Unimarket

Unimarket

Вас вітає мережа дівчачих магазинів UNI. Ми радуємо покупців WOW-обслуговуванням, позитивними емоціями та крутими товарами вже більше трьох років та не зупиняємося на своїх досягненнях.
Компанія «UNI» пропонує для своїх співробітників ринкову заробітну плату, цікаву мотивацію, соціальні гарантії. Великою перевагою роботи в мережі є можливість кар’єрного росту. Компанія концентрує свою увагу більше на ефективності працівників ніж на попередньому досвіді. Це дозволяє нашим працівникам швидко рухатися по кар’єрних сходинках, навіть якщо це перша робота!

Отзывы о работе в Unimarket, зарплаты

1. 7 июля 2025

@ Жертва ,
    Дякуємо за ваш відгук, хоча він і дуже емоційний. Шкода, що Ваш досвід співпраці з нашою компанією був таким, як Ви його описали.

Хочемо зазначити, що інформація у відгуку не відповідає дійсності:

— Усі умови праці, включно з зарплатою, графіком, обов’язками та іншими умовами відкрито обговорюються ще на етапі співбесіди. Також вони фіксуються в Джоб-оффері працівника.
    — Колектив у нас стабільний, плинність кадрів не вища за середню по ринку, особливо зараз — у сезон літніх відпусток.
    — В компанії діють чіткі стандарти обслуговування, яких потрібно дотримуватись, але ми завжди за людське ставлення.
    — Кожен керівник доступний для зворотного зв’язку, і ми завжди відкриті до діалогу — в тому числі й з тими, хто вже завершив співпрацю.
    Нам важливо, щоб кожен працівник почувався на своєму місці. Якщо у Вас був реальний конфлікт чи непорозуміння — ми відкриті для зворотного зв’язку. Але просимо не поширювати недостовірну інформацію.

Бажаємо вам успіхів і лише позитивного досвіду на майбутніх місцях роботи.

2. 24 июня 2025

На власному досвіді… Робота «дно»! Починаючи зі співбесіди, закінчуючи останнім розрахунком При зустрічі на співбесіді обіцяють одну зп, один графік, а по факту вже безпосередньо на магазинах почула зовсім інші зп, інші умови праці. По графіку, теж повне *** — на співбесіді солодко стелять, а вже в магазині стає зрозумілим, що через шалену текучку кадрів по всій мережі, ти попадаєш в рабство саме натуральне!! Навіть якщо на твоїй локації все ок, то ти зобов’язана йти на заміни на проблемні точки, де як правило повний аут і срач! HR не цікавиться чи хочеш, чи не хочеш, ти повинен і все! Задала питання керівнику чи офіційне оформлення. Відповідь шок — як хоче сам працівник! Якщо ти не оформлений, до зп тобі буде «подачка» в розмірі 1000грн., в будь-якому випадку на жодний лікарняний чи справедливо оплачену відпустку, розраховувати не варто. Знаходячись в залі, згідно стандартів компанії , ти маєш вітатися, посміхатися, все наче б то добре, доки не приходить хтось з керівництва і тут в будь якому разі треш) Не там стала, не то сказала, не туди пішла і так далі… За тобою постійно територіальна дивиться по камері, і будь яку дрібницю перетворює в привід до скандалу. Сітка штрафів величезна і «не дешева», тут не знають, що законом заборонено, що ні! Можуть оштрафувати за будь-що від телефону в руках до того що ти щось не сказав на касі. На продавця звалюють всі обовʼязки адміна і керівника, такі як прийомна товару, друк цінників…, при цьому не доплачуючи за то ні копійки, але якщо десь помилишся, то спитають з тебе по повній. Прийде вищезгадана територіальна з перевіркою і , до речі чомусь в основному російською мовою, витріпає нерви всім! Як висновок — дуже гарні магазини, цікавий і досить широкий асортимент, але…. Нехай там працює хтось інший, кому себе і своїх нервів не шкода!

3. 7 ноября 2024

Вітаю, стажувалась в компанії близько року тому в Львові.
    Прийшла на співбесіду, ніби було все окей, окрім того, що адміністратор дуже сильно переживала і перепитувала, чи я готова продавати, стояти зміну на ногах і так далі, на що я відповідала, що в мене є досвід і я знаю прекрасно, що це.
    Ще дуже важливо, що на співбесіді зазначили про один пробний день, де я 3 годинки похожу по залу, вивчу всі товари, познайомлюсь з дівчатами. Стверджували, що нічого продавати покупцям не потрібно в цей день, ну і звісно він неоплачуваний. Після співбесіди адміністратор мала надіслати повідомлення з адресою магазина. Я його не отримала, нагадала самостійно. Спочатку мене це не насторожило.
    На н-й день я виходжу в магазин, де я б мала працювати, мене зустрічає привітний адміністратор, розказує все по товару, роботі, потім на зміну ще приходять дві дівчинки. Адміністратор мені повторює, що я можу ходити і дивитись просто на асортимент.
    Після годинки адміністратор поїхала з магазину, я залишилась з дівчатами, все що я бачила, це їх осуджуючий погляд в мою сторону.
    Ще що мені «сподобалось» як вони реагують на клієнтів та їх висміюють за спиною у цього ж клієнта. За 3 години я побачила такого не мало…
    Повернувшись додому я звісно не отримала ніякого повідомлення, мене просто кинули і нічого не відписали.

Добавьте зарплату в компании Unimarket

Добавить отзыв о работодателе Unimarket

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Unimarket?