Ми — BeerMarket — національна мережа магазинів розливних напоїв, ми працюємо на ринку України понад 5 років.
Наша мережа налічує більше 300 магазинів по Україні, а в Києві та в Київській області їх вже 200.
Магазини розташовані в 36-ти містах країни. Ми знаходимось там, де Вам зручно.
Пропонуємо різноманітний асортимент пива, вина, сидрів та снеків. Наші постачальники — провідні виробники продукції, як з України, так і з-за кордону.
У нас в пріоритеті незаперечна якість всієї продукції, яку продаємо, а також ми дуже цінуємо наших клієнтів і докладаємо максимум зусиль для того, щоб обслуговування в наших магазинах було на найвищому рівні.
Для новачків, нашої торгової команди, з першого дня роботи обов’язкове стажування з персональним наставником.
Ваше кар’єрне зростання — наш пріоритет. Ми приділяємо велику увагу навчанню, тому запровадили програми розвитку працівників на всіх сходинках кар’єрного зростання. Знайомимо наших співробітників з пивної культурою різних регіонів і країн, проводимо екскурсії на пивзаводи України та Європи.
BeerMarket пропонує стабільні та гідні умови праці, можливість додаткового заробітку, роботу біля дому та зручний графік, з яким Ви встигатимете все!
Наша система мотивації прозора і зрозуміла, у нас багато конкурсів і рейтингів, лідируючі в яких, Ви зможете значно збільшувати свою зарплату. Ми цінуємо лояльних співробітників і платимо солідні бонуси за стаж роботи в компанії.
Ми — колектив, де Ви зможете здобути реальні навички продажів, комунікації та командної роботи. Приєднуйтеся!
Отзывы о работе в BeerMarket, зарплаты
Добрий вечір, відвідали вашу локацію м. Житомир, вул Лесі українки 48, продавець на зміні Карина
Вперше що здивувало, що продавець розпиває алкогольні напої під час роботи (було на вулиці) біля вашої локації, з друзями
Обслуговування було хамське, на мої питання відповідали на повишених тонах, продавець не вічлива та обговорює своїх клієнтів, що не доречно (
От цікаво, а куди ділись купа негативних відгуків за цю контору???….
Якось почистили!??..Жах, нічого не змінилось тут.Так само розвод людей на безоплатні стажування.Бондар, Галушка ТМ по мінусам, то зрозуміло. Але головний мінус політика компанії, не заплатити, надурити, при звільнені теж при можливості навішати недостачі чи штрафів аби облурити.
Сумно, що компанія з корінням країни-терориста ще тут,сподіваємось на часі будуть зміни і вона покине ринок нашої країни.
Не рекомендую, якщо не має бажання безкоштовно попрацювати, витратити здоров’я, нерви та час.
Порада оминати десятою дорогою!
Шахраї. Не виплачують зарплату
.jpg)
Про умови роботи говорили вже неодноразово, моя ситуація – це «кидок» з оплатою чистої води. При прийомі на роботу говорять про те, що стажування, самотиждень(коли після стажування виходиш і працюєш кілька повних змін по 12 годин в магазині один) повністю оплачується.
Кожен день(12 годинний, з наставником) стажування оплачувався в 400 грн. Після стажування йду на самотиждень – це коли кілька днів працюєш в магазині сам на повну зміну в 12 годин.
Тут на сцену виходить головний персонаж ТМ Галушка. Цікавлюсь в неї, чи буде оплата, якщо після самотижня я приймаю рішення, що працювати далі не буду. Вона завіряє, що оплата буду в любому випадку.
За 4 дні самотижня я розумію, що окрім всіх нюансів, про які говорили інші у відгуках, я дуже переоцінила свої фізичні можливості: таскати генератор по сходинкам, кеги і тд (при власній вазі в 50 кг)- це занадто. Запитую після само тижня у Галушка, що з оплатою – і оля-ля – ніякої оплати не буде.»ви отримували по 400 грн, якої ви оплати хочете». Тобто, самотиждень – це так, безкоштовно?!!! Все, що я отримала – це стерті пальці, вивих суглоба та зірвану спину?!!!
Скріни переписки додаю, номер телефону Галушко,прикріплений до телеграм – 096-82714** .
Якщо оплати не буде, то продовження в деталях про роботу в Бірмаркеті я продовжу.
При чому по всім можливим сайтам і соцсітям.