Актум Груп

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
4.2 / 5 (5)
comment Отзывы: 5
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Адвокатське Об’єднання Актум — 9 офісів з найкращими стандартами якості захисту. Команда професійних юристів та адвокатів з багаторічним досвідом роботи в Україні та світі.
Військові, Кримінальні, Сімейні, Кредитні та ДТП це найпотужніші наші компетенції.

Отзывы о работе в Актум Груп, зарплаты, вакансии

1. АО Актум
    2 Янв 2026

Шановні коментатори, від імені АО Актум хочу повідомити, що усі відгуки, залишені нижче — наклеп.

По-перше, наша компанія має прозору ціну кожної послуги. Прайси зазначені безпосередньо в розділах на офіційному сайті

По-друге, Актум ніколи не видаляє негативні відгуки, а навпаки, працює із ними. Цю інформацію можна побачити у гугл-відгуках на сторінках будь-якого нашого регіонального офісу. Ми розбираємо кожну ситуацію і робимо висновки.

Надалі, якщо зʼявляться питання або невдоволення з певних причин, звертайтеся до клієнтського сервісу АО Актум. Зі своєї сторони, ми зробимо все, аби ситуація була вирішена чесним і справедливим шляхом для обох сторін.

2. Віктор
    16 Дек 2025

Недобросовісна компанія,як щодо клієнтів,так і щодо працівників.Негативні відгуки видаляються.Спроби обманути і недоплатити зарплату,+ навантаження обов’язками в позаробочий час.

3. Татьяна
    23 Июл 2025

Не понятная контора, которая рекламирует себя как группу адвокатов, но на деле даже не могут регулировать цены на своих адвокатов, каждый называет какие-то левые цифры которые нигде не фиксируются, только на словах.

Нужна помощь в разводе? 15000 грн.
    Звонишь через час с другого номера — уже 45500 грн.

Уголовное дело или проблемы с ТЦК ? 100 000 грн.
    Звонишь через 5 дней — цена не разглашается.

4. Інна
    10 Июл 2025

Полностью согласна с предыдущем отзывом.Очередная шарашкина контора , которая рубит бабки с доверчивых людей

5. Иван
    12 Июн 2024

Не рекомендую !!!!!! Шарашкина контора !!!!! Обманывают людей !!!!! Удаляют плохие отзывы !!!! Работают не профессионалы….

Полтава
Дніпро

Добавьте зарплату в компании Актум Груп

Добавить отзыв Оцените работодателя Актум Груп: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.