Школа таро Наталии Лозовой

comment Отзывы: 2
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Наша мета — створення онлайн-школи, яка об’єднає знання, досвід наших викладачів і найновіші розробки в галузі психології, щоб створити унікальну програму навчання. З метою застосування отриманих знань на практиці, студенти вчаться усвідомлено керувати неусвідомленими процесами. Ми допомагаємо іншим людям знайти свій шлях, опанувати нову професію, яка приноситиме не тільки задоволення, а й дохід.

Отзывы о работе в Школа таро Наталии Лозовой, зарплаты, вакансии

1. Анонім
    11 Июн 2026

Взяли мене працювати менеджером з продажів до школи Наталії. Ну що вам сказати, трафік, що Наталія робить, напів теплий. Вона не взаємодіє з аудиторією, запускає вебінар 3 рази на тиждень з записом відео на 4 години. 4 години людина дивиться якусь монотонну лекцію з карт чи рун, що ви потім продали людині курс. Просто подумайте, ви повинні втюхати людині курс по таро/рун/нумерології… Після лекції з Ютуба на 4 години. І це Наталія називає гарячим трафіком 😂🤪
    Далі, хоча скоріше вишня на торті🔥 Наталія позиціонує себе як юрист з 10 літнім стажем та психолог , точніше професор психології. Включаємо мозок і рахуємо скільки повинно бути їй років: у 22 роки закінчує універ юриспруденції +10 років праці, це вже 32. Професор психології, не каже що за універ, це ще 7-8 років. Це виходить 40 та досвід у таро… Пу-пу-пу… Але, Наталія 1986 року народження та ФОП відкритий на Таро з 2016 року, тож щось не сходиться математика з цифрами🤪 Дату народження пробити можна з офіційних даних в інтернеті, не закрита інфа.
    Веде з 2016 року сайт про Таро на рос платформі рос мовою. З 2022 року не знаходиться в Україні. Тож, хто така Наталія Лозова можна подивитися в інтернеті 😅 шарлатан, що працює на ворога

2. Оля
    22 Май 2026

Наталия Лозовая некомпетентная таролог и нанимает на работу продавать ее курсы. Обманывает людей и просто кидает сотрудников, за 3 недели оплатила 1000 грн, нанимает и занимаеться инфоциганством. Призываю людей не вестись на обман

40 000 грн
25 000 – 40 000 грн
40 000 грн

Добавьте зарплату в компании Школа таро Наталии Лозовой

Добавить отзыв Оцените работодателя Школа таро Наталии Лозовой: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.