Компанія «Європейські Торговельні Системи» вже більше 20 років займає лідируючу позицію на європейському ринку з виробництва торгового обладнання, освітлення та продажу комплектуючих матеріалів для магазинів. За цей час компанія зарекомендувала себе як надійний партнер і роботодавець. Отзывы о работе в Європейські Торговельні Системи, зарплатыДобавьте зарплату в компании Європейські Торговельні СистемиДобавить отзыв о работодателе Європейські Торговельні Системи Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Європейські Торговельні Системи?
Рекомендую!!!
Працював менеджером з продажів торговельного обладнання в групі компаній ЄТС. Чудовий колектив і керівництво. Привітний Hr manager. Ніяких проблем з виплатою заробітної плати не було
Причини уходу: початок війни
Не рекомендую!!!
Потік людей неймовірний, офіційно оформляють лиш з умовою відкриття ФОП, а також посадою директора на одній з ,,липових ТОВок,, Тобто в разі чого, відповідальність не на керівництві. HR з її натягнутою посмішкою, що обіцяє золоті гори, а насправді то далеко від правди. Хочете екстріму, бидловідношення, обману по зп, тоді вперед)))
Канторка так себе, средняя, но отношение к людям плохое.
Начальник производства сволочь и на нормальное отношения к подчинённым не надейтесь. Поработать конечно можно, но лучше подальше от начальства.
Такого УЖАСНОГО отношения к сотрудникам от собственников не встречал еще нигде — всем на вас нас**ть. Сначала заливают и по зарплате и соц.пакету, все просто зашибись как классно, НО только до первой выплаты зарплаты Вы работаете, а зарплату нужно выпрашивать, вам могут не платить месяцами , тыкая по 1000 по 2000, про остальное вообще молчу — ни оф. Оформления , нет они на собеседовании обещают ВСЕ))), но потом куча отговорок, ни больничных, ни отпусков, ни спецодежды, НИЧЕГО!!!
Хотите попасть в стадо терпил и рабов, вам сюда ЕТС, Интершоп, Маестро Китчен,Форфешн одна и таже шарашкина контора