Ласкаво просимо до AncientSmithy Inc., де понад десять років тому зародилася наша пристрасть до ручної роботи. Те, що починалося як захоплення виготовленням ножів ручної роботи, перетворилося на всесвітньо визнану компанію, яку визнають навіть розробники самої гри, що надихнула на створення одного з наших фірмових продуктів — сокири «Левіафан».
Сьогодні ми працюємо з чотирьох кузень по всій Україні, об’єднуючи талановитих ковалів з усієї країни, деякі з яких є ковалями третього покоління. Наші віддані команди спеціалізуються на різьбленні по дереву, обробці шкіри, кислотному травленні та дизайні, завжди прагнучи зберегти та шанувати традиції, передані нашими предками.
Історія України сягає понад 1000 років, переплітаючись з епохою Київської Русі. На всій сучасній території України було знайдено археологічні докази присутності вікінгів — ці поселенці заснували багато наших стародавніх міст. Натхненні цією багатою спадщиною, ми постійно досліджуємо історичні методи кування та виготовлення інструментів і зброї, включаючи деякі з цих традиційних підходів у нашу сучасну роботу.
Компанія AncientSmithy Inc. зареєстрована як в Україні, так і в США, і ми з гордістю презентуємо нашу продукцію на таких платформах, як Etsy, Amazon, eBay та на нашому власному вебсайті www.ancientsmithy.com. Кожен виріб виготовлено з турботою, що відображає глибокий вплив української майстерності та керується відгуками нашої глобальної спільноти клієнтів.
Отзывы о работе в AncientSmithy, зарплаты, вакансии