Аутсорсинговий кол-центр для інтернет-магазинів. Отзывы о работе в Flash Call, зарплаты, вакансииМенеджер по продажам 6 10 000 .. 35 000 грн Добавьте зарплату в компании Flash CallДобавить отзыв о работодателе Flash Call Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Flash Call?
Працюю цій компанії вже 8-мий місяць. Робота, звісно, не без нюансів і стресу — ідеальної роботи, де просто приходиш і отримуєш гроші, не існує і тому кожен вибирає для себе. Скажу чесно: не вийде байдикувати, вимог багато, але є і свої плюшки. Один з величезних плюсів для мене це не прокидатись ні світ ні зоря і не тіснитися в ранковому автобусі серед бабусь із пакетами, та ще й ввечері втрачати час на дорогу назад. Були у мене форс-мажори, і компанія йшла назустріч: підлаштовували графік, лікарняний чи відпустку (щоправда, хотілося б її трохи більше). Система заохочень існує як і система депреміювань, тому будь-готовий виконувати свої обов’язки бо перекинути їх на інших не вийде. Робота потребує стресостійкості і зосередженості, маєш швидко обробляти інформацію та думати (не просиджувати штани), але всього навчать. Що не зрозуміло, пояснють так що вже прям «кладуть до рота», інші нюанси з часом доходять самостійно, потрібен досвід.
Загалом, якщо готовий працювати і не очікуєш легких днів, то робота цікава і винагорода відповідає зусиллям — своєї зарплати вона варта.
Вітаю, Ганна!
Дуже вдячний за Ваш відгук!)
Привіт усім!
Я працівник компанії. Ви не можете сумніватися у мене, ніхто не просив це писати. Але побачивши такий дивний негатив щодо роботи, я вирішив все одно пояснити людям, які просто не працювали.
Я почну з цього.
— Маркетинг. Загалом, я мовчу про інші великі компанії, які використовують маркетингові кроки щодня. Будьте впевнені, що в кожному магазині є так званий «маркетинговий хід». Але якщо конкретно, вам не підходить бути маркетинговим реалізатором. Питання в тому, чому ви шукаєте тут роботу в такому місці? якщо вам це не сподобалось просто підіть в інше місце …
— зарплата. Тут платять вчасно, зокрема, ніколи нічого не затримували. Кожен, хто хоче заробити заповітні 20 000, просто зробить усе, щоб їх отримати. Ви тут працюєте, нікуди не їдете, а просто прокидайтеся, робите чай і сидите вдома. Знову ж таки, якщо не задоволений — чому б просто не піти? Значення вашого негативу тут? Так, добре, це було б щось зі специфікою, того щоб змінити щось на краще. Але ж ні, тільки негатив який суто у вас в голову породженний.
— команда. Я змінив 3 місця роботи на все життя. Так, не багато, я думаю, не трохи. У жодній команді не було ідеального руху думки. Я маю на увазі цю якість людини, щоб говорити за спинами або сміятись. Звикайте до цього, вам не 12 років. «Команда вам нічого не винна — ви винні команді»
Як результат. Якщо ви не задоволені місцем роботи, оберніться і йдіть, до чого цей цирк. Йдіть на нову пошту, йдіть до закладів харчування , слухайте невдоволення людей, тому що ви неправильно посміхаєтесь. Йдіть до АТБ охоронцем на 15 т … або напишіть конструктивно, що вам не підійшло, щоб хтось став кращим завдяки цьому. Дякую за вашу увагу. Гарного дня.
Доброго дня!
Дякую велике за розгорнутий відгук та вашу думку)
Працював раніше в даній компанії, поганого сказати не можу
Так були непорозуміння, які швидко вирішувались, але ніколи не було затримок по виплатам та й з графіком йшли на поступки
Ще мені дуже подобався колективний дух, всі намагались один одному допомогти, шуткували часто, придумували мемаси про роботу, спілкувались між собою
Але, нажаль, склались так обставини і я був вимушений звільнитись через поїздку у іншу країну
Бажаю компанії лише процвітання та гарної стати!
Доброго дня!)
Дякую велике за такий теплий відгук)
Будемо раді бачити вас знов у нашій команді!)
Честно хочу сказать — компания классная!
По своим наблюдениям могу подметить только то что здесь ты реально можешь зарабатывать, а не работать на дядю за копейки и получать бонусом +200 задач.
Я работала много где, и есть с чем действительно сравнить, тем более что сидишь дома, не надо ехать в офис, нормальный коллектив, обещанное платится всегда в срок — поэтому жаловаться не на что.
Если ты себя реально проявляешь и показываешь результат — получаешь не только похвалу, а и крутые плюшки/бонусы/надбавки и премии.
Уходить не планирую, разве что только на пенсию, потому что только тут я смогла обеспечить все свои потребности, при этом будучи в комфорте и всегда на позитиве.
Доброго дня)
Ми дуже вдячні вам за такий відгук!
Нам дуже приємно, що у нас такі члени команди)
Работаю в компании 2,5 года, очень довольна всем, начиная от руководства, коллектива и заканчивая графиком и зарплатой.
утроилась в колл центр Флеш , как только начались военные действия и мой предыдущий кц сразу закрылся, так вот Флеш не переставал работать вовсе, люди не потеряли работу в такое сложное время.
работаю уже больше 2 лет на графике 4/3 9-21:00 это мега удобно, три дня в неделю выходные, можно планировать свою жизнь так сказать)
по зарплате тоже все супер, есть много плюшек и бонусов, каждый месяц проводятся интересные конкурсы по доппродажам. повышение ставки, за хорошие показатели, на которые с легкостью можно выходить.
руководитель Алексей прекрасный человек, который всегда войдет в положение, любые проблемы поможет решить. плюс все старшие тоже мега классные, всегда помогут, подскажут.
коллектив молодой и энергичный, весело всегда.
за все мои годы работы в разных местах, это однозначно лучшее место, где я планирую работать еще очень долго
Доброго дня)
Ми дуже вдячні вам за такий відгук!
Нам дуже приємно, що у нас такі члени команди)