The Camp

The Camp

comment Отзывы: 2
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

The Camp — це сучасний інноваційний табір, який поєднує розвиток, натхнення та незабутні пригоди. Ми створюємо унікальні програми для дітей, підлітків і молоді, що сприяють розвитку лідерських якостей, командної роботи та творчого мислення.

Отзывы о работе в The Camp, зарплаты, вакансии

1. Гість
    14 Авг 2026

Не виплачують заробітну плату. Звільнився сам, за не професіоналізм співробітників. Та неправдиву інформацію. Не ведіться на цю компанію. Обіцяють золоті гори, алеви будете як розхідний матеріал. Плюс ще працюють в таблицях, коли не одне десятиліття вже всі працюють в системах автоматизованих вже.

2. Гость
    29 Июл 2026

Добрий день, будьье уважні.Проходила випробувальний термін після 3 тижнів роботи, надала повне бачення про налаштування СРМ, звільнили без пояснень. Через деякий час знов пропонували цю ж саму позицію, наступний HR/ Сказали, що СЕО звільнили був гучний якийсь скандал з таборі.

Потім назначають співбесіду та рекрютер Назар, дуже не професійно спілкується перебиває та хамить, потім заблокував в телеграммі та сказав це не моя не позиція

Все зарплаты добавляются анонимно

Добавьте зарплату в компании The Camp

Добавить отзыв Оцените работодателя The Camp: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.