Family

Family

Family — це заклади формату take away з акцентом на суші та піцу. У нас велике та різноманітне меню з якістю, що задовольняє гурманів та поціновувачів здорової кухні. Розташовані у містах Дніпро, Новомосковськ, Павлоград, Кам’янське.

Отзывы о работе в Family, зарплаты

1. 21 августа 2024

Хочу поділитися своїм негативним досвідом роботи в цій компанії. Власник постійно скаржиться на фінансові труднощі, але при цьому ціни на товар підіймає. Заробітна плата просто мізерна у порівнянні з конкурентами. За зміну більше ніж 1000-1100 грн ви не отримаєте. Виглядає так, ніби єдина мета власника набити собі кармани, в той час як працівники залишаються без нормальної зарплати. Всі люди з досвідом вже давно пішли. На ці гроші навіть без досвіду йти не хотять.
    Компанія не цінує своїх співробітників.

2. 18 июля 2024

Доброго дня ! Тут піде мова не про їжу, а про ставлення Sushi Family не як компанії, а як особисто власників до їх колективу та взагалі як до людей які в них працюють у закладах.
    Склалась не приємна ситуація , вони крадуть гроші у своїх же співробітників звинувачуючи їх у невиконанні обовʼязків які були виконані у повному обсязі.
    Люди працюють там в жахливих умовах в +60 градусів на точці, тому і їжа там самі розумієте якої якості.. нажаль
    Та ще й за копійки 😔
    Хотілось би бути почутими , та щоб люди не припускали помилок 🙏🏼 та не йшли туди працювати , тим паче щось замовляти !

3. 17 июля 2024

Ужаснная контора, одни обещания, а на самом деле ничего. Зарплату обещают поднять почти год! На точках жара, вентиляторов нет, конченые управляющие, которые не делают свою работу, а приходят кофе попить. Обращение к сотрудникам жесть!!! Они людей считают за тварей, постояные подмены на других тт, в месяц работаешь по 27 рабочих смен. И зарплата офигенная — 900 грн за смену это в лучшем случае. Не идите сюда работать!

4. 17 июля 2024

Обходите эту помойку стороной. ЗП больше 1000-1100 в день вы не получите. На точках жара даже вентиляторов нет. Сотрудники прям на работе теряют сознание, но зажравшемуся Горошко пох*й, он может только прыгать перед камерой и расказывать сколько денег наторговали, а поднять зарплату сотрудникам х*й там

Сушист 4
900 .. 1 000 грн

Добавьте зарплату в компании Family

Добавить отзыв о работодателе Family

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Family?