Premier Food

comment Отзывы: 5
location_on ,
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Дистриб’юція
Premier FOOD — надійний та досвідчений бізнес-партнер, эксперт з надання послуг на ресторанному та street food ринку.
Ми започаткували культуру споживання якісних хотдогів та бургерів зі справжнього м’яса на АЗК та прагнемо розвинути ії в усіх куточках країни.
Компанія розпочала свою діяльність у 2007 році як постачальник м’ясо-молочної продукції для кафе та ресторанів, а сьогодні ми маємо понад10 напрямів діяльності та пропонуємо нашим партнерам готові рішення для успішного та прибуткового бізнесу.

Отзывы о работе в Premier Food, зарплаты, вакансии

1. Уволен
    11 Июн 2026

Как бы красиво вам не рассказывали об преимуществах компании, после трудоустройства будьте готовы, что вы никто, который за копейки терпит самовлюбленных директоров «динозавров», и их как ниже писали «костылей».

2. Гость
    11 Июн 2026

Принність кадрів — жесть. Якщо потрапили в команду де треба колегувати з Катериною Письмен. звільняйтесь одразу, не тягніть.

3. Ольга
    10 Апр 2026

Имела интересный опыт. Работаю з сосисками Mr.Grill в магазине. Состав впечатляет количеством химии. А когда покупаешь сосиски гриль в черной коробке то состав абсолютно другой. Я считаю что это полный обман и нарушения. Разочарована 😢

4. Юрій
    8 Апр 2026

Вирішив влаштуватись на посаду вантажник-комплектувальник у Львові. Прийшов на співбесіду 6 квітня 2026 року у Львові,на Конюшинній,6. Домовились вийти на цей день,але це через причини об»єктивні ,довелось перенести на інший день.На наступний день,вирішив написати кадровиці на телеграм,чи все в силі, що вийду на стажування,якщо все підходить,на наступний день йду до неї з документами. Про це було домовлено наперед. Вияснилось,що оформлення йде через керівника на місці і звідти документи типу на Київ,бо сама кадровиця з Києва. Я потребував,щоб бути присутнім на процесі оформлення.Бачити -наказ,договір і т.д. А то може бути з 100% ймовірністю, що мої документи бере людина на складі, кладе в папку,шухлядку і нікуда вони не виїзджають. Після чого мені кадровиця починає писати з різних номерів у вайбер, і витирати переписку.На складі чоловік взагалі,сказав,що Ви маєте все питатись на співбесіді. Серйозно,кандидат має знати,що у них кадровик в Києві сидить??? Бронювання розказують, по факту не має. Шарашкіна контора.

5. Гость
    1 Май 2025

Маю певний досвід роботи й вже більше року не працюю в цій компанії — відгук абсолютно “на холодну голову”.

Що ж, власник не контролює те, що відбувається в його компанії — зручно дивитися на «вітрину» яку тобі показують, забуваючи про «кухню». Багато процесів, які мали б бути автоматизованими, залишаються на ручному управлінні. Здається, що це не компанія з шаленими обертами, а стартап. Це “управління” настільки кульгає, що будь-які костилі виглядають як насмішка над персоналом, кожен день ти не пишаєшся рішеннями якими мав би керувати, а повзеш на колінах і як груз таягнеш ще ці костилі.

Якщо ви йдете на рядову посаду — з вас витрясуть усі сили. Максимум за рік ви будете повністю розчаровані через ставлення до вас. Вам не захочеться ні тих конкурентних))) грошей, ні тих облич.

На керівних посадах — краще позбутися ілюзій щодо можливості щось змінити ще до співбесіди. Надії не здійсняться, поки в компанії залишаються люди, які підживлюють своє его за рахунок інших. Компанія наполегливо не прощається з «пухлинами», які буквально пустили метастази й виживають думаючих людей.

Налаштуйтеся виглядати «дурненькими» перед партнерами — просто через те, що хтось «забив» на свою частину роботи.

Кожен відділ існує сам по собі. Якщо ви звикли до чіткого тайм-менеджменту, Jira, Confluence — забудьте. (Навіть смішно це писати зараз.) Налаштуйтеся писати листи поштою й отримувати відповіді через раз, або не отримувати взагалі, бо в компанії є стала культура ігнорування проблем і відсутність розуміння того, що ринок динамічний. Рішення типу «відвантажимо фігню, а далі розберемось» — не працюють. Це шлях до репутаційної ями.

Навіщо вкладати стільки в маркетинг, якщо ви не можете втримати клієнта? Чому не звільнити людей, які не доводять свою роботу до кінця?

Зневага в колективі — один до одного і до клієнта, розмиті авторитети, плітки, відсутність дистанції, абсурдні рішення на всіх рівнях. Навіть якість зберігання й перевезення продукції викликає запитання.

Якщо, провести базове анкетування при звільненні й спробувати дізнатися реальні причини — я точно знаю, для власника фідбек буде дуже неочікуваним. Але чи потрібно це комусь?

З плюсів: зарплата завжди вчасно, світлий офіс, є потуги до змін, є одиниці світлих і розумних людей, плюс-мінус стабільність роботи в команді бухгалтерії.

Все зарплаты добавляются анонимно

Добавьте зарплату в компании Premier Food

Добавить отзыв Оцените работодателя Premier Food: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.