Vdalo Digital

Vdalo Digital

Ми будуємо новий ринок якісних маркетингових комунікацій. Що ми робимо: SEO-просування PPC (Контекстна реклама) WEB-розробка SMM

Отзывы о работе в Vdalo Digital, зарплаты

1. 12 февраля 2025

люблю працювати у Vdalo, тому що в нас класний колектив, цікаві проєкти, дружня робоча атмосфера, постійний розвиток як спеціаліста

2. 12 февраля 2025

Працювати в Vdalo Digital – це справжнє задоволення! Тут команда, яка не просто працює разом, а реально підтримує один одного, допомагає розвиватися й досягати крутих результатів. Атмосфера дуже жива, гнучка й дружня, а кожен проєкт – це можливість навчитися чомусь новому.

Особливо ціную прозорість у комунікації та довіру з боку керівництва – тут немає мікроменеджменту, а є повага до твоєї експертизи. Якщо шукаєте місце, де можна професійно рости й кайфувати від процесу – вам точно сюди! 🚀

3. 22 декабря 2020

Взяли без досвіду, всьому навчили. Професіонали по роботі і позитивні в колективі.
    Рекомендую як для роботи, так і для співпраці!

4. 7 февраля 2020

@Продажник, Дорогие конкуренты, спасибо Вам за внимание к нашей компании. Нам искренне приятно, что Вы тратите свое время на нас. Ждем Вас в гости. Расскажем больше о компании, так как много всего Вы нам еще не приписали.

Добавьте зарплату в компании Vdalo Digital

Добавить отзыв о работодателе Vdalo Digital

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Vdalo Digital?