МВМ

МВМ

comment Отзывы: 2
location_on ,

15 років успіху у сфері імпорту та виробництва товарів для дому, дверної фурнітури, меблевої фурнітури, дверей. Вся наша продукція представлена у відомих мережах «Епіцентр», «Нова лінія», «Oldi». В наявності 10 представництв по Україні та дилерська мережа більше 100 партнерів.
З 2021 року розвиваємо роздрібну мережу «MВM my home» (магазини товарів для дому). Зараз у нас 20 магазинів.
Також в структурі компанії є аграрний напрямок та готельно-ресторанний комплекс «Берекавиця».
МВМ — це компанія гнучкої структури та можливості реалізувати свої амбіції!

Отзывы о работе в МВМ, зарплаты, вакансии

1. 9 Янв 2026

Вітаємо Вас! Перш за все, хочемо подякувати за відгук, адже це найкращий інструмент розвитку та покращення всіх процесів нашої Компанії.
    Нам дуже прикро, що Ви отримали негативне враження від перебування у нашій Команді. Ми цінуємо наших співробітників, тому більшість з них працюють з моменту відкриття магазинів і по сьогоднішній день.
    Наша відповідь не є виправданням на ситуацію, такої ситуації не мало б бути в принципі. Але потрібно об’єктивно оцінювати все що відбувається довкола нас.
    Стосовно недоліків які вказані:
    — рівень зарплатні, вдвічі менше отримали… — такого в принципі не може бути. Все обговорюється на співбесіді, дві сторони погоджуються, працюємо. Мотивація 80/20, мінімум який міг бути це 80% від ЗП, 20% це за виконання показників, не отримати 20% можливо тільки у випадку не виконання планових показників. Абсолютно прозора мотивація. Не виконати планові показники це теж треба «постаратися».
    — перерви – є година обідньої перерви. Ситуації різні бувають, інколи дійсно багато покупців весь день і немає змоги повноцінно пообідати. Це робота роздрібного магазину. Ми з розумінням ставимося до всіх обставин і коли Людина може тільки на 20 хвилин відійти і коли Людині потрібно на пару годин з’їздити по особистих справах.
    — графіки в наших магазинах будуються за півтора місяця до виходу на роботу. Але на превеликий жаль, ми як і більшість компаній, не застраховані від ситуацій, які іноді можуть впливати на коригування графіків. Також ми розуміємо всі складнощі з якими можуть стикатись наші працівники, коли їм треба дістатись до віддаленого магазину. Тому при необхідності, завжди компенсуємо витрати на таксі, та додатково оплачуємо виходи у свій вихідний з підвищеним коефіцієнтом. Ніхто нікого не змушує, у кого є бажання і можливість в такому випадку колеги допомагають один одному.
    — прийом товару, пакування товару… — так влаштований процес роботи роздрібного магазину. Стосовно обов’язків, це непросто прописано в посадовій інструкції, це ще розповідається на співбесіді, цьому навчають в перший місяць робити в магазині, цьому навчають протягом всього часу роботи та допомагають.
    Можна багато написати хорошого або поганого, тільки ж потрібно завжди залишатися Людьми.
    Неприємно що Ви опинилися в такій ситуації, неприємно і нам, що необ’єктивно і здебільшого неправдиво описали роботу магазину і відношення до Персоналу.
    Ще раз перепрошуємо, що Ви опинилися в такій ситуації і у Вас залишилося неприємне враження. Бажаємо Вам знайти роботу вашої мрії.

2. 9 Апр 2025

Працювала тут декілька місяців, жахлива компанія.
    -Замість обіцяної на співбесіді зп по факту отримала майже вдвічі менше
    -На обіцяні дві перерви за день по пів години вийти неможливо, максимум 5-10 хвилин і то не завжди відпускали
    -Графік дуже нестійкий, неможна заздалегідь нічого спланувати
    -Приймання товару щовівторка на 8 ранку, на яке тебе кожен раз будуть змушувати виходити незалежно вихідний це чи робочій день
    -Незалежно від дня могли наполегливо попросити вийти на заміну в інший магазин що знаходиться на іншому кінці Києва, бо постійно не вистачало продавців(видно ніхто вже не хоче тут працювати)
    -Також потрібно було пакувати та носити огромні коробки з товарами для переміщення що зовсім не входить в обов’язки продавця
    Одним словом нікому не раджу цю компанію і дуже задоволена що пішла звідци.

Продавец-консультант 1

Добавьте зарплату в компании МВМ

Добавить отзыв о работодателе МВМ

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании МВМ?