Компания ООО «Б. Браун Медикал Украина» — дочернее предприятие в Украине Группы Б. Браун, одного из мировых лидеров в поставках продукции для здравоохранения. Отзывы о работе в Б.Браун Медикал Украина, зарплаты, вакансииДобавьте зарплату в компании Б.Браун Медикал УкраинаДобавить отзыв о работодателе Б.Браун Медикал Украина Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Б.Браун Медикал Украина?
В колективі дуже напряжна ситуація,крок в ліво крок в плаво-звільнення.
Люди не витримують натиску. Всі працюємо заради непонятно чого.Зарплатні невеликі.
Місцеві аборигени кажуть що раніше було краще . І загальне враження та атмосфера.Все почало змінюватсь в погану сторону півтора-два роки тому.не можу порадити це місце для довготривалої роботи , може лише на початку кр’єрного шляху щоб насправді відчути що таке працювати під максимальним навантаженням за невеликі гроші та дивне крівництво з дивними рішеннями та підходами будь-якої пересічної компанії з українським корінням
Хочу залишити відгук про взаємодію з компанією щодо вакансії. Досвід — максимально розчарував. Увесь процес зі мною гралися: обіцяли зворотний зв’язок, переносили, годували обіцянками, фактично просто морочили голову без жодної конкретики. У результаті — тиша. Навіть елементарного повідомлення про рішення не знайшлося.
Таке ставлення до кандидатів виглядає як відсутність поваги та професіоналізму. Якщо компанія не може виконати базові зобов’язання в комунікації, то дуже сумнівно, як вона працює всередині.
Одним словом жах,
Зп мала,обов’язків,хоть греблю гати,і ще атмосфера в колективі не дуже приємна.
Обходьте стороною
@ Гость ,
а багато народу звільнилось за останні пів року,велика тікучка?
Короче брехня на кожному кроці,починаючи з посадових інструкцій,тікучкой кадрів і закінчуючи мотивацією і оплатою труда і все це завернуто в гарну обгортку.
Загальне враження від роботи — скоріше негативне. Співбесіда була проведена якісно і комфортно, відповідала заявленій вакансії. Однак фактичні обов’язки виявилися ширшими та не відповідними до моєї посади. На мене без моєї згоди поклали відповідальність, яка повністю виходить за межі моєї посади — як аналогія: офіс-менеджерці могли б доручити відповідати за ремонт даху, а на питання “чому саме я повинна це робити?” аргументація керівника — “так історично склалося”. При цьому основна робота нікуди не зникає і її завжди дуже багато.
Взагалі у компанії кожен співробітник виконує функції декількох посад. Пояснення: “німецькому головному офісу важко довести, що нам потрібні додаткові люди”. Це звучить дивно для корпорації такого масштабу.
Плинність кадрів доволі висока, хоча на співбесіді казали інакше.
З плюсів:
зарплата може бути непоганою, якщо одразу вимагати суму, яка вас влаштовує;
є фрукти в офісі та хороша кава;
доволі гнучкий графік: можна приходити раніше або пізніше та так само йти, без тиску з цього приводу.
Ще з мінусів: ДУЖЕ багато спілкування російською навіть в електронних листах
@ Гость ,
Дякую вам за ясність, це дуже цінно.
Дуже цікавила обстановка всередині компанії.
А люди часто звільняються?
обстановка всередині тривожна і нездорова, зарплати маленькі. Пояснюють що в рамках якоїсь «медіани», правда незрозуміло де її взагалі беруть. Фактично — мізер. Система бонусування це взагалі якесь пекло — чи ти отримаєщ той всратий бонус в кінці року, чи ні
Кто работает в компании, напишите пожалуйста что по зп?
И как обстановка внутри?
Интересует не кидает ли работодатель на деньги, просто очень странно видеть вакансию с зп от 30 до 45 тыс грн,это как,почему такая большая разница.
Не дуже приємне спілкування з представниками компанії. Дуже дивні запитання ставлять.
Таке відчуття що люди в даній компанії не знають кого треба шукати і як правильно підбирати кандидатів,щоб закривати вакансії.
Я дуже розчарований в цій компанії.Розчарування прийшло після проведенної співбесіди.На співбесіді мене чекати три людини,ніхто не попередив мене, вони злетілись вокруг мене,як коршуни. Як в нормальних адекватних компаніях,ніхто не розповів нічого про компанію,чим займається компанія і які соціальні пільги і гарантії пропоную кандидатам, відразу почали всяке випитувати.
Айчар компанії,дуже неприємна людина виявилась,спілкування з нею було натягнуте.Та і інші також,не дуже приємні. Взагалом по офісу люди віку 38-48, молодих майже не бачив,є вірогідність що молодь тут не вживається.
Пишу даний відгук щоб застерегти майбутніх кандидатів.Жахливе ставлення було на етапі співбесіди і також хочу сказати,що зп вони пропонують невеликі,середньостатистичні.