти
Добрий день, хочу стати на захист фірми!
До нас приїздили на роботу, перевірили усіх бажаючих безплатно! Остобисто я перевірилась та не замовляла бо мені не потрібно окулярів. Та багато замовляли колеги і скарг я не чула. Непоганий сервіс
Доброго дня , пані Віра🙂✋
Дякуємо за такий позитивний відгук)
Ми стараємось робити свою роботу як найкраще в цей не легкий час
Ці відгуки пишуть не грамотні люди , я заходив , мені все сподобалось , персонал на 100% по якості , підібрали гарні і зручні окуляри , і доставили все вчасно , якщо у когось була затримка можна також зрозуміти всі ми люди а не роботи , всяке буває і персонал дуже привітний ніхто нікого не змушує купляти ті окуляри , все за власним бажанням ,мені сказали хочите можем зробити вам не хочите то не будем робити ,до чого писати що лохотрон , шахраї і впарюють фігню , кожен собі робить вибір чи купляти у них чи ні,марно портите людям репутацію , ходіть тоді у поліклініки , де вам патичком потикають бо дощичці і скажуть що у вас все добре , якщо вам не подобається безкоштовно в гарних умовах і з гарним обладнанням ,компанія мобільна оптика 👍👍🔥
Добрий вечір🙂🤝
Дякуємо за цей чудовий коментар🤝
Особливо розсмішила теза:,,ходіть тоді у поліклініки , де вам патичком потикають бо дощичці і скажуть що у вас все добре,,
Це просто шедевр у світі коментарів😆😆😆
У цьому щось є🤝🙂