Датою заснування автозаправної мережі «БРСМ-Нафта» вважається 7 лютого 1992 року, коли український підприємець Андрій Біба відпустив клієнту перший літр бензину з паливно-роздавальної колонки автозаправної станції у місті Києві. Аналізуючи клієнтський досвід, підприємець поступово удосконалював стандарти обслуговування, які в подальшому склали основу сервісної культури мережі «БРСМ-Нафта». ТОП-менеджмент мережі на чолі із засновником Андрієм Бібою застосовував до розвитку бізнесу два основні підходи: розширення географії ринкової присутності за рахунок оренди автозаправних станцій у фізичних та юридичних осіб та реінвестування 100% прибутків від їхньої діяльності у покращення сервісу та стандартів обслуговування клієнтів. Це забезпечило швидкі темпи зростання мережі та значне збільшення кількості клієнтів. У першій половині 2000-х років мережа нараховувала вже понад 20 автозаправних комплексів. У розпал світової фінансової кризи, який негативно вплинув і на паливний ринок України, відбулося знецінення великої кількості поодиноких, не мережевих автозаправних об’єктів, які не мали системного підходу до управління, більшість з яких припинили свою діяльність. Команда мережі «БРСМ-Нафта» орендувала такі об’єкти, здійснювала модернізацію, перебудовуючи їх у комплекси за європейським зразком відповідно до стандартів мережі. В результаті вони перетворилися на рентабельні автозаправні комплекси, що дозволило власнику торгової марки «БРСМ-Нафта» здійснювати подальше розширення мережі та вдосконалювати рівень надання послуг. У 2010 році по Україні працює вже 34 автозаправні комплекси бренду «БРСМ-Нафта» за єдиними корпоративними стандартами. Менеджмент мережі не припиняє докладати зусиль до подальшого її розширення. За рік почали роботу ще 7 АЗК у Харківській області та 3 – у Полтавській. Крім кількісних показників розвитку мережа продовжує вдосконалювати якість сервісу: при автозаправних комплексах відкриваються міні-маркети супутніх товарів, що на той час було новим трендом паливного рітейлу. У 2012 році успіх паливного бренду було відзначено у Списку 200 найбільших компаній за версією журналу Forbes, у якому мережа «БРСМ-Нафта» посіла 98 місце. Це підштовхнуло засновника та ідеолога торгової марки до розробки і впровадження єдиного корпоративного стилю, згідно якого почали оформлюватися усі об’єкти мережі. У 2012-2013 роках «БРСМ-Нафта» стала мережею сучасних клієнторієнтованих автозаправних комплексів з рівнем сервісу європейського зразку. Окрім покупки супутніх товарів, автовласники мають змогу приготувати кавові напої та вживати якісні гарячі страви швидкого приготування у спеціальних зонах на автозаправних комплексах. Додатковими перевагами сервісу для клієнтів «БРСМ-Нафта» стають: програма лояльності, систематичні дисконтні акції, безкоштовні послуги безпровідного Інтернету Wi-Fi, термінали для зарядки мобільних пристроїв. У цей період в мережі було запроваджено дві новації, покликані вивести бренд «БРСМ-Нафта» у лідери ринку. Перше, це виведення на ринок нового для України бензину с додаванням біоетанолу, який отримується в процесі переробки рослинної сировини (кукурудзи, цукрової тростини) для зменшення шкідливості викидів у повітря. І, друге — унікальна на тогочасному ринку паливного рітейлу програма лояльності під назвою «PLUS», автором ідеї та концепції якої був засновник торгової марки «БРСМ-Нафта». Завдяки програмі клієнти мережі мають можливість отримувати реальну фіксовану знижку на пальне у грошовому еквіваленті. Ця програма визнана найкращою на українському ринку, як експертами, так і автовласниками. Підтвердженням правильності обраної стратегії просування на ринку та її втілення командою мережі став показник її бізнес-розвитку на кінець 2014 року: 140 автозаправних комплексів під торговою маркою «БРСМ-Нафта». У 2015 році управлінська політика мережі не змінилась, а ключовим її досягненням залишалася здатність утримувати доступні ціни на всі види пального, незважаючи на кон’юнктурні цінові коливання на нафтопродукти у світі. І протягом 2015-2017 років на фоні інших гравців паливного ринку мережа «БРСМ-Нафта» утримує реально ринкові ціни. За фінансовими показниками її операційної компанії на цей період припадає найактивніша фаза бізнес-розвитку мережі. Це було відмічено у рейтингу «ТОП-100 найбільших платників податків за сумою сплати податкових платежів до зведеного бюджету України», у якому станом на 1 липня 2016 року мережа «БРСМ-Нафта» посіла 77 місце. Станом на перше півріччя 2019 року мережа складається вже з 150 автозаправних комплексів, 146 з яких мають магазини з продажу супутніх товарів широко вжитку. За цими показниками мережа замикає п’ятірку лідерів вітчизняного ринку роздрібного продажу автомобільного пального. Засновником торгової марки «БРСМ-Нафта» є громадянин України Андрій Біба. Оператором господарської діяльності автозаправних комплексів під брендом «БРСМ-Нафта» є ТОВ «ІНТЕРГЕОКОМ». Отзывы о работе в БРСМ-Нафта, зарплаты
Заправщик 1 6 500 грн Кассир 3 10 000 .. 15 000 грн Начальник АЗК 1 100 000 грн Оператор 2 20 000 грн Оператор АЗС 2 3 300 .. 9 000 грн Пистолетчик 3 550 .. 10 000 грн Уборщица 1 8 000 грн Добавьте зарплату в компании БРСМ-НафтаДобавить отзыв о работодателе БРСМ-Нафта Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании БРСМ-Нафта?
Якби Андрій Біба ще знав таку інформацію, що його заправки мало того працюють у той час, коли тривоги, та ці тривоги над головою найчастіше вибухають. Раз у раз не вгадаєш. Його працівники вночі 24/7 відкриті. І поки що ці працівники працюють різне трапляється. Трапляється те, що неадекватні військові можуть зайти з контузиями п’яними і почати балет (я звичайно не засуджую самі ситуації всi ми люди) або просто п’яні цивільні заходять і починають бити щось, розбивати, неадекватно поводитися. Краще перегляньте всякі матеріали скільки таких вже, а особливо скільки заправок шкода, нарко, неадеват, вікна побили чи вітрини, а ще гірше може хтось із персоналу постраждав. Шкода всьго ми не знаем але факт. Багато людей — багато знают. Але нам навiть на работi патякало затикают якщо хочешь робити та сiмью кормити. Не можна у такий час працювати без будь-яких правил чи страховки!
Да Курик то вообще олень
Во первых что людей на износ кидает, если что не так то увольняет без причин и объяснение. А то что он хочет своих кумовей привести и друзей чтобы воровать то это — правда
Олійник взагалі неадекватний регіональний директор. Не зрозуміло куди дивиться вище керівництво. До підлеглих взагалі немає поваги. Ображає, ставлення нижче плінтуса. Недостачі вішають космічні. Хто б почув що він на нас каже то це не вкладається в голові просто бидлота. Такого хамського відношення ніде немає. Надіємось що його знімуть бо гірше вже немає куди.
Як вам Курик? Скоро розжене вас всіх будете за Олійником плакать. Бо цей чернівецький гопнік своїх хоче наставить скрізь і вижимати з вас щоб аж цвіркало так шо рєбята успокойтесь по трупам пойде
Знаю что происходит в нескольких регионов. Абсурт полный. Буду описывать сюда может таки и Андрей Биба почитает и таки что-то с вами сделает….
Ах да. Товарищ Олейник, директор азс вроде заправок. Вы когда будете по своим азс ездить в гости. Ждём вас. Помню вас раньше — такой крутой был не на всех конечно азс, но на некоторых крутой мужик приезжал и все ему не нравилось. А теперь нам не нравиться что вы не приезжаете, ил какой с вас директор. Раз не можете приехать на свои азс, посмотреть что да как, проверить… Вы не справляетесь со своими обязанностями. Да и не только вы ещё к многим вопросы есть, особенно те кто снимают видел в фейсбук по брсм по жирают бабло на ветер, ещё к менеджерам по продажам тоже. Где вы???
Мало того что зарплату мало платят, а требование большие. Так ещё мне интересно почему наши азс при тревоге не закрываются, а требуют работать так как надо кассу набить. То что вокруг происходит никого не волнует. Взрывы ракет, взрывы шахедов, всякие падения осколков около азс брсм это никого не волнует, а клиенты вообще дурные рядом горит огонь, шахедов сбивают, над азс Брсм взрыв, а клиент говорит не заправит я звоню на гарячку, на гарячке передали высшим директора, а высшие директора начинают [вырезано] нас раком почему так. А самое главное когда бомбонут какую-то азс брсм, тогда вопросы к персоналу, а почему вы не ушли? Вы же правила нарушили! Под суд скотов…. Ещё и территориальный тоже директор страдает. Главное нанят куча людей в офис и нанять женщин ревизоров чтобы кому-то должность по знакомству была. Хотя мы и без приезда их не плохо работаем. Нам главное чтобы какой-то штат был. И был механик который с завхоз ом может что-то починить….
Ну что ж.Реализация из-за рейдов тцк упала на 1-3куба в сутки.Я так понимаю будем теперь мы платить деньги брсм за то что ходим на работу,а не брсм нам.
@ Гость , ну что же з/п в этом месяце ещё ниже!!!! Это конечно ни в какие ворота!!! Окко подняли, вог тоже а наши понижают!!!! Нет слов 🙊
До Олейника много вопросов как и к собственнику!!! Ваше вино, ваш омывач итдаром никому не нужен. То что заставляют покупать за свои кровные это не есть нормально. Один вопрос, всего один, у вас куча проблем начиная, что фирме не дают критычну структуру чтобы по бронировать своих же, а и за чего? А и за того что рыба уже гнилая на столе! А на счёт отношения к рабочим, а? На фирме категорически не хватает работников, водителей, звхозов и т.д. А почему? Потому что небо голубое и трава зелёная, ага, да — вина в этом простых рабочих, хах…. Самое главное что в офисе всегда есть кому работать и персонала там хватает. Пословица про работника азс и офисом. «Волк и ягненок» тянул волк ягненка со словами «ты виноват что хочется мне по кушать» на фирме брсм пока офис не угомонит настоящий руководитель или так званый собственник — дела не будет. Собственнику плюют в глаза прикрывая правду….
Нет , но обычно виноват всегда не только руководитель, к сожалению, есть вероятность, что промахи и у операторов, и у товароведа @Аделіна,
Риба гниє з голови є така народна мудрість.
На фронті більше було б толку від Олійника чим на БРСМ.
Не вбачайте зради де її немає. Якщо у вас на комплексі все добре ,то не у всих так. Ви на недостачі тисячі кладете?
Як же достали з тим вином. В п’ятницю дегустації і починається задовбування працівників. Оператори і так майже кожну зміну купують те шмурдякове вітічіо, щоб дехто збагачувався і все йому мало.
Ох вам и перешел дорогу )) кошмар какой -то. Сколько знаю Сергея Васильевича , никогда к его работе не было претензий, очень странно
Цю банду в главі Олійника і його прихлібника Шевцова, потрібно гнати . За махінації які покриває регіональний.
А коли буде премія за Глово? Виграли ще в липні місяці, в винагороди досі не має…….Як штрафувати, так це швидко у вас, а як винагороду людям дати, так фіг
Що на роботі повина бути субординація між директором і підлеглими. Не дуже гарно зі сторони виглядають ваші шашні з підлеглими фіо писати не треба з ким? Вам довірили такі станції а ви що влаштували бардак ???? Значить регіональний такий самий як і ви раз вас покриває. Сором такій поведінці директору. Ви прийшли працювати чи влаштовувати особисте життя ????? Воно не повино впливати на весь колектив.
А з.плвта всё меньше и меньше!!!!! Это очень интересно получается, всё дорожает а з.п. Падает, пожалуйста не нужно больше так её повышать!!!!! Так, как ниже уже только на бренд Оил!
Взагалі -то , ви так і не відкрили таємницю, що ж такого не побачили по камерам , питання було саме в цьому. Таке враження, що вас хтось особисто образив
Сміється той хто сміється останній. Хай вам буде соромно що ви зробили з комплексами і яка слава ходить по місту , мало того що вночі робиться із за алкоголю так ще бадяжуть паливо.