Надання та адміністрування трудових ресурсів: Отзывы о работе в Blagoda Company, зарплаты, вакансии20 000 – 25 000 UAH Работа и зарплата в компании:Blagoda Company занимается предоставлением и администрированием трудовых ресурсов, включая аутсорсинг, аутстаффинг и рекрутинг персонала. Это означает, что компания помогает другим организациям находить и управлять сотрудниками, что особенно важно в условиях динамичного рынка труда.
Все зарплаты добавляются анонимно
Добавьте зарплату в компании Blagoda CompanyДобавить отзыв Оцените работодателя Blagoda Company: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Blagoda Company Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |

Працювала з агенцією Благода,3тижні,приїхала відразу на хостел,не підписуючи нічого вийшли відразу на 2день на роботу,договір свій чекала тиждень,на роботі свої моменти,фереро жабья воля (відношення скотське,перерва на 12 год всього лиш одна,люди на обіді не мають де сісти ,їдять в роздягальнях біля туалетів ,або навіть надворі)по виплаті мені недоплатили 600зл,вирухвали аванс 500зл замість 300,години недорахували теж,по вираховували за взуття халат ношені,які я там залишили(звісно за це ніхто не попереджав)за д свідчення допуск до роботи теж ніхто не попередив,і всім моїм колегам не зійшлась зарплата у кооось 200зл у когось 500 ,нікому зарплата не прийшла вчасно і правильна
Сумнівна агенція,сумнівна робота,не рекомендую ні агенцію Благода ні роботу на солодощах в Жабья Воля!!!!
Фірма Благода сама по собі не погана ,но є в них така праця сортовня бурувки ,там куратор не чист на руку,поки добьєшся в нього залишки зарплатні то пройде не один місяць,дуже тяжко з ним спілкуватися.
На щастя моя взаємодія з компанією закінчилася на етапі телефонної розмови, під час якої співробітниця з першої секунди не давала вставити ні слова і вела доволі агресивну комунікацію: голосна, швидка, знецінила мій досвід 5 років роботи в компанії (мало), проявила негативне ставлення до жінок з дітьми в роботі (хоча дітей не маю), але враження перше, яке справляє розмова вже відбиває бажання продовжувати комунікацію і робить таку собі рекламу компанії.
Контора «не бий ледачого»
Ніхто нічого не робить
Ніякий персонал ніхто не шукає. Тупо обкрадають власників за рахунок «мертвих душ» та фейкових звітів