Транспортно-експедиційна компанія «Ареал-Плюс» запрошує вас до амбітної та цілеспрямованої команди професійних гравців. Ми на ринку міжнародних перевезень із березня 2014 року. Нам довіряють гіганти: «Оболонь», «Еко-Сфера», «Автек», «Рошен», «ВіЯр», «Миронівський хлібопродукт» та ін. Отзывы о работе в Ареал-Плюс, зарплатыДобавьте зарплату в компании Ареал-ПлюсДобавить отзыв о работодателе Ареал-Плюс Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Ареал-Плюс?
Мені дуже імпонує ця компанія за реальні умови роботи, які одразу озвучують ще по телефону. Є чіткий план і можливість дійсно заробляти без обмежень, якщо вкладатися в себе та свою роботу. Також є сайт з відгуками від замовників, репутація компанії на ринку хороша, а це дуже важливо при співпраці. Спочатку переживала, що умови не співпадуть з тими, що казали, адже часто буває, що обіцяють одне, а потім зовсім інше. Але тут все чітко і відповідає факту. Дякую!
@ Ігор Айзен ,
Зверніть увагу на те як вдало склали відповідь (ні).
Відмахнувшись парою фраз і задовольнивши Его компанії ( можливо і своє) — по суті конкретних аргументів немає.
Про карʼєру на цій фірмі можна навіть не думати… бо що — правильно, її тут не можна організувати, зате робити « заходи» зі стажерів і давити з них все поки вони не вигорять — «нормальна справа».
Усі уточнення і відповіді на відгуки від директора — прекрасне замилювання очей…
Якщо їхньою ціллю є просто щось написати аби не було без відповіді на відгук — завдання виконане….
Читайте уважно що пишуть люди, бо мені нажаль довелось на власному прикладі зіштовхнувся з 90 % характеристик, вказаних в відгуках на цьому сайті, і нажаль все це — негативне враження.
Довго описувати це все не має сенсу, просто шукайте інші компанії …
З усіх відгуків якщо дійсно цікаво яка ситуація і наративи в даній компанії- дивіться самий перший що знаходиться внизу і ще передостанній, більше нічого додати…
Дякуємо за турботу та за те, що виступаєте нашим гідом по негативних відгуках!)
Гарного вам настрою!
Привіт, Назар! Дякую тобі за такий крутий відгук! Дуже приємно, що ти відчуваєш підтримку з боку Міші і всієї команди. Ми всі раді, що ти так швидко адаптувався і вже маєш прогрес. Важливо, що тобі цікаво і ти продовжуєш вчитися — це саме те, що робить тебе сильнішим у роботі! Тім-білдінги — це взагалі класно, супер, що ти отримуєш від них задоволення. Бажаю ще більше успіхів, нових досягнень і, звісно, гарних бонусів! Ти молодець!
Із власного досвіду і перечитавши всі відгуки впевнюєшся все більше в тому що це не те місце роботи, котре дасть змогу Вам спокійно працювати і зростати в плані карʼєри.
Якщо раптом десь Вам потрапила вакансія від цієї організації чи запросили Вас на співбесіду- не ведіться!
Вказана велика заробітна плата — не відповідає дійсності.
Коментарі з приводу покращення КПІ і системи мотивації — «чистої води» виправдання, а ніяк не прозора система що реально дає заробити.
Корпоративні заходи — майже ні про що, нікому немає діла до розвитку відносин і покращення комунікації ( настроїв) в середині організації.
Карʼєрний ріст — а його по факту немає. Як взяли Вас логістом — так Ви ним і залишаєтесь. Немає куди витрачати сили — вище посад просто немає…
Голосні слова про «розширення», еволюцію в середині компанії і т. д. — тільки задля привертання уваги. А по факту за місяць 2, іноді 3 заходи зі стажерів — по 5-6 людей , з яких більша половина зразу «зливається». З тих хто лишився — дай Бог лишиться хоча б хтось один ( — дає привід задуматись).
Ну і загалом вимоги там як у ТОП- фірм відомих у всьому світі, а взамін- нічого…
І ще по всяк випадок уточню один момент — навіть якщо Ви все витерпіли і на початку все пішло у Вас добре, а в чомусь пощастило — не думайте що фірма за Вас триматиметься. Простіше влаштовувати такі входи по декілька десятків людей на місяць і вичавлювати соки з них — малюючи неймовірні перспективи, а ніж заохочувати і цінувати досвідчених спеціалістів ( з особистого досвіду фактично на очах звільняли людей, котрі мали серйозний досвід і в нормальних фірмах їх точно цінували на 900% більше ніж тут. А звільнення були привʼязані до «приголомшливої» системи мотивації — котра націлена на все щоб Ви її не досягли).
Гарна обгортка від цукерки , а сама цукерка ні про що ….
Дякуємо за відгук, хоч він і виглядає як сюжет для детективу з несподіваним фіналом! Якщо ви не приходите на наші тім-білдінги, то це ще не означає, що їх немає. У нас є ціла колекція фоток з нового офісу, можете прийти подивитись. Але чим ви оперуєте — це вже інше питання! 😉
Щодо системи мотивації — так, ми її змінили, і тепер співробітники відчувають справжню підтримку та драйв! І якщо вам здається, що ми ще не зовсім досягли свого апогею в мотивації, не переживайте, ми завжди готові вислухати ваші пропозиції і досягнути нових вершин!
І до речі, щодо звільнення людей з досвідом, які добре працюють — ми теж не зовсім розуміємо, нащо нам звільняти професіоналів? У нас тут не клуб для звільнення талантів, а компанія, яка прагне розвивати своїх співробітників.
Про стажування: якщо ви шукаєте роботу в логістиці без навчання і мінімумом зусиль — це точно не до нас. Ми тут для тих, хто готовий працювати на результат і не чекає, що все впаде з неба (хоча ми віримо в чудеса, але не настільки 😉).
Дякуємо за ваш піар, за текст і за те, що думаєте про нас у вихідний день! Гарного відпочинку)
Привіт, працюю в компанії вже 4 місяці на посаді експедитора і хочу сказати велике дякую за підтримку!
Міша, наш тім-лід, реально крутий — завжди готовий допомогти, навчити і вислухати, коли є питання. Дуже дякую йому за те, що так швидко допоміг мені адаптуватися в команді.
Зараз працюю з цікавими для себе напрямками по Європі і паралельно вивчаю нові маршрути. За ці 4 місяці реально бачу свій прогрес. Прийшов сюди без досвіду, а зараз вже впевнений у своїх силах.
Особливо подобаються наші тім-білдінги — граємо в контру та в інші цікаві ігри. До того ж бачу грошовий прогрес, і не тільки — є можливість заробити ще більше завдяки додатковим плюшкам, призам і постійному навчанню
Дякую за можливість!
Був на співбесіді, Анна так веде діалог, що складається враження, наче тебе вже беруть, потім приходить відмова, але так цікаво сформульована, типу на жаль вже кандидати на навчання набрані, але якщо буде місце, то вам обов’язково передзвонять. По факту вакансія висить на work вже неділями, ганяють людей по конвейеру далі. Дивний підхід. Я спитав у своєї знайомої HR, про такий формат відмови, її думка — це спеціально, щоб люди надіялися і не залишали погані відгуки. В принципі, якби мені просто відмовили, без дурних обіцянок і тверджень, що вже набрали людей, а я бачу, що вакансія так і не закрита, то я б це й не писав.
Дякуємо за ваш відгук, і нам дуже шкода, що виникло таке непорозуміння. Хочу пояснити, що для нас остаточне рішення щодо співпраці — це коли ми надаємо офіційну пропозицію (оффер). Наразі дійсно набрали кандидатів, але в лютому плануємо нове навчання у зв’язку з розширенням офісу.
Не переживайте, ми все тримаємо під контролем! Коли з’являться нові можливості, обов’язково з вами зв’яжемося. Сподіваємося, що ви не втомитесь від нашого конвеєра і будете готові співпрацювати з нами, коли настане момент! :) Бажаю вам удачі й гарного настрою!
Працював в компанії невеликий термін ( звільнився по своїм особистим причинам). Але можу сказати, що тут дуже дружній колектив, (раніше стикався тільки з токсичною атмосферою). Також подобався сам процес роботи та розміщення в центрі. Коли потрібно було, то брав дистанційні дні. В цій компанії є командний дух та перспектива в логістиці ( тут є навчання) та адекватність керівництва. Сподіваюсь ще на співпрацюю з цією компанією
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобалося працювати в нашій команді і що атмосфера та процеси роботи відповідають вашим очікуванням. Нам важливо, щоб кожен співробітник почувався комфортно і мав можливість розвиватися в професійному плані. Спільна робота і підтримка одне одного є основними цінностями нашої компанії, тому дуже приємно чути, що вам вдалося відчути цей дух. Сподіваємося на подальшу співпрацю і бажаємо вам успіхів у всіх починаннях!
@ Ігор Айзен , для мене нормально перевіряти всю доступну інформацію всіма можливими методами, щоб мати повну картину, а прикро має бути вам за свій існуючий профіль
також vpn — це не зло чи щось заборонене і історія google все показує і без vpn, краще видаліть сторінку і щоб не позоритися, а не звинувачуйте, що її хтось дивиться в інтернеті
смішно)
Маленька компанія, яка декларує запозичені цінності, яким не відповідає. Розповідають на багато про свій патріотизм, про вимоги спілкування з клієнтами українською мовою. При цьому у директора Ігоря Айзена сторінка Вконтакте — https://vk.com/skalluwka. З наступним описом: Деятельность: Нихренанеделанье. Интересы: Секс, Гитара, Музыка, Кино, Тусовки-пьянки, Вылазки на природу (Совмещенные с пьянками)). І це цінності, які сам керівник і вказав. До речі, можете прокоментувати, чим вас приваблює таке життєве кредо і як ви втілюєте це на практиці?

Добрий день!
Ми проживаємо в Україні і повинні спілкуватися українською мовою, незалежно від того, чи це клієнт, чи колега на роботі. За 11 років війни в Україні у вас не повинно виникати таких запитань. Сторінка, яку ви знайшли, не має доступу для входу вже більше 11 років. Дуже прикро, що ви використовуєте VPN та досі заходите в російські додатки.
Бажаємо вам удачі та трохи більше розсудливості при написанні необґрунтованих негативних відгуків.
Не можу повірити що такі фірми ще існують. По факту стажування там і перші місяці випробувального терміну — пуста трата часу.
Внутрішня конкуренція піднята на дуже високий рівень. Це мало б бути добре — але не з « нашим щастям», бо в основному це виходить «боком» самій фірмі в першу чергу.
Відсотки від угод виходять мізерні якщо не досягати захмарних планів начальників і таким чином відбивають бажання рости і розвиватися.
Більше того — показники ефективності і всяка інша всячина ніяк не спрямована на те щоб працівник отримав більше коштів.
За призмою великих мотиваційних промов від начальства — далі йде просто пустота і «темрява».
Пошукайте щось більш достойне з пропозицій по роботі.
Доброго дня!
Дякуємо за ваш коментар. Ми завжди намагаємося враховувати зворотний зв’язок для покращення умов праці та розвитку команди.
Протягом останнього року ми оновили підходи до мотивації, зокрема вдосконалили систему бонусів, яка стала більш прозорою та ефективною. Всі зміни були повідомлені співробітникам заздалегідь, і ми спостерігаємо позитивний ефект від цих змін у команді.
Щодо внутрішньої конкуренції, ми орієнтовані на створення здорового робочого середовища, де кожен має можливість реалізувати свої амбіції. З цієї причини більшість наших працівників залишаються в компанії надовго, маючи можливості для розвитку та зростання.
Нам шкода, що ваш досвід не відповідав вашим очікуванням, і ми бажаємо вам подальших успіхів у кар’єрі.
Повністю підтримую відгук що написаний був вище. Фірма націлена на все, окрім благ співробітників. Система мотивації була змінена так, що половину показників успішності виконати на 100% майже не реально, а якщо їх не досягати то Заробітна плата і відсотки від угод будуть не великими. Половина угод зі смішними прибутками ніяк не втягують приймати участь в них, бо на виході : купа втраченого часу, а до зарплатні — копійки.
Навряд чи варто звертати увагу на вакансії цієї компанії .
Доброго дня!
Дякуємо, що поділилися своєю думкою. Ми розуміємо, що зміни в системі мотивації могли викликати певні труднощі у вас, але вони були зроблені з метою створення більш прозорих і справедливих умов для всіх співробітників.
Що стосується угод з низьким прибутком, ми постійно працюємо над тим, щоб ці процеси ставали більш ефективними і вигідними для команди.
Ваші зауваження дуже цінні, і ми обов’язково врахуємо їх для подальших покращень.
Бажаємо вам успіхів у подальшому розвитку!
Фирма которая зациклена на своих ценностях и целях, где одновременно меняется система мотивации и ставятся цели для того чтобы платить сотрудникам меньше денег. В перемешку с подходами к адаптации и мотивации сотрудников с международных фирм — взамен не дают практически ничего. Пытаются вернуть или сделать так чтобы старый подход к работе до 2022 года снова начал работать и приносить большие деньги. Ставка — смешная, условия доп. мотивации — просто космос который не прибавит Вам средств как сотруднику- как бы не старались.
Внутри фирмы все держится только на людях — некоторые бизнес-процессы просто могут останавливаться или не выполняются вообще если один сотрудник по тех. причинам или по личным обстоятельствам выпадает из рабочего процесса .
Дякуємо за ваш відгук! Ми цінуємо вашу думку і розуміємо, що зміни можуть спричиняти невдоволення. Компанія постійно вдосконалює та покращує умови для наших співробітників і готова до конструктивного діалогу. Наша мета — не просто створити кращі умови, а допомогти людям ставати кращими!