Отзывы о работодателях Промышленность, производство

Медиаджет

Медиаджет — компания по производству упаковочных материалов для продуктов питания.

Медикалазер

Компания Medicalaser украинский производитель оборудования для эстетической медицины существует на рынке Украины с 2009 года. За это время компания стала уверенным лидером на рынке Украины в продажах лазерного косметологического оборудования. Компания Medicalaser- компания полного цикла- кроме разработки и производства оборудования, наши специалисты-медики проведут качественное обучение работе с аппаратами компании, а инженеры сервисного отдела всегда готовы оказать поддержку и осуществить гарантийное или послегарантийное обслуживание.

Медіа Дісплей Продакшн

Компанія Медіа Дісплей Продакшн виготовляє продукцію тільки для дизайнерських агенств, виробників рекламної продукції та інших компаній, які працюють в РОР-бізнесі. Ми не прагнемо працювати напряму з кінцевими споживачами.

Мет Груп Захід

Виготовлення меблів з металевим каркасом, порошкове фарбування.

Металзюкрайн Корп ЛТД

ООО «МЕТАЛЗЮКРАЙН КОРП ЛТД», созданное на базе производственно-погрузочного комплекса № 2 Одесского морского торгового порта, начало свою деятельность 1 августа 1993 года.

Магнетик

DCL Group — это холдинг производственных предприятий, объединенных торговыми марками Harvinyl, Vodoley. Кроме производственных предприятий в состав холдинга входят фермерское хозяйство «Васильев хутор» и комплекс семейного отдыха премиального уровня Club Chalet.

Лісма

Фабрика меблів «Лісма» — успішний український бренд, який виготовляє винятково якісні за надійністю і дизайном м’які меблі, ліжка, кухонні кутки, столи і стільці з натурального дерева. А також провадить власну лінію виробництва дерев’яних дверей і дубової паркетної дошки.Компанія заснована у 1986 році у Тернопільській області (Україна).

М’ясна Імперія

Компанія М’ясна Імперія займається виробництвом та реалізацією ковбасних виробів.

М’ясний Дар

М’ясний Дар — виробництво ковбас та делікатесів.

МДСТ Групп

Компанія МДСТ Групп займається запуском з нуля спеціалізованих магазинів із продажу свіжого м’яса та інших продуктів забою; зберігання, виробництво та реалізація м’ясних продуктів та напівфабрикатів.

МТВ-Техсервис

Компания МТВ Техсервис — национальный производитель изделий из металла. Компания присутствует на рынке Украины более 7 лет. Компания строит корпоративную культуру, основанную на доверии и открытости ко всему новому.

Криворожпромтехсервис

ООО «Криворожпромтехсервис» было создано в 2007 году, объединив специалистов с большим опытом работы в производственном секторе Криворожского бассейна. Применяя накопленный опыт, используя современное технологическое оборудование и квалифицированный персонал, предприятие предоставляет услуги сборочно-сварочных работ, механической обработки, восстановительных ремонтов.

Кромберг енд Шуберт Україна

«Кромберг енд Шуберт Україна» — підприємство з 100% іноземними інвестиціями. Тут виготовляють електричні бортові кабельні системи для автомобілів світового класу (Mercedes, Volkswagen, BMW, Audі)

Кюнеберг

Компания «КУХОННОЕ ОБОРУДОВАНИЕ КUNEBERG» — украинская компания, основной деятельностью компании вот уже более 10 лет являетсяпроизводство профессионального оборудования для ресторанов, кафе, баров, фаст-фудов, пиццерий и других сфер общественного питания.

Лаковер

Lacover — завод по производству порошковых красок № 1 в Украине. Lacover — это компания, предоставляющая индивидуальный подход к каждому клиенту и оптимальные условия сотрудничества.

Ларис

Ларис — производство изделий из нержавеющей стали и металлопрокат.

ЛембергМіт

Компанія ЛембергМіт створена в 2001році, і є зареєстрованою торговою маркою. На сьогоднішній день наша компанія є одним з найбільших виробників м’ясної сировини на Західній Україні. Більше ніж двадцять вітчизняних фермерських господарств по прямому контракту вирощують для нас свинину найвищої якості, що підтверджено міжнародними сертифікатами, тому ми завжди можемо відстежити якість продукту протягом всього технологічного ланцюжка та з впевненістю пропонуємо нашим партнерам найкращий та найсвіжіший […]

Леся

Фабрика LESYA – це сучасний швейно-виробничий комплекс, створений на базі Новоград-Волинської швейної фабрики 1965 р. заснування. Це основне місце працевлаштування для новоград-волинського населення. Фабрика спеціалізована на пошитті чоловічих та жіночих брюк преміальної якості в casual-стилі під брендом замовника.

Лоріпласт

ТОВ «Лоріпласт» — це виробництво європейського рівня, як по якості, так і по рівню обслуговування клієнтів.

Львівський холодокомбінат

ПрАТ «Львівський холодокомбінат» (ТМ ЛІМО) — це підприємство з значним в Україні досвідом у виготовленні морозива.