Corpsoft.io

Corpsoft.io

comment Отзывы: 4
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Corpsoft.io, a US-based company with development centres in the Czech Republic and Ukraine, delivers custom digital solutions for businesses at lightning speed — four times faster than the competitors! We mix client-focused strategies with cutting-edge technological expertise to drive exceptional results.
Within the last years, we have:
— Assembled a team of over 50 top-tier experts.
— Developed more than 100 innovative digital products.
— Succeeded in diverse fields, including Healthcare & Telemedicine, Education, Music Distribution, Construction, Energy, Legal, and many more.

Отзывы о работе в Corpsoft.io, зарплаты, вакансии

1. Гість
    1 Сен 2026

У порівнянні з усіма моїми попередніми місцями роботи, мабуть, найгірший професійний досвід я отримав саме в цій компанії.

По-перше, рівень компенсації, на мою думку, суттєво нижчий за ринковий. При цьому зрозумілої системи перформанс ревью фактично немає, як і прозорих критеріїв професійного зростання та перегляду компенсації. Оцінювання результатів роботи може виглядати непрозорим: складається враження, що значна увага приділяється кількості багів або іншим ізольованим метрикам, які не завжди відображають реальний внесок інженера.

По-друге — процеси. Точніше, їхня незрілість або фактична відсутність. Про сформовану інженерну культуру говорити складно. Розробників і тім лідів постійно пушать на швидкість та делівері, часто на шкоду якості, технічному стану продукту та довгостроковій підтримуваності коду.

Кодова база за відносно короткий час може перетворюватися на суттєве легасі. На момент, коли я почав працювати в компанії, навіть перевірка коду як регулярний процес фактично була відсутня. За таких умов технічний борг накопичується дуже швидко, а відповідальність за його наслідки згодом часто перекладається на самих розробників.

Цей відгук написаний не лише як критика. Я сподіваюся, що представники компанії побачать його та зроблять висновки щодо необхідності покращення внутрішніх процесів і культури розробки. Усередині компанії, принаймні під час моєї роботи, не завжди існувала можливість відкрито та без наслідків підсвічувати системні проблеми.

Особливо це важливо тому, що компанія позиціонує себе як міжнародна та працює з іноземними клієнтами. Якість внутрішніх процесів, інженерних практик та ставлення до розробки напряму впливають не лише на конкретні проєкти, а й на репутацію українських IT-спеціалістів та українського IT-ринку загалом.

Хотілося б вірити, що компанія використає подібний зворотний зв’язок не для захисту існуючих практик, а як привід реально переглянути підходи до управління, розвитку інженерної культури та побудови робочих процесів.

2. Гість
    23 Июл 2026

Працюю в цій компанії вже 4 роки і вважаю попередні відгуки абсолютно несправедливими. За час моєі роботи були хороші і погані моменти, але жодного разу компанія не підвела мене як співробітника!

Так, бували невеликі затримки зп, але про це прозоро і заздалегідь попереджали. Так, в компанії працюють кілька родичів і друзів, але я особисто бачив, що їх оцінюють за тими ж критеріями шо й всіх інших.

А щодо мізерної зп на початку — так а хіба не ви самі погодилися на неї?)) В мене теж було менше 1000 доларів на початку, бо я прийшоа джуном. Але за роки роботи моя зп виросла більш ніж втричі. Я не родич, не друг чи близький знайомий, бай зе вей)

Компанія дає реальні ресурси, можливості та відповідальність. І готова платити за це нормальні гроші. Якщо хочете працювати по готовій інструкції і щоб вас не чіпали, це не сюди. Але якщо хочете менше бюрократії, більше свободи дій, хочете впливати на зміни та робити круті продукти що отримують ґранти за інноваційність — велком!!

3. Гость
    5 Фев 2026

Половина компании Corpsoft.io это тупо семья или знакомые знакомых,реальных специалистов очень мало.
    Нестабильные,непонятные проэкты, мутные спонсоры и партнеры, толком ничего не понятно, зарплата мизерная, особенно вначале

4. Гость
    4 Окт 2025

Corpsoft.io это барыжная компания с не стабильными проектами. Людей нанимают, потом увольняют тех у кого зп выше. Поэтому здесь ценят тех кто делает свою работу более менее, и деняг больше не просят. ЗП выплачивается с задержкой на месяц, левыми путями. Периодически сео проводит общий митинг где вешает лапшу про успешный успех супер компании, а клиенты тем временем, почему-то заканчивают сотрудничество

Все зарплаты добавляются анонимно

Добавьте зарплату в компании Corpsoft.io

Добавить отзыв Оцените работодателя Corpsoft.io: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.