Менеджер з запису на пробні уроки
Компанія ОНЛАЙНМАРКЕТ — це команда професіоналів орієнтованих на сприяння бізнесу наших партнерів. Комплексні рішення інтернет-маркетингу; Отзывы о работе в Онлайнмаркет, зарплаты, вакансииВакансии 15 000 – 25 000 грн
15 000 – 25 000 грн
Добавьте зарплату в компании ОнлайнмаркетДобавить отзыв о работодателе ОнлайнмаркетХотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Онлайнмаркет?

Мала необережність співпраці.Цей роботодавець працює непрозоро та системно вводить в оману як працівників, так і клієнтів. Заявлені умови співпраці не відповідають реальності, домовленості регулярно порушуються.Відношення жахливе.
Фінансова діяльність викликає серйозні сумніви: розрахунки здійснюються неофіційно, відсутня прозорість у документації, що створює враження свідомого ухилення від податкових зобов’язань. Комунікація будується на маніпуляціях та тиску.
Рекомендую триматися подалі від цієї компанії. Ризики співпраці значно перевищують будь-які потенційні вигоди.
Компанія демонструє відверто непрозору та сумнівну модель роботи. У процесі взаємодії виникає стійке відчуття свідомого обходу податкових зобов’язань і використання схем, які не відповідають принципам легального бізнесу.
Покупців систематично вводять в оману: інформація про товари, умови оплати та реальні зобов’язання неодноразово виявляється недостовірною або викривленою. Обіцянки не виконуються, відповідальність перекладається, пояснення постійно змінюються.
Комунікація побудована на маніпуляціях. Будь-які спроби отримати чіткі відповіді або офіційні документи ігноруються. Складається враження, що компанія свідомо працює на межі законності.
Настійно рекомендую утриматися від співпраці з цією компанією — як клієнтам, так і потенційним працівникам.
Під час співпраці склалося враження, що компанія працює непрозоро. Фінансові операції організовані таким чином, що виникають серйозні питання щодо сплати податків і законності розрахунків.
Також компанія систематично вводить покупців в оману: надається недостовірна інформація про товари/послуги, умови співпраці та реальні зобов’язання. Фактична ситуація часто не відповідає заявленому.
Рекомендую потенційним клієнтам і кандидатам бути вкрай обережними, ретельно перевіряти всі документи та не довіряти усним обіцянкам.
Также компания называется Национальные Инфосистемы, Национальный Оператор, Куденко М.П., ФОП.
У них часто висят вакансии — менеджера по продажам, оператора колл-центра.
Когда я с ними связывалась, она мне говорила, что для трудоустройства нужно обязательно выслать свои документы им через интернет. Мне это показалось подозрительным, да и странно то, что компания имеет 4 разных названия.
Цікава компанія, скрізь пропонують вакансію по Антишколі. Кажуть, що оплата 2 р/місяць, почасова від 60 до 80 /год. Навчання триває 3 дні, здається екзамен з тренером. Фактично не встигла працювати, тому більше сказати не можу. Обсяг матеріалу для навчання дуже великий, як для мене. Тут треба різними словами вміти ефективно переконувати людей записатися і прийти на урок англ мови чи іншої. Чомусь немає відгуків ніде про онлайн маркет, тобто люди працюють і задоволені. Але холодні дзвінки не для кожного …