ButikBiju — продаж біжутерії. Отзывы о работе в Butik Biju, зарплаты, вакансии
Добавьте зарплату в компании Butik BijuДобавить отзыв Оцените работодателя Butik Biju: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Butik Biju Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |
Плюси: Відсутні.
Мінуси: Неповага до кандидата, марно витрачений час, жахлива комунікація.
Якщо ви бачите таку вакансію і з такою назвою компанії,люди без досвіду не марнуйте свій час. Не ведіться на їхні казки про те, що «досвід не обов’язковий, ми всьому навчимо» — це просто красиві слова, щоб зібрати побільше людей.
Я відгукнулася на вакансію, на співбесіді чітко сказала, що досвіду не маю. Сказали, що це не проблема і вони готові вчити. Після співбесіди призначили стажування, Я прийшла, чесно відстажувалася один день. А далі почався абсолютний цирк.
Роботодавець почала постійно змінювати графік. Наступний день стажування переносила двічі: спочатку посунула час, потім взагалі перенесла на два дні. Я як нормальна людина підлаштовувала свої особисті плани, йшла назустріч та відмовилась від інших варіантів. І що в результаті? За день до виходу мені просто пишуть повідомлення: «Вибачте, стажування вже не актуальне, ми знайшли дівчину з досвідом у сфері прикрас».
Виникає логічне питання: навіщо було морочити мені голову, давати надію, пускати на перший день стажування і змушувати чекати цілий тиждень, якщо ви шукали людину з досвідом?
Я просто марно витратила на них тиждень свого життя. Ставлення до кандидатів тут — як до безкоштовного запасного варіанту, поки шукають когось «зручнішого». Абсолютний непрофесіоналізм. Якщо цінуєте свій час і нерви — вам точно не сюди.